Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Hoe vier ik mijn 3e verjaardag tegelijk met onze Koning?!

27 April
x
Wat is dit?

27 april

Jaja het is waar, 27 april ben ik geboren! Mijn nieuwe baasjes waren bij het 538 Koningsfeest toen ze het telefoontje kregen dat ik was geboren: puppy nummer 5! Je begrijpt dat moet elk jaar groots gevierd worden. En daarom zijn net als alle voorgaande jaren de straten versierd, heeft iedereen oranje versieringen aan en wordt er gedanst en gezongen speciaal voor mij. En oké, ook een beetje voor onze Koning natuurlijk!

Coronatijd

Echter dit jaar verliep een beetje anders vanwege het bekende Corona. Gelukkig wisten mijn baasjes er toch een groot feest van te maken!
Zo hebben mijn baasjes ’s ochtends voor mij gezongen terwijl ik ’s nachts per ongeluk op de bank in slaap was gevallen. Kreeg ik nog post uit Amerika (mijn baasje haar zus woont daar) ze waren met het hele gezin speciaal voor mij gaan zingen. En ze vertelden hoeveel ze me misten en van me houden!

Verwend worden

Toen was het tijd voor mijn cadeau, het grootste cadeau uit mijn 3- jarig leven! Wat een prachtige bos bloemen speciaal voor mij! Natuurlijk wilden mijn baasjes weer een hele fotoshoot van mij, maar ja, je wordt ten slotte maar 1 keer 3 jaar natuurlijk.

Op naar het strand

Daarna zijn we naar het strand gegaan, even afkoelen. Helaas werd het strand afgezet vanwege Corona, maar mochten mijn baasjes en ik toch even achteraf mijn verjaardag vieren. We hadden gewoon een privé strand. Even lekker zitten en genieten van de omgeving en ik lekker met mijn kleine vriendje Luna in het gras spelen.

Ik heb ook het eerste kattenkwaad uitgehaald van dit jaar, namelijk eendjes vangen. Helaas voor mijn baasjes vloog ik naar beneden achter ze aan, maar vlogen deze eenden niet weg. Ik moest dus eerst een heel stuk door de modder slenteren, om daarna een heel stuk te zwemmen naar de eenden. Uiteindelijk ben ik dan toch maar terug gegaan, maar je snapt mijn baasjes vonden deze terugweg iets minder leuk…

Ik hoop dat jullie net zo hebben genoten van mijn 3- jarige verjaardag als ik!

 

Heel veel liefs,

&JOY

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Toller Joy

Toller Joy eet een hapje mee op Animal Event Geef koekje! x

Toller Joy eet een hapje mee op Animal Event

20 May Door: Toller Joy

Dat is het geluk dat mijn baasje en ik schrijven voor The Dog Pen. Want daardoor mochten wij naar Animal Event. Voor mijn baasje de eerste keer dat ze ...

Lees het hele artikel
Hondenfestival Geef koekje! x

Hondenfestival

27 October Door: Toller Joy

Festival Als hondeneigenaar ben je altijd op zoek naar leuke festivals om de laatste nieuwe koopjes te scoren! Zo gingen ook wij vandaag op zoek naar leuke acties voor ...

Lees het hele artikel
Gezondheidsonderzoeken voor het fokken Geef koekje! x

Gezondheidsonderzoeken voor het fokken

21 October Door: Toller Joy

Als je zelf een hond hebt herken je dit gevoel vast. Je houdt je hond voor de eerste keer vast en je weet gewoon dit is mijn maatje voor ...

Lees het hele artikel
Joy’s gekke gewoontes top 5 Geef koekje! x

Joy’s gekke gewoontes top 5

13 February Door: Toller Joy

De 5 gekke gewoontes op een rijtje: Meegaan naar de wc Zoals veel andere honden houdt ook Joy van gezelligheid. En wat is er nou gezelliger dan meegaan naar ...

Lees het hele artikel