Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Ik ga op vakantie en ik neem mee...mijn honden

14 October
x
Wat is dit?

Wij zochten al een tijdje voor in de zomer een leuk kort uitje met de honden en na veel zoeken stuitte ik op de Landal parken die speciale hondenbungalows aanbieden! (in het kerstpakket zat toevallig een kortingsbon en daardoor ben ik gaan kijken haha).

Omheinde tuin

Eén van de harde eisen was een omheinde tuin zodat ik Nacho en Chester rustig kan laten rondlopen zonder dat ik ze constant in de gaten moet houden. Extra fijn voor hun want wij wonen in een appartement dus in een omheinde tuin kunnen ze lekker rennen en vliegen. Ons oog was gevallen op Landal Wirftall deze kwam toevallig ook voorbij op een Facebook pagina voor vakanties met de hond en de omgeving en het park zag er prachtig uit!

Honden vakantie Landal

Landal Wirftall

Landal Wirftall ligt in Duitsland en vanaf het midden van het land is het ongeveer 3 uurtjes rijden, prima te doen en zijn op de heenweg in lekker in 1x doorgereden. Bij de aankomst werden we warm ontvangen bij de receptie (waar honden ook welkom zijn) en we kregen een zakje met een speeltje en wat koekjes mee, super leuk! Landal Wirftall ligt aan een gebergte en na een korte uitleg reden we naar ons huisje boven op de berg. We hadden een super ruim huisje met een mooi omheinde tuin inclusief mega hondenmand, bench en voerbakjes.

Welkom zakje Landal Wirftall

Bosrijke omgeving

Toen we alles uitgepakt hadden en wat hadden gegeten zijn we op onderzoek uitgegaan rondom het park want als we rechtsaf sloegen vanaf ons huisje liepen we zo een bospad in. Vanaf het park (en dus vanuit ons huisje) kan je al prachtige gebieden in om te wandelen, de bordjes met het Wasserpfad zijn een aanrader om aan te houden want wij kwamen al meteen in een super mooie omgeving uit met veel hoogte verschillen en onderaan een klein waterbeekje.

Uitstapjes in de omgeving

Ook rondom het park kan je met de auto ook genoeg leuke dingen ondernemen, de Nürburgring is namelijk op een half uurtje rijden en daaraan grenst het bospark Hohe acht. het hoogste punt van de omgeving van wel 750km! Ook is een uitstapje naar de Dreimuhlen Wasserfall aan te raden, ook dit ligt maar een half uurtje rijden van het park vandaan. het is een klein watervalletje met een soort Efteling-achtige uitstraling en daaromheen kan je fijn wandelen, en zoals je ook kunt zien erg mooie foto locatie!

Landal Wirftall wandeling hond

Wij hebben een super mini vakantie bij Landal Wirftall gehad en zullen zeker vaker een weekje weg gaan met de honden nu dit super goed bevallen is. Gaan jullie ook wel eens op vakantie met de hond?

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Nacho & Chester

Product review: stijlvolle leren tuigjes voor Nacho en Chester Geef koekje! x

Product review: stijlvolle leren tuigjes voor Nacho en Chester

21 October Door: Nacho & Chester

Als trotse hondenbezitter wil je natuurlijk alleen het beste voor je trouwe viervoeter. Naast voeding, training en liefde, is het belangrijk om ook te investeren in kwalitatieve hondentuigen. Als ...

Lees het hele artikel
Rally-O workshop op Animal Event 2023 Geef koekje! x

Rally-O workshop op Animal Event 2023

12 May Door: Nacho & Chester

Afgelopen 7 mei was het dan eindelijk weer zover: hét Animal Event in de Beekse Bergen! Voor hondenbezitters is dit wat mij betreft een evenement dat je niet mag ...

Lees het hele artikel
Met een reactieve hond op zoek naar een hobby Geef koekje! x

Met een reactieve hond op zoek naar een hobby

12 December Door: Nacho & Chester

Zoals jullie vast wel eerder gelezen hebben ga ik regelmatig met Nacho en Chester naar de hondenschool, wij hebben inmiddels al de puppy, junioren + junioren vervolg cursussen met ...

Lees het hele artikel
Het leven met een Franse bulldog (of 2) Geef koekje! x

Het leven met een Franse bulldog (of 2)

12 April Door: Nacho & Chester

Het leven met een Franse bulldog… Nooit saai Is nooit saai, elke dag doen ze wel iets grappigs of stoms. Ze zijn altijd druk, staan bijna altijd aan. Alhoewel ...

Lees het hele artikel