Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only

Marathon maat S past alleen op de KONG S

4 augustus
x
Wat is dit?

Wat ben ik een bofkont

Wat hebben mijn baasjes gelachen met de collega’s van The Dog Pen! Ik mocht namelijk de Kong Marathon uittesten in de smaken pindakaas en kip, wat een bofkont!

De Marathon is voor ons een nieuw speeltje. Het is de bedoeling dat je het op de Kong duwt/ draait waardoor je het er zo vanaf kunt eten. Het fijne is dat het graanvrij is, wat ideaal is voor ons honden.
Laat je hond nooit alleen spelen en zorg voor vers water in de buurt.

Ook de verpakking is leuk

Ik had geluk, ik mocht zelf mijn pakje open maken. Dus vloog er natuurlijk vandoor met de inhoud, op naar de tuin! Wat heb ik een plezier gehad met het zakje want ik heb het uiteindelijk helemaal aan flarden gescheurd!  Zoals veel baasjes van The Dog Pen wilt die van mij ook eerst een fotoshoot houden. Met grappige geluiden en een beloning na de shoot wil ik wel even lief kijken natuurlijk!

De grap van de dag

En toen kwam het, mijn baasje wilde de Marathon op de Kong draaien, bleek hij niet te passen, we hadden de verkeerde maat! Wat hebben we gelachen! Gelukkig kreeg ik na zon dag als vandaag toch nog mijn Marathon, ook al is het zonder Kong ik heb er toch van genoten.
Het jammere is dat ik er niet heel lang mee kon doen, hij was zo lekker. Misschien dat wij honden er langer mee bezig gehouden kunnen worden wanneer we hem erop kunnen draaien.

Maar uit ervaring weet ik dat de Marathon zonder Kong net zo lekker is als met!

 

Weetje van de dag,

goed de verpakking lezen!

 

Liefs,

&JOY!

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Toller Joy

Joy’s gekke gewoontes top 5 Geef koekje! x

Joy’s gekke gewoontes top 5

13 februari Door: Toller Joy

De 5 gekke gewoontes op een rijtje: Meegaan naar de wc Zoals veel andere honden houdt ook Joy van gezelligheid. En wat is er nou gezelliger dan meegaan naar ...

Lees het hele artikel
Jouw bal is beter dan die van mij Geef koekje! x

Jouw bal is beter dan die van mij

11 oktober Door: Toller Joy

Jeetje wat een dag, wat begon als een goed idee liep een beetje uit de hand. Ik werd uitgenodigd door mijn vriendjes Luna en Zoey om met zijn allen ...

Lees het hele artikel
Visolie een wondermiddel? Geef koekje! x

Visolie een wondermiddel?

11 augustus Door: Toller Joy

Zoals je in mijn vorige blog kon lezen ben ik stout geweest. Ik ben namelijk in het water gesprongen op een plek waar dat niet mocht vanwege de verslechterde ...

Lees het hele artikel
Review Kong Extreme, wat is hij extreem leuk! Geef koekje! x

Review Kong Extreme, wat is hij extreem leuk!

26 juni Door: Toller Joy

Wat waren we blij, ja je leest het goed we want mijn baasjes zijn er ook heel blij mee! We hebben al veel gehoord over het Kong speelgoed en ...

Lees het hele artikel