Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Kort maar krachtig

21 augustus
x
Wat is dit?

Wij waren in de gelukkige gelegenheid om een review te schrijven over het boekje ‘luisteren is leuk’

Nu ben ik altijd wel op zoek naar leuke leerzame boeken waar ik inspiratie uit kan halen om oefeningen aan Nacho en Chester te leren en toevallig was er een oproep om dit leuke boekje te testen!

 

Het is geen dik boek gelukkig, dit soort boeken in een dikke pil werken vaak demotiverend en worden uiteindelijk erg saai.

het leest erg makkelijk weg en heeft super handige voorbeelden en situaties, echte dingen die je dus op straat tegen kan komen of tegenaan kan lopen met de opvoeding.

Ook zijn er handige illustraties die uitbeelden wat de bedoeling is, vaak zeggen plaatjes meer dan foto’s en dat is het ook in dit geval.

Wat alleen erg onhandig is in het boekjes is dat er links naar Youtube filmpjes worden gegeven, dit zijn best lange aaneengesloten ‘codes’ ik had dit graag anders gezien want je bent echt wel even bezig met typen en checken of je wel de goede letters en cijfers hebt getypt.

Maar is dat eenmaal gelukt dan heb je ook een super goed voorbeeld als filmpje, ook daaruit kan je super veel informatie halen.

 

Wij hebben al een aantal voorbeelden en oefeningen uit het boekje kunnen toepassen, vooral met een jonge pup die nog een hoop moet leren en voor nieuwe hondeneigenaren met weinig ervaring geeft dit boek goede handvaten en tips.

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Nacho & Chester

Nacho en Chester testen Herbafix Geef koekje! x

Nacho en Chester testen Herbafix

17 maart Door: Nacho & Chester

Wij waren in de geweldige gelegenheid om voor Natuurlijk voor de hond de geperste brokken van Herbafix te testen. Zoals de meeste wel weten ben ik een echte zeur ...

Lees het hele artikel
Lang leve de puberteit! Geef koekje! x

Lang leve de puberteit!

20 januari Door: Nacho & Chester

Chester is inmiddels de leeftijd van 10 maanden gepasseerd, en dat betekent dat hij volop in de puberteit zit. Dit merk je niet van de ene op de andere ...

Lees het hele artikel
Quality Time met Chester Geef koekje! x

Quality Time met Chester

3 januari Door: Nacho & Chester

Eens in de zoveel tijd ga ik met 1 van de honden los van elkaar weg, een dagje quality time. Dagje met Chester Soms is het alleen een wandeling ...

Lees het hele artikel
Snuffeltijd! Geef koekje! x

Snuffeltijd!

19 december Door: Nacho & Chester

Tijdens de koude, gure maar vooral de regenachtige dagen heb je geen zin om uren in het bos rond te lopen, want voor je het weet sta je met ...

Lees het hele artikel