Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only

Ik ga op vakantie en ik neem mee.. Nacho & Chester! 

14 oktober
x
Wat is dit?

Wij zochten al een tijdje voor in de zomer een leuk kort uitje met de honden en na veel zoeken stuitte ik op de Landal parken die speciale hondenbungalows aanbieden! (in het kerstpakket zat toevallig een kortingsbon en daardoor ben ik gaan kijken haha).

Omheinde tuin

Eén van de harde eisen was een omheinde tuin zodat ik Nacho en Chester rustig kan laten rondlopen zonder dat ik ze constant in de gaten moet houden. Extra fijn voor hun want wij wonen in een appartement dus in een omheinde tuin kunnen ze lekker rennen en vliegen. Ons oog was gevallen op Landal Wirftall deze kwam toevallig ook voorbij op een Facebook pagina voor vakanties met de hond en de omgeving en het park zag er prachtig uit!

Honden vakantie Landal

Landal Wirftall

Landal Wirftall ligt in Duitsland en vanaf het midden van het land is het ongeveer 3 uurtjes rijden, prima te doen en zijn op de heenweg in lekker in 1x doorgereden. Bij de aankomst werden we warm ontvangen bij de receptie (waar honden ook welkom zijn) en we kregen een zakje met een speeltje en wat koekjes mee, super leuk! Landal Wirftall ligt aan een gebergte en na een korte uitleg reden we naar ons huisje boven op de berg. We hadden een super ruim huisje met een mooi omheinde tuin inclusief mega hondenmand, bench en voerbakjes.

Welkom zakje Landal Wirftall

Bosrijke omgeving

Toen we alles uitgepakt hadden en wat hadden gegeten zijn we op onderzoek uitgegaan rondom het park want als we rechtsaf sloegen vanaf ons huisje liepen we zo een bospad in. Vanaf het park (en dus vanuit ons huisje) kan je al prachtige gebieden in om te wandelen, de bordjes met het Wasserpfad zijn een aanrader om aan te houden want wij kwamen al meteen in een super mooie omgeving uit met veel hoogte verschillen en onderaan een klein waterbeekje.

Uitstapjes in de omgeving

Ook rondom het park kan je met de auto ook genoeg leuke dingen ondernemen, de Nürburgring is namelijk op een half uurtje rijden en daaraan grenst het bospark Hohe acht. het hoogste punt van de omgeving van wel 750km! Ook is een uitstapje naar de Dreimuhlen Wasserfall aan te raden, ook dit ligt maar een half uurtje rijden van het park vandaan. het is een klein watervalletje met een soort Efteling-achtige uitstraling en daaromheen kan je fijn wandelen, en zoals je ook kunt zien erg mooie foto locatie!

Landal Wirftall wandeling hond

Wij hebben een super mini vakantie bij Landal Wirftall gehad en zullen zeker vaker een weekje weg gaan met de honden nu dit super goed bevallen is. Gaan jullie ook wel eens op vakantie met de hond?

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Nacho & Chester

Flexi.. Handig of prul?? Geef koekje! x

Flexi.. Handig of prul??

29 juli Door: Nacho & Chester

Iedereen kent ze wel, de Flexi lijnen. De een is er helemaal weg van en de ander vindt het meuk, een maak het of kraak het situatie 🙂. Nu ...

Lees het hele artikel
Snacking time! Geef koekje! x

Snacking time!

13 juni Door: Nacho & Chester

Al een hele tijd stond er al een voedseldroger op mijn lijstje, maar omdat ik er weinig vanaf wist en het avontuur dan niet zo goed aan durf te ...

Lees het hele artikel
Nacho en Chester's favo speeltjes Geef koekje! x

Nacho en Chester's favo speeltjes

20 april Door: Nacho & Chester

Nu we bijna allemaal in quarantaine zitten en zoveel mogelijk thuis moeten blijven, had ik het geniale idee om eens te laten zien wat nou echt de favoriete hondenspeeltjes ...

Lees het hele artikel
Chester 2 jaar! Geef koekje! x

Chester 2 jaar!

27 maart Door: Nacho & Chester

Op 13 Maart is het al weer 2 jaar geleden dat Chester geboren werd! Buiten het bijzondere feit dat ik hem geboren heb zien worden, blijft het altijd ...

Lees het hele artikel