Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Marathon maat S past alleen op de KONG S

4 August
x
Wat is dit?

Wat ben ik een bofkont

Wat hebben mijn baasjes gelachen met de collega’s van The Dog Pen! Ik mocht namelijk de Kong Marathon uittesten in de smaken pindakaas en kip, wat een bofkont!

De Marathon is voor ons een nieuw speeltje. Het is de bedoeling dat je het op de Kong duwt/ draait waardoor je het er zo vanaf kunt eten. Het fijne is dat het graanvrij is, wat ideaal is voor ons honden.
Laat je hond nooit alleen spelen en zorg voor vers water in de buurt.

Ook de verpakking is leuk

Ik had geluk, ik mocht zelf mijn pakje open maken. Dus vloog er natuurlijk vandoor met de inhoud, op naar de tuin! Wat heb ik een plezier gehad met het zakje want ik heb het uiteindelijk helemaal aan flarden gescheurd!  Zoals veel baasjes van The Dog Pen wilt die van mij ook eerst een fotoshoot houden. Met grappige geluiden en een beloning na de shoot wil ik wel even lief kijken natuurlijk!

De grap van de dag

En toen kwam het, mijn baasje wilde de Marathon op de Kong draaien, bleek hij niet te passen, we hadden de verkeerde maat! Wat hebben we gelachen! Gelukkig kreeg ik na zon dag als vandaag toch nog mijn Marathon, ook al is het zonder Kong ik heb er toch van genoten.
Het jammere is dat ik er niet heel lang mee kon doen, hij was zo lekker. Misschien dat wij honden er langer mee bezig gehouden kunnen worden wanneer we hem erop kunnen draaien.

Maar uit ervaring weet ik dat de Marathon zonder Kong net zo lekker is als met!

 

Weetje van de dag,

goed de verpakking lezen!

 

Liefs,

&JOY!

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Toller Joy

Toller Joy eet een hapje mee op Animal Event Geef koekje! x

Toller Joy eet een hapje mee op Animal Event

20 May Door: Toller Joy

Dat is het geluk dat mijn baasje en ik schrijven voor The Dog Pen. Want daardoor mochten wij naar Animal Event. Voor mijn baasje de eerste keer dat ze ...

Lees het hele artikel
Hondenfestival Geef koekje! x

Hondenfestival

27 October Door: Toller Joy

Festival Als hondeneigenaar ben je altijd op zoek naar leuke festivals om de laatste nieuwe koopjes te scoren! Zo gingen ook wij vandaag op zoek naar leuke acties voor ...

Lees het hele artikel
Gezondheidsonderzoeken voor het fokken Geef koekje! x

Gezondheidsonderzoeken voor het fokken

21 October Door: Toller Joy

Als je zelf een hond hebt herken je dit gevoel vast. Je houdt je hond voor de eerste keer vast en je weet gewoon dit is mijn maatje voor ...

Lees het hele artikel
Joy’s gekke gewoontes top 5 Geef koekje! x

Joy’s gekke gewoontes top 5

13 February Door: Toller Joy

De 5 gekke gewoontes op een rijtje: Meegaan naar de wc Zoals veel andere honden houdt ook Joy van gezelligheid. En wat is er nou gezelliger dan meegaan naar ...

Lees het hele artikel