Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Nieuwe hondenvoeding: Edgard & Cooper

1 October
x
Wat is dit?

Nou nou, het is weer dierendag geweest en ik ben zo verwend! Ik heb speeltjes gekregen en het hoognodige nieuwe voer. Het voer is van Edgard & Cooper.

Edgard & Cooper

Eerst wilde mijn bazin mij Acana gaan voeren, want daar was ze zo enthousiast over. Kwalitatief is het heel goed voer en het is helemaal biologisch, maar… In het pakketje dat ik van de The Dog Pen kreeg zat een zakje met Acana treats. Daar trok ik mijn neus voor op. Ik wilde het best proeven, maar ik stond er echt niet om te springen. Dat vond mijn bazin best jammer. In dat pakket zat ook een klein bakje met zacht voer van Edgard & Cooper. Dat was helemaal het einde, zo lekker!

Vleesmeel

Precies 1 dag later kreeg mijn mams van de Pets Place (haar werk) een proefpakket van Edgard & Cooper. Daar ging ik dus echt van watertanden! De geur en smaak zijn supergoed. Door dit proefpakket heeft mijn bazin zich verdiept in het Edgard & Cooper voer. Ze kwam erachter dat hier geen vleesmeel in verwerkt is. Plus, dit voer is ook helemaal biologisch. Dat trok haar aandacht.

Mijn bazin vindt het beter dat er geen fijngemalen restvlees in mijn voer zit. Dat houdt dus in dat er alleen maar vers vlees in het voer is verwerkt en weinig tot geen resten, zoals de organen van een dier. Daarnaast wilde mijn bazin een nieuwe eiwitbron uitproberen.

Copramijt

Ze heeft me een sample van de smaak hert gegeven. Nou dat smaakte zo goed! Ik ben er echt gek op. Het voordeel van hert is dat het heel goed is voor mijn huid. Omdat ik een Copramijt allergie heb die zich in mijn huid nestelt, kan ik een voer dat mijn huid en vacht versterkt en ondersteunt heel goed gebruiken. Daarnaast kreeg ik Senior voeding van Edgard & Cooper met de smaak konijn, gemaakt om de botten en gewrichten te versterken. Mijn bazen mixen deze twee smaken zodat ik genoeg voedingstoffen voor mijn huid, vacht, botten en gewrichten binnenkrijg.

Goedgekeurd

Ik heb het nu 2 dagen in mijn voerbak gekregen en alle porties heb ik braaf opgegeten. Dat kost me weinig moeite, want ik begin al te kwijlen als mijn bazen mijn voerbak pakken om het te vullen met al dat lekkers. De brokken van Edgard & Cooper zijn ook niet heel droog. Het is een krokante brok die een beetje vettig aanvoelt door de lijnzaadolie. Je kunt het ook heel goed zien.

Maat brokken

Wat een klein nadeel is, is dat er per zak geen verschil in maat van de brokken is. Als je een kleine zak hebt (7 kg en alle maten daaronder), zitten daar kleine brokken in. In een grote zak (12 kg) zitten grote brokken. De kleine brokken kan ik prima eten, maar voor mij zijn de grote brokken veel prettiger, met die grote bek van me.

Aanrader!

Verder ben ik zeer tevreden over het voer. Ik voel me goed en mijn ontlasting is goed. Dat was ook lange tijd een kwaaltje bij mij. Ook mijn medicatie beïnvloedt  mijn ontlasting, maar in combinatie met het Edgard & Cooper voer, ziet alles er veel beter uit.

Ik hoop dat jullie het weer een leuke blog vonden.

Een poot van Beer

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Yiska & Faf

Wij krijgen een klein mens! Geef koekje! x

Wij krijgen een klein mens!

12 December Door: Yiska & Faf

Wij weten het natuurlijk al even maar wij krijgen een klein mensje. Dat betekent dat er heel veel gaat veranderen naast dat er al heel veel veranderd is. In ...

Lees het hele artikel
Boek review 'Vaarwel geliefde hond' Geef koekje! x

Boek review 'Vaarwel geliefde hond'

18 March Door: Yiska & Faf

Hallootjes,  Hij komt dinsdag 21 maart pas uit maar ik heb het boek Vaarwel geliefde hond van Elli H. Radinger alvast mogen reviewen.  Om te beginnen wat een mooi ...

Lees het hele artikel
Terugblik op 2022 Geef koekje! x

Terugblik op 2022

19 January Door: Yiska & Faf

Hoi hoi, Wij willen graag terugblikken op 2022. Wat een jaar is het geweest! Voor ons is er zo veel gebeurd en we denken daar niet de enige in ...

Lees het hele artikel
Zo groot en toch bang voor honden Geef koekje! x

Zo groot en toch bang voor honden

17 August Door: Yiska & Faf

Zo groot en toch bang voor honden. Twee tot drie maanden geleden hebben wij veel pech gehad. Verdeeld over een paar weken tijd zijn wij in 3 bijtincidenten beland. ...

Lees het hele artikel