Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Ik word grote zus!

27 March
x
Wat is dit?

Oké ik was natuurlijk al de jongste telg van het gezin en had al twee poezen-zussen. Toch voelde ik mij al een tijdje de grote zus, want ik ben toch wat hoger dan de rest (groter in formaat). Maar het is zover, ik krijg er nu ook een mensen broertje of zusje bij! Ik heb het wel een beetje zwaar, want omdat mama zich de eerste maanden niet zo lekker voelde, moest ik soms even mijn rituelen veranderen. Maar dat heb ik er voor over. Ik moet toch ook een beetje zorgen voor mijn mama, ik word niet voor niets grote zus!

Wist je dat ik het stiekem al eerder wist dan mijn papa? Hij was aan het werk en mama kwam een beetje emotioneel beneden ’s ochtends om met mij te knuffelen en te vertellen dat er een klein baby’tje in mama’s buik groeit. Ik moest wel even slikken, want ik was toch de baby, het kind, de jongste, degene die de meeste aandacht verdient? Word ik nu ingeruild dan? Maar mama heeft mij belooft dat er niets zal veranderen voor mij en ik geloof haar! Komt goed … 

Zal ik eigenlijk een cursus; hoe ben je een lieve grote zus, moeten volgen? Ik zie eigenlijk nooit zo vaak baby’s, dus is het dan spannend om dat opeens in huis te hebben? Ik hoop wel dat ze mij niet vergeten en genoeg leuke dingen blijven doen. Anders bel ik gewoon oma op, om te vragen of zij mij even wilt ophalen. Die is altijd wel in voor een leuke wandeling, canitrail, sup-tocht of een ander avontuurlijk uitje. Daar zal ik volgende keer weer een blog overschrijven. 

Oh en als jullie nog tips hebben, hoe ik de beste grote zus ooit kan worden, laat je het mij dan even weten? Bedankt. 

Liefs en tot snel weer, Skye. 

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Skye

Op vakantie in Drenthe Geef koekje! x

Op vakantie in Drenthe

23 December Door: Skye

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat ik als klein pupje bij mijn papa en mama kwam wonen. In de tussentijd hebben wij veel leuke dingen gedaan, maar ...

Lees het hele artikel
Mijn broertje is geboren! Geef koekje! x

Mijn broertje is geboren!

29 September Door: Skye

Weten jullie nog dat ik in maart vertelde dat ik grote zus zou worden. Nou het is zo ver hoor!  Op 11 september is mijn baby broertje geboren en ...

Lees het hele artikel
8 redenen waarom het zo leuk is om een Instagram-account voor je hond te hebben. Geef koekje! x

8 redenen waarom het zo leuk is om een Instagram-account voor je hond te hebben.

18 July Door: Skye

Dag vriendjes,  Het is weer tijd voor een nieuwe blog, eentje waar in mijn mama vertelt waarom het zo leuk is om een Instagram-account te hebben voor mij. Samen ...

Lees het hele artikel
Een zonnebloem en bot - snuffelkleden Geef koekje! x

Een zonnebloem en bot - snuffelkleden

26 May Door: Skye

Hi vriendjes,  Ik heb vorige week toch zo’n leuk pakketje binnengekregen! Wij mogen samen twee snuffelkleden reviewen en jullie vertellen wat wij hiervan vinden. Zijn jullie er klaar voor?  ...

Lees het hele artikel