Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Kort maar krachtig

21 augustus
x
Wat is dit?

Wij waren in de gelukkige gelegenheid om een review te schrijven over het boekje ‘luisteren is leuk’

Nu ben ik altijd wel op zoek naar leuke leerzame boeken waar ik inspiratie uit kan halen om oefeningen aan Nacho en Chester te leren en toevallig was er een oproep om dit leuke boekje te testen!

 

Het is geen dik boek gelukkig, dit soort boeken in een dikke pil werken vaak demotiverend en worden uiteindelijk erg saai.

het leest erg makkelijk weg en heeft super handige voorbeelden en situaties, echte dingen die je dus op straat tegen kan komen of tegenaan kan lopen met de opvoeding.

Ook zijn er handige illustraties die uitbeelden wat de bedoeling is, vaak zeggen plaatjes meer dan foto’s en dat is het ook in dit geval.

Wat alleen erg onhandig is in het boekjes is dat er links naar Youtube filmpjes worden gegeven, dit zijn best lange aaneengesloten ‘codes’ ik had dit graag anders gezien want je bent echt wel even bezig met typen en checken of je wel de goede letters en cijfers hebt getypt.

Maar is dat eenmaal gelukt dan heb je ook een super goed voorbeeld als filmpje, ook daaruit kan je super veel informatie halen.

 

Wij hebben al een aantal voorbeelden en oefeningen uit het boekje kunnen toepassen, vooral met een jonge pup die nog een hoop moet leren en voor nieuwe hondeneigenaren met weinig ervaring geeft dit boek goede handvaten en tips.

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Nacho & Chester

Met een reactieve hond op zoek naar een hobby Geef koekje! x

Met een reactieve hond op zoek naar een hobby

12 december Door: Nacho & Chester

Zoals jullie vast wel eerder gelezen hebben ga ik regelmatig met Nacho en Chester naar de hondenschool, wij hebben inmiddels al de puppy, junioren + junioren vervolg cursussen met ...

Lees het hele artikel
Het leven met een Franse bulldog (of 2) Geef koekje! x

Het leven met een Franse bulldog (of 2)

12 april Door: Nacho & Chester

Het leven met een Franse bulldog… Nooit saai Is nooit saai, elke dag doen ze wel iets grappigs of stoms. Ze zijn altijd druk, staan bijna altijd aan. Alhoewel ...

Lees het hele artikel
Wortelsoep tegen diarree bij de hond Geef koekje! x

Wortelsoep tegen diarree bij de hond

16 februari Door: Nacho & Chester

Wortelsoep tegen diarree bij de hond. Standaard zie je dat als een hond diarree heeft, dat het advies gegeven wordt om kip met rijst te geven. Dit is een ...

Lees het hele artikel
De kantoorhond! Geef koekje! x

De kantoorhond!

29 januari Door: Nacho & Chester

Het thuiswerken is inmiddels niet meer weg te denken in het dagelijks leven, al bijna 2 jaar werken wij (of in ieder geval ik) thuis. Wat vooral ook voor ...

Lees het hele artikel