Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Lady Rebel in Spanje

3 August
x
Wat is dit?

Woofhola, 

De vakantie in Spanje is begonnen 🙂

Opa en Oma B. wonen in een appartementencomplex waar we met een lift omhoog moeten.. Mijn baasjes hebben mij het afgelopen jaar een hoop geleerd, maar ik had nog nooit in een lift gezeten. Dat is raar joh, zit je ineens in een kleine ‘kamer dat beweegt…. ik vond het maar niets. In de woonkamer lag er een heel cool kussen…. Woof…. mag IK hier op slapen? Het lijkt wel een echt design kussen..:-) Mega happy ben ik lekker met Chica (spaanse knuffel) in slaap gevallen, toch best vermoeiend zo’n reis…

Ochtendwandeling

De volgende dag kreeg ik al vroeg eten;  halloooo, het is vakantie hoor… Baasje wilde vroeg met me gaan wandelen omdat het een warme dag zou worden en ik daar natuurlijk nog een beetje aan moest wennen. Achter het huis is een klein “bos”waar we heerlijk hebben gewandeld. We kwamen zelfs nog een heleboel andere honden tegen, maar ik verstond ze niet… wat blaffen die raar zeg…

Na een paar dagen hetzelfde rondje gelopen te hebben, mocht ik van het baasje een keer los, dat was leuk!! ik ben er lekker meteen vandoor gegaan… Na een paar minuten werd baasje toch wel een beetje ongerust en is door dezelfde bosjes heen gelopen om mij te zoeken, zijn benen zaten vol met krassen. Maar baasje, dat was toch helemaal niet nodig…. Ik was gewoon een stukje rennen en kwam toen een BMX baan tegen midden in het bos, die wilde ik natuurlijk wel even uitproberen.

Ik had er zelf natuurlijk geen rekening mee gehouden dat rennen in de warmte niet zo’n goed idee is, nu snap ik ook waarom ik zo vroeg wakker moest worden. We zijn rustig naar huis gelopen, heb lekker wat gedronken, ben op de koude tegelvloer gaan liggen en kreeg een koude doek bij mijn pootjes. Dat was wel heel lekker en ik was snel weer afgekoeld.

Zwemmen

Bij vakantie hoort natuurlijk; zwemmen!! Ik heb zelfs gezwommen in de grote zee!. Best wel spannend hoor, zeker de golven; die had ik nog nooit gezien. Ik ben lekker dicht bij het baasje in de buurt gebleven, het was heerlijk! Ook heb ik heel veel kuilen gegraven in het zand, ik heb mezelf nog even afgevraagd of ik echt wel een Golden Retriever ben en geen Duits Herder…;-)

Terrasjes

Ik mocht iedere avond mee naar de boulevard of het dorp. Na rustig stukjes gelopen te hebben, zijn we lekker wat gaan drinken. Iedereen was heel lief voor me en ik kreeg overal lekker water. Bij de cocktailbar zelfs water met ijsklontjes en bij een ander leuk restaurantje water in een kop & schotel. Ze hebben in Spanje echt hele lekkere koekjes… daar zit een vanillesmaakje aan, mjummie…..Ik voelde me echt heel erg Lady Diva


ze zeggen wel eens dat Spanjaarden niet echt van honden houden, er gebeuren daar helaas nog echt verschrikkelijke dingen. Gelukkig heb ik daar niets van gemerkt en waren er heel veel mensen onder de indruk van mijn blonde haartjes; zou dat nou echt in het mediterrane bloed zitten?

Het was fantastisch, Hasta Proxima

Woof, Lady Rebel

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Lady Rebel

Dog Influencer Geef koekje! x

Dog Influencer

21 March Door: Lady Rebel

Een dog influencer? Wat is dat? Ik ga het je in deze blog vertellen. Anderhalf jaar geleden heeft mijn vrouwtje mijn eigen Instagram account aangemaakt: @ladyrebelsmit  Instagram account hond ...

Lees het hele artikel
Rebel van de klas Geef koekje! x

Rebel van de klas

10 May Door: Lady Rebel

Woef, Toen ik een kleine pup was van 10 weken ben ik voor het eerst naar school gegaan. Omdat ik een Golden Retriever ben, dachten mijn mensen dat een ...

Lees het hele artikel
Date met Guus Geef koekje! x

Date met Guus

30 December Door: Lady Rebel

Woof Op zondag 10 november ben ik met mijn vriendje Guus gaan spelen op het hondenstrand in Noordwijk aan Zee. We moesten even naar een parkeerplek zoeken (het was ...

Lees het hele artikel
Lachende Lady Rebel Geef koekje! x

Lachende Lady Rebel

7 September Door: Lady Rebel

Woof Mensen en honden zijn al heel lang met elkaar verbonden, er is aangetoond dat dit al langer is dan 5000 jaar. Door de jaren heen is de mens ...

Lees het hele artikel