Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Mijn verlate verjaardagspost

22 January
x
Wat is dit?

Inmiddels ben ik alweer 13,5 maand oud, maar vrouwtje kon het toch niet laten om nog een verlate verjaardagspost te schrijven. 8 december werd ik namelijk 1 en die dag is niet zomaar voorbij gegaan. Dus ik neem je nog even mee terug in de tijd!

Jewel’s verjaardag

Als het op mijn vrouwtje en baasje aan komt ben ik net hun kindje. Niet dat ze papa of mama zeggen, maar ze zijn wel héél gek op me. Net als de rest van de familie trouwens. En gekscherend noemen ze de ouders van mijn vrouwtje en baasje de opa’s en oma’s. Met mijn verjaardag zouden we eigenlijk een wandeling hebben van het demoteam van de hondenschool, maar daar gingen we vanwege de modder toch maar niet naar toe. En zo kwamen dus mijn opa’s en oma’s ’s middags gezellig op de koffie.

Dat het wandelen niet door ging vonden we best wel jammer, maar ik werd verwend met leuke cadeautjes en dat maakte voor mij alles goed. Zo kreeg ik van vrouwtje en baasje ’s ochtends een activiteitenbord! Super leuk. Hoewel ze het niveau wel iets hoger hadden mogen inschatten. Ik had namelijk binnen niet al te lange tijd door hoe het werkte. En ’s middags kwamen dan mijn opa’s en oma’s. Van mijn baasjes kant kreeg ik een knuffel eend, die ik tot gisteren heel heb gehouden. Nu ben ik vooral druk met de vulling eruit pluizen, want dat is het allerleukst! En van mijn vrouwtjes kant kreeg ik een grote doos bonzo’s en die is nu ook bijna op!

Maar vrouwtje bleek dus ook nog een briefje te hebben geschreven op haar persoonlijke blog. En ach, die voegen we maar even toe, want lief was ze denk ik wel..

Een brief voor Jewel

Allerliefste Jewel,

Ik denk dat je me zou bijten als je dit wist. Maar ik wilde je ook op deze manier even in het zonnetje zetten. Want lieve grote puppy van ons..

Je bent alles en veel meer.
Geliefd tot het zeer doet.
Jij buikpijn, wij buikpijn.

Geen kind, maar zoveel meer dan gewoon een hond.
Je bent perfect op je eigen manier.
Lekker eigenwijs en alles op je eigen tempo.

Spelen en kletsen tot we er moe van worden.
Gek op je familie en dolblij als iedereen er is.
Een dankbare fluffelwuf.

En dankbaar zijn wij met een hond zoals jij!
Allerliefste Jewel, van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
Pootjes en kluifjes op nog heel veel jaren meer!

Jewels eerste jaar in 11 minuten

En om deze blogpost feestelijk af te sluiten.. Vrouwtje maakte een compilatie van mijn eerste jaar vanaf dat ze me kwamen halen tot mijn eerste verjaardag! En hopelijk vinden jullie hem net zo leuk als ik.

Goed, we hebben genoeg gekletst. Vrouwtje heeft een lijstje gemaakt over de dingen waar zij en ik over gaan schrijven. Dus binnenkort weer een nieuwe blog van ons!

Veel liefs,
Jewel en Kelly

 

 

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Jewel

Hoera Jewel is 2 jaar! Geef koekje! x

Hoera Jewel is 2 jaar!

8 December Door: Jewel

Jewel’s eerste verjaardag deelde ik pas in januari, schandalig eigenlijk. Maar dit jaar ben ik er op tijd bij! Vandaag is onze Jewel 2 jaar geworden. Het cliché van ...

Lees het hele artikel
Het dagboek van Jewel; gezellig boven slapen Geef koekje! x

Het dagboek van Jewel; gezellig boven slapen

31 October Door: Jewel

Het is weer tijd om jullie bij te praten over afgelopen maand. Ik ging voor de tweede keer sinds puppy boven slapen, omdat ik nu zelf de weg naar ...

Lees het hele artikel
Het dagboek van Jewel; een september met veel water Geef koekje! x

Het dagboek van Jewel; een september met veel water

30 September Door: Jewel

Het is eindelijk weer eens tijd om een blog te schrijven! Vrouwtje liep al langer met het idee rond om jullie iedere maand mee te nemen in de avonturen ...

Lees het hele artikel
Een kijkje in Jewel's ochtendroutine Geef koekje! x

Een kijkje in Jewel's ochtendroutine

20 August Door: Jewel

Hoi allemaal, het is alweer een hele tijd geleden dat Jewel en ik een persoonlijk verhaal hebben gedeeld. Het gebrek aan tijd, inspiratie en allerlei andere bijkomende omstandigheden hebben ...

Lees het hele artikel