Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Een pup (erbij?) 

11 April
x
Wat is dit?

Vertelde ik jullie vorige keer dat ik een mensenbroertje of -zusje ga krijgen. Heb ik nu weer ander baby-nieuws. Mijn oma, heeft namelijk afgelopen zondag haar puppy op mogen halen. Het is een … zwarte labrador, reutje en hij is nu 8 weken oud. Zijn naam is Rio. Ook kan hij heel veel geluid maken. 😉 

Nu mag ik als grote ‘tante’ alles voor doen, hoe je netjes mee loopt, buiten je plasje doet, goed naar ja mama luistert en nog zo veel meer. Op dit moment is hij ook even hier spelen, maar hij moet even slapen. Dus dacht ik, laat ik alvast dit leuke nieuws met jullie delen. Wij wonen niet samen, maar oma komt vaak langs bij ons en Rio zal ook vaak komen logeren of als ik bij oma logeer zullen we ook samen zijn. 

Het is wel erg klein hoor, zo’n zwart mormel. Met een klein dik buikje, waggel-kontje, hij is de hele dag vrolijk en vind alles leuk. Nou ja alles, als hij even moet slapen in de bench gaat hij dus zingen (heel hoog en hard piepen). Oma moet goed in de gaten houden dat hij ook wel af en toe gaat slapen, want anders stuitert deze stuiterbal de hele dag door. 

Weet je waarom oma voor een zwarte labrador is gegaan? Omdat ze mij zo leuk vind. Lief he? Oké, ik ben dan wel geen doorsnee labrador, maar het zit toch in me, dus ja. Het moet iets te maken hebben met mijn lieve karakter en gehoorzaamheid (met mate 😉 ). Dus vanaf nu zullen jullie ook vast veel meer, van de draak Rio zien en horen. 

Kusjes Skye.

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Skye

Op vakantie in Drenthe Geef koekje! x

Op vakantie in Drenthe

23 December Door: Skye

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat ik als klein pupje bij mijn papa en mama kwam wonen. In de tussentijd hebben wij veel leuke dingen gedaan, maar ...

Lees het hele artikel
Mijn broertje is geboren! Geef koekje! x

Mijn broertje is geboren!

29 September Door: Skye

Weten jullie nog dat ik in maart vertelde dat ik grote zus zou worden. Nou het is zo ver hoor!  Op 11 september is mijn baby broertje geboren en ...

Lees het hele artikel
8 redenen waarom het zo leuk is om een Instagram-account voor je hond te hebben. Geef koekje! x

8 redenen waarom het zo leuk is om een Instagram-account voor je hond te hebben.

18 July Door: Skye

Dag vriendjes,  Het is weer tijd voor een nieuwe blog, eentje waar in mijn mama vertelt waarom het zo leuk is om een Instagram-account te hebben voor mij. Samen ...

Lees het hele artikel
Een zonnebloem en bot - snuffelkleden Geef koekje! x

Een zonnebloem en bot - snuffelkleden

26 May Door: Skye

Hi vriendjes,  Ik heb vorige week toch zo’n leuk pakketje binnengekregen! Wij mogen samen twee snuffelkleden reviewen en jullie vertellen wat wij hiervan vinden. Zijn jullie er klaar voor?  ...

Lees het hele artikel