Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Kort maar krachtig

21 August
x
Wat is dit?

Wij waren in de gelukkige gelegenheid om een review te schrijven over het boekje ‘luisteren is leuk’

Nu ben ik altijd wel op zoek naar leuke leerzame boeken waar ik inspiratie uit kan halen om oefeningen aan Nacho en Chester te leren en toevallig was er een oproep om dit leuke boekje te testen!

 

Het is geen dik boek gelukkig, dit soort boeken in een dikke pil werken vaak demotiverend en worden uiteindelijk erg saai.

het leest erg makkelijk weg en heeft super handige voorbeelden en situaties, echte dingen die je dus op straat tegen kan komen of tegenaan kan lopen met de opvoeding.

Ook zijn er handige illustraties die uitbeelden wat de bedoeling is, vaak zeggen plaatjes meer dan foto’s en dat is het ook in dit geval.

Wat alleen erg onhandig is in het boekjes is dat er links naar Youtube filmpjes worden gegeven, dit zijn best lange aaneengesloten ‘codes’ ik had dit graag anders gezien want je bent echt wel even bezig met typen en checken of je wel de goede letters en cijfers hebt getypt.

Maar is dat eenmaal gelukt dan heb je ook een super goed voorbeeld als filmpje, ook daaruit kan je super veel informatie halen.

 

Wij hebben al een aantal voorbeelden en oefeningen uit het boekje kunnen toepassen, vooral met een jonge pup die nog een hoop moet leren en voor nieuwe hondeneigenaren met weinig ervaring geeft dit boek goede handvaten en tips.

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Nacho & Chester

Product review: stijlvolle leren tuigjes voor Nacho en Chester Geef koekje! x

Product review: stijlvolle leren tuigjes voor Nacho en Chester

21 October Door: Nacho & Chester

Als trotse hondenbezitter wil je natuurlijk alleen het beste voor je trouwe viervoeter. Naast voeding, training en liefde, is het belangrijk om ook te investeren in kwalitatieve hondentuigen. Als ...

Lees het hele artikel
Rally-O workshop op Animal Event 2023 Geef koekje! x

Rally-O workshop op Animal Event 2023

12 May Door: Nacho & Chester

Afgelopen 7 mei was het dan eindelijk weer zover: hét Animal Event in de Beekse Bergen! Voor hondenbezitters is dit wat mij betreft een evenement dat je niet mag ...

Lees het hele artikel
Met een reactieve hond op zoek naar een hobby Geef koekje! x

Met een reactieve hond op zoek naar een hobby

12 December Door: Nacho & Chester

Zoals jullie vast wel eerder gelezen hebben ga ik regelmatig met Nacho en Chester naar de hondenschool, wij hebben inmiddels al de puppy, junioren + junioren vervolg cursussen met ...

Lees het hele artikel
Het leven met een Franse bulldog (of 2) Geef koekje! x

Het leven met een Franse bulldog (of 2)

12 April Door: Nacho & Chester

Het leven met een Franse bulldog… Nooit saai Is nooit saai, elke dag doen ze wel iets grappigs of stoms. Ze zijn altijd druk, staan bijna altijd aan. Alhoewel ...

Lees het hele artikel