Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only

Hoe vier ik mijn 3e verjaardag tegelijk met onze Koning?!

27 april
x
Wat is dit?

27 april

Jaja het is waar, 27 april ben ik geboren! Mijn nieuwe baasjes waren bij het 538 Koningsfeest toen ze het telefoontje kregen dat ik was geboren: puppy nummer 5! Je begrijpt dat moet elk jaar groots gevierd worden. En daarom zijn net als alle voorgaande jaren de straten versierd, heeft iedereen oranje versieringen aan en wordt er gedanst en gezongen speciaal voor mij. En oké, ook een beetje voor onze Koning natuurlijk!

Coronatijd

Echter dit jaar verliep een beetje anders vanwege het bekende Corona. Gelukkig wisten mijn baasjes er toch een groot feest van te maken!
Zo hebben mijn baasjes ’s ochtends voor mij gezongen terwijl ik ’s nachts per ongeluk op de bank in slaap was gevallen. Kreeg ik nog post uit Amerika (mijn baasje haar zus woont daar) ze waren met het hele gezin speciaal voor mij gaan zingen. En ze vertelden hoeveel ze me misten en van me houden!

Verwend worden

Toen was het tijd voor mijn cadeau, het grootste cadeau uit mijn 3- jarig leven! Wat een prachtige bos bloemen speciaal voor mij! Natuurlijk wilden mijn baasjes weer een hele fotoshoot van mij, maar ja, je wordt ten slotte maar 1 keer 3 jaar natuurlijk.

Op naar het strand

Daarna zijn we naar het strand gegaan, even afkoelen. Helaas werd het strand afgezet vanwege Corona, maar mochten mijn baasjes en ik toch even achteraf mijn verjaardag vieren. We hadden gewoon een privé strand. Even lekker zitten en genieten van de omgeving en ik lekker met mijn kleine vriendje Luna in het gras spelen.

Ik heb ook het eerste kattenkwaad uitgehaald van dit jaar, namelijk eendjes vangen. Helaas voor mijn baasjes vloog ik naar beneden achter ze aan, maar vlogen deze eenden niet weg. Ik moest dus eerst een heel stuk door de modder slenteren, om daarna een heel stuk te zwemmen naar de eenden. Uiteindelijk ben ik dan toch maar terug gegaan, maar je snapt mijn baasjes vonden deze terugweg iets minder leuk…

Ik hoop dat jullie net zo hebben genoten van mijn 3- jarige verjaardag als ik!

 

Heel veel liefs,

&JOY

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Toller Joy

Jouw bal is beter dan die van mij Geef koekje! x

Jouw bal is beter dan die van mij

11 oktober Door: Toller Joy

Jeetje wat een dag, wat begon als een goed idee liep een beetje uit de hand. Ik werd uitgenodigd door mijn vriendjes Luna en Zoey om met zijn allen ...

Lees het hele artikel
Visolie een wondermiddel? Geef koekje! x

Visolie een wondermiddel?

11 augustus Door: Toller Joy

Zoals je in mijn vorige blog kon lezen ben ik stout geweest. Ik ben namelijk in het water gesprongen op een plek waar dat niet mocht vanwege de verslechterde ...

Lees het hele artikel
Marathon maat S past alleen op de KONG S Geef koekje! x

Marathon maat S past alleen op de KONG S

4 augustus Door: Toller Joy

Wat ben ik een bofkont Wat hebben mijn baasjes gelachen met de collega’s van The Dog Pen! Ik mocht namelijk de Kong Marathon uittesten in de smaken pindakaas en ...

Lees het hele artikel
Review Kong Extreme, wat is hij extreem leuk! Geef koekje! x

Review Kong Extreme, wat is hij extreem leuk!

26 juni Door: Toller Joy

Wat waren we blij, ja je leest het goed we want mijn baasjes zijn er ook heel blij mee! We hebben al veel gehoord over het Kong speelgoed en ...

Lees het hele artikel