Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Groot worden op Instagram, hoe dan?!

27 August
x
Wat is dit?

Hoe zorg jij ervoor dat jouw account zich onderscheidt van de rest? Gebruik je dezelfde filter voor al jouw foto’s of juist geen? En post je foto’s spontaan of door middel van een systeem? Wij vertellen jullie onze tips and tricks! ????

Op dit moment hebben wij 10.5K volgers. Voor twee honden uit het Nederland best veel, maar vergeleken met andere Frenchies op Instagram ‘niets’. Neem bijvoorbeeld onze vrienden @griffinfrenchie uit Korea met 130K volgers, niet normaal! Al zijn hun leuke filmpjes moeilijk te overtreffen ????

En zo komen we meteen bij een belangrijk, nee, hét belangrijkste punt: wees uniek, val op! Klinkt makkelijk maar je moet met verschillende factoren rekening houden. Here we go!

Afwisselende posts

Wij gaan uiteraard geen namen noemen, maar we kennen allemaal wel de accounts met de een na de andere geposeerde foto (vaak met ‘free stuff’ voor promotie). Boring! Probeer dit af te wisselen met leuke, spontane foto’s en/of video’s. Foto’s met baasje doen het altijd goed! 

Post niet meer dan één keer per dag, zo jaag je volgers weg.

Aantrekkelijke feed

Zorg voor een rustige feed. Als je een filter gebruikt, gebruik dan altijd dezelfde anders wordt het al snel rommelig. Dat laatste geldt ook voor foto’s die niet in het vierkante kader passen. Let erop dat jouw hond(en) altijd gecentreerd in het midden staat. Oké, heel af en toe lukt ons dat ook niet ???? Daarnaast kun je, als je meerdere honden hebt, een bepaalde rangorde aanhouden in jouw posts. Heb jij die van ons kunnen ontdekken? 

Interactie

Alleen foto’s/video’s posten gaat niet voor meer volgers zorgen. Vooral als je bezig bent met het ‘opbouwen’ van jouw account, is dagelijks contact houden met volgers wereldwijd een must. Maak nieuwe vrienden door andere accounts te volgen, hun posts te liken en vergeet niet af en toe een reactie achter te laten. Onderhoud ook de ‘relaties’ met eerder gemaakte vrienden en bedrijven; doe mee met giveaways* en neem bij interesse ook deel aan modelsearches. 

Sinds Instastories is de interactie een stuk makkelijker geworden. Maak een ‘poll’ of stel een vraag, wees creatief! ‘GIF’s’ maken jouw stories ook een stuk leuker????

Last but not least

Dit zijn mijn persoonlijke tips, niet die van een professional. Het belangrijkste is dat het gebruik van Instagram leuk blijft en het geen ‘moetje’ wordt. Er is meer in een hondenleven dan het aantal likes en volgers op Instagram!

*Weleens gehoord van of meegedaan aan een giveaway? Wij zijn bezig met het organiseren van onze vierde giveaway en in de volgende blog vertellen we hoe dat in zijn werk gaat. 

Je kunt alvast onze Instastories in de gaten houden voor sneak peeks ????

 

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Jolie & Jaeda

Jolie en Jaeda testen de Kong Biscuit Ball! Geef koekje! x

Jolie en Jaeda testen de Kong Biscuit Ball!

18 July Door: Jolie & Jaeda

Wij kregen de Kong Biscuit Ball en mochten deze testen. Lezen jullie mee?  Om te beginnen even wat praktische info. Wij kregen maat Large, geschikt voor honden tussen de ...

Lees het hele artikel
Grasaren en grassprieten: opgepast! Geef koekje! x

Grasaren en grassprieten: opgepast!

30 June Door: Jolie & Jaeda

Wij wandelen de komende weken zoveel mogelijk in onze woonwijk ipv door de natuur. Waarom? Dat schrijven we in deze blog! Histiocytoom, splinter of grasaar? Niet alleen in het ...

Lees het hele artikel
Jolie en Jaeda blikken terug op 2019! Geef koekje! x

Jolie en Jaeda blikken terug op 2019!

6 January Door: Jolie & Jaeda

Jolie en Jaeda blikken terug op 2019 en vertellen hun goede voornemens voor 2020! Wij startten afgelopen jaar vol spanning! Rond 2 januari zou ons mensen zusje ter wereld ...

Lees het hele artikel
Jolie en Jaeda vieren Dierendag! Geef koekje! x

Jolie en Jaeda vieren Dierendag!

4 October Door: Jolie & Jaeda

Ook dit jaar een Dierendag Plog! Nu Jolie en Jaeda de aandacht moeten delen met hun zusje, mogen ze zeker op Dierendag niet vergeten worden💗 We beginnen de ...

Lees het hele artikel