Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Op vakantie in Drenthe

23 December
x
Wat is dit?

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat ik als klein pupje bij mijn papa en mama kwam wonen. In de tussentijd hebben wij veel leuke dingen gedaan, maar wij zijn nog nooit samen op vakantie geweest. Tot nu… Het is zover dat we eindelijk samen vier daagjes naar een huisje in Drenthe zijn. Op vakantie samen met mijn papa en mama, mijn broertje én mijn beste vriend! Want Kenzo (en zijn papa en mama) zijn ook mee, zo leuk!! 

In dit gekke jaar, is natuurlijk heel veel niet mogelijk. Dus veel vakanties zijn anders gelopen of geannuleerd voor veel mensen. Mijn papa en mama hadden al geen vakantie gepland deze zomer, want ik kreeg afgelopen september  een klein broertje, dus op vakantie gaan stond al niet op de planning. Toch wilde zij ook nog wel even lekker op weg en had papa nu nog twee weken vrij. Met de nieuwe maatregelen en lockdown is er natuurlijk nòg minder mogelijk dan hiervoor, maar dat hield ons niet tegen!

Onze eerste dag in Drenthe

labrador x golden retriever kruising Skye op het gras

Wij zijn juist nu toe aan een eigen huisje, in een bosrijk gebied om lekker te kunnen lopen. Vanmorgen hebben wij onze eerste lekkere wandeling in het bos al gehad. En of het een leuke wandeling was. Alle natte blaadjes van de hele nacht regen, het groene heldere mos tussen alle bomen en de dichtbebouwde stukken bos zijn een ware geursensatie! 

Samen met Kenzo liep ik voorop, op ontdekkingstocht om de beste paadjes te vinden en natuurlijk de weg te wijzen. Dat doe ik graag, ik loop het liefste voorop. Af en toe even terug komen voor een lekkere snack of ‘goed zo’ van mijn papa en dan weer verder. Na zo’n ander half uur lopen was mijn broertje het zat, hij zat niet lekker in zijn draagzak meer, had trek en veel te weinig geslapen deze morgen, dus werd het tijd om het pad terug naar ons huisje te zoeken. Mijn mama heeft het richtingsgevoel van een goudvis, dus die zou rondjes blijven lopen op de verkeerde plek. Maar gelukkig heeft de rest wél een idee waar en hoe we moeten lopen. labrador x golden retriever kruising sky met vriendje Kenzo op de bank

Na een heerlijke wandeling, kwamen wij dus voldaan weer terug in ons huisje. Allebei kregen wij een lekkere snack en nu is het tijd om lekker te gaan slapen. Dromen over al die mooie bomen en takken, want er lagen er een hoop. Stiekem luister ik ook nog even mee wat we nog meer op de planning hebben staan. Vast nog veel meer leuks. Ik houd jullie op de hoogte, tot snel weer! 

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Skye

Mijn broertje is geboren! Geef koekje! x

Mijn broertje is geboren!

29 September Door: Skye

Weten jullie nog dat ik in maart vertelde dat ik grote zus zou worden. Nou het is zo ver hoor!  Op 11 september is mijn baby broertje geboren en ...

Lees het hele artikel
8 redenen waarom het zo leuk is om een Instagram-account voor je hond te hebben. Geef koekje! x

8 redenen waarom het zo leuk is om een Instagram-account voor je hond te hebben.

18 July Door: Skye

Dag vriendjes,  Het is weer tijd voor een nieuwe blog, eentje waar in mijn mama vertelt waarom het zo leuk is om een Instagram-account te hebben voor mij. Samen ...

Lees het hele artikel
Een zonnebloem en bot - snuffelkleden Geef koekje! x

Een zonnebloem en bot - snuffelkleden

26 May Door: Skye

Hi vriendjes,  Ik heb vorige week toch zo’n leuk pakketje binnengekregen! Wij mogen samen twee snuffelkleden reviewen en jullie vertellen wat wij hiervan vinden. Zijn jullie er klaar voor?  ...

Lees het hele artikel
Een pup (erbij?)  Geef koekje! x

Een pup (erbij?) 

11 April Door: Skye

Vertelde ik jullie vorige keer dat ik een mensenbroertje of -zusje ga krijgen. Heb ik nu weer ander baby-nieuws. Mijn oma, heeft namelijk afgelopen zondag haar puppy op mogen ...

Lees het hele artikel