Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Hoera, ik ben 1 jaar!

20 November
x
Wat is dit?

Volgens mijn baasjes gaat de tijd veel te snel. Zo was ik een schattig pupje, en zo werd ik op 15 november alweer 1 jaar!

Feestfoto

Mijn baasjes hebben drie katten, maar als die jarig zijn wordt dat nooit gevierd. Bof ik even dat ze mijn verjaardag wel wilden vieren. De week voor mijn verjaardag kreeg ik al een bandana met mijn eigen naam erop van Lanabandana. Ik voelde mij een stoere vent.

Guus is 1 jaar

Op de grote dag hingen er slingers en moest ik natuurlijk op de foto. Ik kreeg iets geks omgehangen met happy birthday erop en daarna kreeg ik een doos. Terwijl ik liever naar die doos keek, moest ik naar mijn vrouwtje kijken voor de foto. Pfff, laat mij nou maar gewoon die doos openmaken!

Woefbox

Eindelijk ging hij open. Er stond in grote letters Woefbox op. Woefbox is een website die toffe cadeauboxen verkoopt. Ze hebben een verjaardags-woefbox, een puppy-woefbox, een dierenlot-verrassingswoefbox ( bij de aanschaf steun je gelijk Stichting Dierenlot) en een kerst-woefbox. Je kunt deze boxen cadeau doen aan je eigen hond of aan iemand anders met een hond. Er zitten speeltjes in, lekkere snacks en voer. Je betaalt geen verzendkosten en je kunt zelf aangeven wanneer hij wordt verzonden.

De inhoud

Nou, er zat echt heel veel in voor mij.

  • een zachte kauwstick van Sanal
  • een waterijs-spons van all for paws. Was het maar vast weer zomer!
  • 3 kuipjes vlees van Renske voer met de smaken kip, eend/konijn en oceaanvis
  • 1 blikje gezonde beloninkjes van Renske voer met de smaak kip/wortel
  • Smoofl cookie baking mix. Mijn vrouwtje kan koekjes voor mij bakken
  • 1 flesje hondenbier van Snuffle dog beer
  • 1 rubberen kauwstaaf van Duvo+. Hij drijft en is goed voor het gebit
  • harde kauwsticks zalm van Best for your friend
  • Fish 4 dogs Sea Jerkey Dental Treats

Helemaal blij

Nou, ik wist wel raad met de inhoud, maar ik kon natuurlijk niet gelijk alles opeten. Het waterijs-speeltje bewaart mijn vrouwtje nog even tot de zomer, maar de kauwstaaf van Duvo+kon ik wel gelijk gebruiken. Ik ging er gelijk heerlijk op kluiven. Er zit een piepgeluidje in waar mijn baasjes niet zo dol op zijn, maar het geluid is bescheiden. In de avond kreeg ik een van de kuipjes van Renske voer en het hondenbiertje. Dat was overigens alcoholvrij. Mijn vrouwtje schonk het in mijn drinkbak en ik slobberde het lekker op. Wat een feestmaal. Ben ik morgen weer jarig en krijg ik dan weer zoveel leuks?

Mijn vrouwtje en ik vinden een Woefbox een supergeslaagd cadeau om te geven, maar nog leuker om te krijgen natuurlijk.
Als je een cadeautje zoekt voor je hond, check dan zeker even hun website.

Tot de volgende keer,  poot van Guus 

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Goldendoodle Guus

Voor het eerst logeren Geef koekje! x

Voor het eerst logeren

17 October Door: Goldendoodle Guus

Sinds ik bij mijn baasjes woon (alweer bijna 6 jaar) zijn we nog nooit zonder elkaar weggeweest. Elke vakantie ben ik mee geweest en mijn baasjes zijn zelden een ...

Lees het hele artikel
Guus houdt niet van vuurwerk Geef koekje! x

Guus houdt niet van vuurwerk

18 December Door: Goldendoodle Guus

Geen groter veel besproken onderwerp onder huisdieren eigenaren is vuurwerk. You love it or hate it. Nou ik zit er precies tussenin. Ergens een knalletje in de verte doet ...

Lees het hele artikel
Met een prikkelgevoelige hond naar Animal Event Geef koekje! x

Met een prikkelgevoelige hond naar Animal Event

16 May Door: Goldendoodle Guus

Degenen die mij kennen en mij al even volgen zullen zich nu wel achter hun oren krabben. ”Huh Guus, jij bent toch een prikkelgevoelige hond? Dan ga je toch ...

Lees het hele artikel
Guus zijn vrouwtje is vegan Geef koekje! x

Guus zijn vrouwtje is vegan

17 March Door: Goldendoodle Guus

Tijd voor een nieuw blog waarbij ik mijn vrouwtje maar weer eens aan het woord laat. Ze wil graag wat vertellen over vegan zijn met een hond in huis. ...

Lees het hele artikel