Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Jolie en Jaeda blikken terug op 2019!

6 January
x
Wat is dit?

Jolie en Jaeda blikken terug op 2019 en vertellen hun goede voornemens voor 2020!

Wij startten afgelopen jaar vol spanning! Rond 2 januari zou ons mensen zusje ter wereld komen.. Ze liet op zich wachten dus we konden Jaeda’s derde verjaardag uitgebreid vieren op 7 januari. We bakten muffins, het laatste wat wij met ons drietjes alleen gedaan hebben. 

Eindelijk was het zover, op 11 januari werd Mina Nour geboren! Een hele verandering, maar eigenlijk ook weer niet. (Als je het leuk vind om meer daar over te lezen check je een van onze vorige blogs). Het wennen aan elkaar ging vanzelf en we hebben niks geforceerd.  

Eind januari hebben wij genoten van de sneeuw! Met onze jasjes aan hebben wij lange wandelingen gemaakt en in de sneeuw gespeeld.

In maart mochten we model staan voor een Amerikaans bedrijf dat telefoonhoesjes ontwerpt en in april kregen wij weer een influencers box van Edgard&Cooper. 

De lente brak aan en we genoten van zonnige wandelingen en modderbaden! Ook hadden we een date met @thesweetlakefrenchies die Jaeda bijna fataal werd. Dat was schrikken maar ze kwam er weer bovenop!

Foto met The Sweet Lake Frenchies

In de zomer hebben wij het (mede daarom) rustig aan gedaan en waren we ook iets minder actief op Instagram. In real life hadden wij het echter heel druk met Mina die begon met kruipen; niet alleen onze speelgoedmand moesten wij delen, ook onze waterbak is interessant! We werden overal achterna gekropen en voordat Mina kon aaien, werden we geknepen (oeps). Jaeda vluchtte als Mina haar kant op kwam en Jolie vond het allemaal wel best. Het positieve voor ons is wel dat Mina erg royaal is en al haar eten met ons deelt (woohoo!).

Oktober: Dierendag! Wij zijn verwend met nieuwe tuigjes van Big & Little Dogs en lekkere snacks. Een paar weken later, op 23 oktober, werd Jolie 5 jaar! Een mijlpaal, gezien de mankementen die ze in haar eerste levensjaar gehad heeft, toen hadden we niet gedacht dat ze deze leeftijd zou halen. 

De herfst ging over in de winter en we genoten samen van lange wandelingen en af en toe een luie middag op de bank. Ook Kerstmis hebben we niet overgeslagen en zijn we lekker verwend geworden. Oud en nieuw hebben wij in stijl doorgebracht: snurkend!

Intussen zitten we in het jaar 2020 en heeft Mina het staan en lopen langs de tafel en bank ontdekt. Dus ook daar zijn wij niet meer veilig; doei rust!😂

We sluiten af met onze voornemens voor dit jaar. Nog meer lange wandelingen maken, nog meer genieten samen en weer een beetje meer quality time! Die wordt natuurlijk minder na de komst van een baby. 

Tot slot wensen wij al onze hondenvriendjes een gezond en gelukkig 2020!

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Jolie & Jaeda

Jolie en Jaeda testen de Kong Biscuit Ball! Geef koekje! x

Jolie en Jaeda testen de Kong Biscuit Ball!

18 July Door: Jolie & Jaeda

Wij kregen de Kong Biscuit Ball en mochten deze testen. Lezen jullie mee?  Om te beginnen even wat praktische info. Wij kregen maat Large, geschikt voor honden tussen de ...

Lees het hele artikel
Grasaren en grassprieten: opgepast! Geef koekje! x

Grasaren en grassprieten: opgepast!

30 June Door: Jolie & Jaeda

Wij wandelen de komende weken zoveel mogelijk in onze woonwijk ipv door de natuur. Waarom? Dat schrijven we in deze blog! Histiocytoom, splinter of grasaar? Niet alleen in het ...

Lees het hele artikel
Jolie en Jaeda vieren Dierendag! Geef koekje! x

Jolie en Jaeda vieren Dierendag!

4 October Door: Jolie & Jaeda

Ook dit jaar een Dierendag Plog! Nu Jolie en Jaeda de aandacht moeten delen met hun zusje, mogen ze zeker op Dierendag niet vergeten worden💗 We beginnen de ...

Lees het hele artikel
Onze wandelroutine Geef koekje! x

Onze wandelroutine

21 August Door: Jolie & Jaeda

Iedereen die ons volgt, weet dat wij van wandelen houden. Als je geen tuin hebt, zul je ook wel moeten. Vaak wandelen betekent niet dat je veel wandelt, dus ...

Lees het hele artikel