Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Mag ik jullie voorstellen aan Sennah

30 June
x
Wat is dit?

Hallo Allemaal,

Ik ben Sharon en wil jullie graag voorstellen aan Sennah, een leergierige Border Collie x Labrador Reu. Sennah is geboren op 20-09-2017. We wonen samen met mijn ouders en broer in een rijtjes huis in het midden van het land.

Samen gaan we er vaak op uit. Ik neem Sennah, zover dat kan, overal me naar toe. Sennah vind autorijden geen probleem en we pakken dan ook vaak de auto om naar de Soester Duinen te gaan. Ook bezoeken we verschillende losloopgebieden zoals De Kleine Maarseveense plassen en Kasteel Groeneveld in Baarn. Maar ook naar de dierenwinkel gaat Sennah mee, dat is altijd een feest met al die geurtjes!

Verder gaan we elke zondag naar de hondenschool voor de cursus. De puppycursus hebben we inmiddels afgerond en zijn we gestart met de pubercursus. Na de pubercursus wil ik nog de gehoorzaamheidscursus volgen om daarna te kijken of we agility kunnen gaan doen. Ik zelf vind dit heel leuk, maar ik vind het ook belangrijk dat Sennah er plezier in heeft. Binnenkort gaan we wat proeflessen volgen om te kijken of het wat voor ons is!

Sennah word door zijn uiterlijk, de zwarte vacht met bruine tekeningen, vaak verward met een Hovawart. Het uiterlijk is bijna gelijk al heeft Sennah niet zo’n volle vacht. Op het moment dat wij vertellen dat Sennah’s vader een Border Collie is en zijn moeder een Labrador krijgen we verbaasde reacties. Een bijzondere combi met een prachtig nestje!

Nog wat leuke weetjes over Sennah:

  • Sennah is geboren op een boerderij, de eerste weken woonde hij tussen de koeien.
  • Zijn favoriete knuffel, de Ikea Golden ????, heet Sammy.
  • Sennah vindt het spelen met zijn flostouw heel leuk. Hij heeft er al meerdere gehad, want hij haalt overal de knopen uit!
  • Zijn favoriete slaap plek is op de grond midden in de woonkamer, buiten ligt hij graag op het gras of onder de tuin set.

Wil je meer weten over Sennah en hem volgen in zijn hondenleven? Neem dan regelmatig een kijkje op zijn blog! Wil je meer van Sennah zien? Je kan hem volgen op Instagram. Zien we je snel?

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Sennah

Hersenwerken met je hond Geef koekje! x

Hersenwerken met je hond

8 April Door: Sennah

Hersenwerken met je hond. Sennah doet aan Hersenwerken. Een leuk en uitdagende manier van werken met je hond. Maar wat is dat nou eigenlijk, Hersenwerk voor honden? En hoe ...

Lees het hele artikel
Van houten puzzels naar Hersenwerken Geef koekje! x

Van houten puzzels naar Hersenwerken

1 March Door: Sennah

Sennah is De Blije Braverd als het gaat om de manier van Hersenwerken. Maar waren wij wel echt aan het Hersenwerken? Wat is Hersenwerken? En wat is een Blije ...

Lees het hele artikel
Djairo had een levershunt Geef koekje! x

Djairo had een levershunt

21 December Door: Sennah

Dit keer geen blog over Sennah maar over onze vorige hond Djairo. Een hondje met een speciaal plekje in mijn hart. Djairo heeft op jonge leeftijd en in een ...

Lees het hele artikel
Vuurwerk, het is weer zover Geef koekje! x

Vuurwerk, het is weer zover

25 November Door: Sennah

Hoe is het dit jaar met Sennah en zijn vuurwerk angst? Tijdens de jaarwisseling van 2018 -2019 bleek Sennah heel angstig. Met wat hulpmiddelen kwamen we de maanden door. ...

Lees het hele artikel