Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Kort maar krachtig

21 augustus
x
Wat is dit?

Wij waren in de gelukkige gelegenheid om een review te schrijven over het boekje ‘luisteren is leuk’

Nu ben ik altijd wel op zoek naar leuke leerzame boeken waar ik inspiratie uit kan halen om oefeningen aan Nacho en Chester te leren en toevallig was er een oproep om dit leuke boekje te testen!

 

Het is geen dik boek gelukkig, dit soort boeken in een dikke pil werken vaak demotiverend en worden uiteindelijk erg saai.

het leest erg makkelijk weg en heeft super handige voorbeelden en situaties, echte dingen die je dus op straat tegen kan komen of tegenaan kan lopen met de opvoeding.

Ook zijn er handige illustraties die uitbeelden wat de bedoeling is, vaak zeggen plaatjes meer dan foto’s en dat is het ook in dit geval.

Wat alleen erg onhandig is in het boekjes is dat er links naar Youtube filmpjes worden gegeven, dit zijn best lange aaneengesloten ‘codes’ ik had dit graag anders gezien want je bent echt wel even bezig met typen en checken of je wel de goede letters en cijfers hebt getypt.

Maar is dat eenmaal gelukt dan heb je ook een super goed voorbeeld als filmpje, ook daaruit kan je super veel informatie halen.

 

Wij hebben al een aantal voorbeelden en oefeningen uit het boekje kunnen toepassen, vooral met een jonge pup die nog een hoop moet leren en voor nieuwe hondeneigenaren met weinig ervaring geeft dit boek goede handvaten en tips.

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Nacho & Chester

Daag je hond eens uit! Geef koekje! x

Daag je hond eens uit!

24 juni Door: Nacho & Chester

Soms heb je wel eens van die dagen dat het van dat druilerige weer is.. dan heb je totaal geen trek om een wandeling buiten te gaan maken zonder ...

Lees het hele artikel
Chester's 1ste jaar! Geef koekje! x

Chester's 1ste jaar!

20 mei Door: Nacho & Chester

13 Maart 2018 5.40 ik weet het nog als de dag van gisteren. De geboorte We zagen in de puppy app groep dat Lucy was begonnen met hijgen, mijn ...

Lees het hele artikel
Nacho en Chester op Animal Event Geef koekje! x

Nacho en Chester op Animal Event

12 mei Door: Nacho & Chester

Afgelopen Zondag 5 mei was ons bezoek aan het Animal Event, dit is voor mij bij uitstek echt hét dierenuitje van het jaar! Voor ons is het ongeveer een ...

Lees het hele artikel
Bruidsjonker Nacho Geef koekje! x

Bruidsjonker Nacho

14 april Door: Nacho & Chester

Op 25 Augustus 2017 zijn wij getrouwd, en op deze bijzondere dag mocht Nacho natuurlijk niet ontbreken! We wilden hem graag een leuke rol geven op onze dag en ...

Lees het hele artikel