Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Hoera, ik ben 1 jaar!

20 november
x
Wat is dit?

Volgens mijn baasjes gaat de tijd veel te snel. Zo was ik een schattig pupje, en zo werd ik op 15 november alweer 1 jaar!

Feestfoto

Mijn baasjes hebben drie katten, maar als die jarig zijn wordt dat nooit gevierd. Bof ik even dat ze mijn verjaardag wel wilden vieren. De week voor mijn verjaardag kreeg ik al een bandana met mijn eigen naam erop van Lanabandana. Ik voelde mij een stoere vent.

Guus is 1 jaar

Op de grote dag hingen er slingers en moest ik natuurlijk op de foto. Ik kreeg iets geks omgehangen met happy birthday erop en daarna kreeg ik een doos. Terwijl ik liever naar die doos keek, moest ik naar mijn vrouwtje kijken voor de foto. Pfff, laat mij nou maar gewoon die doos openmaken!

Woefbox

Eindelijk ging hij open. Er stond in grote letters Woefbox op. Woefbox is een website die toffe cadeauboxen verkoopt. Ze hebben een verjaardags-woefbox, een puppy-woefbox, een dierenlot-verrassingswoefbox ( bij de aanschaf steun je gelijk Stichting Dierenlot) en een kerst-woefbox. Je kunt deze boxen cadeau doen aan je eigen hond of aan iemand anders met een hond. Er zitten speeltjes in, lekkere snacks en voer. Je betaalt geen verzendkosten en je kunt zelf aangeven wanneer hij wordt verzonden.

De inhoud

Nou, er zat echt heel veel in voor mij.

  • een zachte kauwstick van Sanal
  • een waterijs-spons van all for paws. Was het maar vast weer zomer!
  • 3 kuipjes vlees van Renske voer met de smaken kip, eend/konijn en oceaanvis
  • 1 blikje gezonde beloninkjes van Renske voer met de smaak kip/wortel
  • Smoofl cookie baking mix. Mijn vrouwtje kan koekjes voor mij bakken
  • 1 flesje hondenbier van Snuffle dog beer
  • 1 rubberen kauwstaaf van Duvo+. Hij drijft en is goed voor het gebit
  • harde kauwsticks zalm van Best for your friend
  • Fish 4 dogs Sea Jerkey Dental Treats

Helemaal blij

Nou, ik wist wel raad met de inhoud, maar ik kon natuurlijk niet gelijk alles opeten. Het waterijs-speeltje bewaart mijn vrouwtje nog even tot de zomer, maar de kauwstaaf van Duvo+kon ik wel gelijk gebruiken. Ik ging er gelijk heerlijk op kluiven. Er zit een piepgeluidje in waar mijn baasjes niet zo dol op zijn, maar het geluid is bescheiden. In de avond kreeg ik een van de kuipjes van Renske voer en het hondenbiertje. Dat was overigens alcoholvrij. Mijn vrouwtje schonk het in mijn drinkbak en ik slobberde het lekker op. Wat een feestmaal. Ben ik morgen weer jarig en krijg ik dan weer zoveel leuks?

Mijn vrouwtje en ik vinden een Woefbox een supergeslaagd cadeau om te geven, maar nog leuker om te krijgen natuurlijk.
Als je een cadeautje zoekt voor je hond, check dan zeker even hun website.

Tot de volgende keer,  poot van Guus 

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Goldendoodle Guus

Guus ging mee op vakantie Geef koekje! x

Guus ging mee op vakantie

16 juni Door: Goldendoodle Guus

Het afgelopen half jaar was een drukke en helaas ook een verdrietige tijd bij ons. Mijn lieve kattenmaatje die vaak ziek was geweest de afgelopen jaren is helaas in ...

Lees het hele artikel
Ik ga naar school, deel 7 Geef koekje! x

Ik ga naar school, deel 7

20 mei Door: Goldendoodle Guus

De afgelopen maand stond bij mijn vrouwtje in het teken van de laatste huiswerkopdrachten, het afmaken van haar portfolio een eerste meeloop stage uurtje met een Dokter Snuffelteam en ...

Lees het hele artikel
5 weetjes over Guus Geef koekje! x

5 weetjes over Guus

1 mei Door: Goldendoodle Guus

Na al die blogs over school vond ik het wel weer tijd voor iets anders. Weet je wat mijn vrouwtje laatst zei. “Guus je bent een gekke hond”. Nou ...

Lees het hele artikel
Ik ga naar school, deel 6 Geef koekje! x

Ik ga naar school, deel 6

18 april Door: Goldendoodle Guus

Wat gaat het toch snel, zeg. Afgelopen maandag had ik alweer mijn een na laatste schooldag op de Dokter Snuffel Academie! Druk De afgelopen weken heb ik alleen maar ...

Lees het hele artikel