Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Plog Lady Rebel 2018

30 december
x
Wat is dit?

Woof,

Wat heb ik in 2018 toch veel meegemaakt… Ik wil dit graag met jullie delen, maar het is zo veel dat ik eigenlijk niet weet hoe. Gelukkig heeft mijn baasje hiervoor de oplossing gevonden: een Plog (blog met veel foto’s). Heel veel plezier met kijken.

Ik hoop dat jullie in 2019 ook mijn blogs blijven lezen, ik vind het in ieder geval leuk om jullie op de hoogte te houden van mijn avonturen!

Fijne jaarwisseling, voorzichtig met vuurwerk en vooral niet bij mij en andere hondjes in de buurt komen met die gekke knaldingen!!

Have a Woofy 2019!

1: Winter begin 2018

Wat was het koud! Ik heb voor het eerst sneeuw gezien, maar ook ijs. Dat was wel een beetje raar… mensen konden ineens op het water lopen of hadden gekke ijzertjes onder hun schoenen. Baasje dacht nog even dat ik een husky was en liet me op het ijs rennen zodat hij erachter aan kon glijden. Ach, voor 1 dag wil ik best een Husky zijn, maar ik ben uiteindelijk toch liever een Golden Retriever die niets liever doet dan zwemmen! 🙂

Lady Rebel in de winter


2: Vriendjes

Ik heb in 2018 veel vriendjes gemaakt. Husky hebben jullie al op de vorige foto gezien, maar die is helaas verhuisd. Ook heb ik als vriendje Baloe, de mix Berner Sennen x Labrador waar ik heel fijn mee kan spelen, Guusje de Labradoodle waar ik heel goed naar luister, Tessa de (bijna) blinde labrador die ik stiekem in haar oortjes kan bijten en Level de stoere Golden Retriever waar ik nog heel veel van kan leren (whoohoof, die luistert goed naar zijn baasjes joh).

Lady Rebel hondenvrienden


3: Bloggen bij The Dog Pen

In juni 2018 ben ik gaan bloggen bij The Dog Pen, waar ik inmiddels al 18 blogs heb geschreven. Ik heb mijn avonturen opgeschreven, over producten en een boek geschreven en we hebben zelfs een fotoshoot gehad. Ook heb ik een oproep gedaan voor de Westpointers via de Kluivert Foundation op Curaçao; dit wil ik in 2019 ook gaan doen voor Stichting DOG Curaçao, maar daar volgt later nog meer over. Ik ben heel blij dat ik deel mag uitmaken van het team bloggers van The Dog Pen.

Bloggen bij The Dog Pen


4: Op vakantie naar Spanje

Mijn opa en oma B. wonen voor een groot deel van het jaar in Spanje, en afgelopen juni mocht ik mee naar ze toe. Omdat ze helemaal in Zuid-Spanje wonen, zijn we met het vliegtuig gegaan. Het was een beetje spannend, maar het is heel goed gegaan. De vakantie was echt superleuk! Ik heb heerlijk gezwommen en cocktails gedronken op het strand. 🙂

Lady Rebel op vakantie


5: zomer in Nederland

Onze lieve buurtjes Paul en Inge hebben een zwembad in de tuin. Toen het zo ontzettend warm was mochten mijn baasjes en ik komen zwemmen. Dat vond ik zo lief! Ik heb de tijd van mijn leven gehad en ik wil voor mijn verjaardag ook zo’n eenhoorn. 🙂 Ik vond het zwembad eerst wel een beetje eng omdat ik er in moest springen, maar veilig in mijn baasjes armen en op die grote band was het pawsome, whoohoof!


6: Wandeling in de herfst

Wat zijn die blaadjes in de herfst toch leuk! Ik vind het heerlijk om erin te rollen, het liefst nog als er eendenpoep aan zit. 🙂 We hebben hele leuke wandelingen gemaakt in het park, in het bos en ik mocht ook gewoon lekker in de tuin spelen. Helaas werd ik daarna wel onder de douche of de tuinslang gezet…


7: Fotoshoot via The Dog Pen

Het hoogtepunt van het jaar was toch wel de fotoshoot van Hond in Beeld die ik heb gehad in Rotterdam. The Dog Pen had een professionele fotograaf van In Beeld Fotografie geregeld die zelfs voor mij op de koude grond ging liggen. Ik mocht samen met Muis op de foto voor een hele grote graffiti-muur. Wat voelde ik me knap!


Volgende week heb ik nog een Plog voor jullie… Nog meer foto’s! 🙂

Woof, Lady Rebel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Lady Rebel

Castratie bij Lady Rebel Geef koekje! x

Castratie bij Lady Rebel

27 februari Door: Lady Rebel

Woof, Afgelopen dinsdag heb ik mijn eerste operatie gehad. Ze hebben mijn eierstokken weggehaald! Mijn baasjes en ik hopen natuurlijk dat het bij deze operatie blijft… Castratie v.s. sterilisatie ...

Lees het hele artikel
Anti-trektuig van Meola Geef koekje! x

Anti-trektuig van Meola

11 februari Door: Lady Rebel

Woof, Wat ben ik blij met mijn nieuwe leren tuig van Meola Leather! Mijn baasjes hebben heel lang gezocht naar een geschikte halsband of tuig omdat ik zo ontzettend ...

Lees het hele artikel
Top 5 van Lady Rebel Geef koekje! x

Top 5 van Lady Rebel

18 januari Door: Lady Rebel

Woof… Mijn baasje heeft in 2018 heel veel foto’s van mij gemaakt. Ik denk dat het er wel meer dan 1000 zijn geworden…. Deze foto’s heeft ze gebruikt voor ...

Lees het hele artikel
Buddy Geef koekje! x

Buddy

8 januari Door: Lady Rebel

Op 3 januari heb ik de nieuwe Amstelfilm documentaire, Buddy van Heddy Honigmann, in de bioscoop bezocht. De documentaire is op 17-11-2018 op IDFA in première gegaan. Buddy In ...

Lees het hele artikel