Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only

Kort maar krachtig

21 augustus
x
Wat is dit?

Wij waren in de gelukkige gelegenheid om een review te schrijven over het boekje ‘luisteren is leuk’

Nu ben ik altijd wel op zoek naar leuke leerzame boeken waar ik inspiratie uit kan halen om oefeningen aan Nacho en Chester te leren en toevallig was er een oproep om dit leuke boekje te testen!

 

Het is geen dik boek gelukkig, dit soort boeken in een dikke pil werken vaak demotiverend en worden uiteindelijk erg saai.

het leest erg makkelijk weg en heeft super handige voorbeelden en situaties, echte dingen die je dus op straat tegen kan komen of tegenaan kan lopen met de opvoeding.

Ook zijn er handige illustraties die uitbeelden wat de bedoeling is, vaak zeggen plaatjes meer dan foto’s en dat is het ook in dit geval.

Wat alleen erg onhandig is in het boekjes is dat er links naar Youtube filmpjes worden gegeven, dit zijn best lange aaneengesloten ‘codes’ ik had dit graag anders gezien want je bent echt wel even bezig met typen en checken of je wel de goede letters en cijfers hebt getypt.

Maar is dat eenmaal gelukt dan heb je ook een super goed voorbeeld als filmpje, ook daaruit kan je super veel informatie halen.

 

Wij hebben al een aantal voorbeelden en oefeningen uit het boekje kunnen toepassen, vooral met een jonge pup die nog een hoop moet leren en voor nieuwe hondeneigenaren met weinig ervaring geeft dit boek goede handvaten en tips.

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Nacho & Chester

Beloningssnoepjes voor puppy Geef koekje! x

Beloningssnoepjes voor puppy

17 december Door: Nacho & Chester

Welke beloningssnoepjes zijn geschikt voor een puppy? Na lang wachten krijgen wij er binnenkort een puppy bij (jeej!) en nu begint het grote zoeken naar de beste voeding, speelgoed ...

Lees het hele artikel
Bottenbouillon of Bone Broth voor de hond Geef koekje! x

Bottenbouillon of Bone Broth voor de hond

8 december Door: Nacho & Chester

Bottenbouillon of Bone Broth is een hele gezonde aanvulling op de maaltijd voor de hond. De aanwezige mineralen, gelatine, collageen, aminozuren, vitaminen en essentiële vetzuren zorgen voor een echte ...

Lees het hele artikel
We are back! Geef koekje! x

We are back!

14 oktober Door: Nacho & Chester

We zijn terug! Na een tijd van lange radiostilte zijn we terug, terug in een nieuwe omgeving met veel wandelplekken en nieuwe avonturen! Ondertussen hebben we al veel kunnen ...

Lees het hele artikel
De zoektocht naar de juiste fokker Geef koekje! x

De zoektocht naar de juiste fokker

24 januari Door: Nacho & Chester

Oktober 2015 – Toen Nacho ongeveer 1 jaar oud was leek het ons wel leuk om er een ‘broertje’ voor hem bij te nemen. Hij vindt het altijd leuk ...

Lees het hele artikel