Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only

Genieten genieten genieten!

23 december
x
Wat is dit?

De leukste dag ooit!

We zijn eerst een heel stuk gaan wandelen helemaal in België! Daar deden we mee aan een wandeling met alle soorten honden (en mensen;)) Het was geweldig we liepen een heel stuk door het bos lekker in de modder en in de plassen spelen! En onderweg was er iemand gevallen omdat haar hond niet kon wachten om de sloot in te springen!

Wie zijn die blauwe mannen

Halverwege kregen mijn baasjes een lekker glaasje chocomelk! En ik kreeg mijn favoriete zelfgemaakte koekje!!

Daarna moesten we een heel gevaarlijke weg oversteken! Ze zeiden nog tegen ons “rood is stoppen en groen is doorlopen” geen idee wat ze daarmee bedoelden. Maar toen we op het gevaarlijke punt aankwamen stonden daar allemaal mannen met blauwe petjes en in blauwe uniformen. Eentje had er zelfs een lampje bij, ik kreeg hem bijna te pakken hij stond er zo leuk mee te zwaaien! Maar mijn baasjes zeiden dat dat echt niet mocht, het was het speelgoed van die meneer denk ik?

Kerstshop(pen) till you drop!

Nadat we ons opgewarmd hadden aan een warme tomatensoep en ik kon genieten van het hondenbuffet (en jazeker heb ik dat gedaan!) gingen we na wat kletsen dan eindelijk naar Life and Garden! Dat is een tuincentrum bij ons in de buurt!
We gingen kerstshoppen en ik mocht gewoon mee naar binnen! Wat was het geweldig al die lichtjes, al die aandacht, cadeautjes en snoepjes het was fantastisch! Ik heb nog een mooie nieuwe lijn gekregen voor onder de kerstboom ofzo?

Geluk zit in de kleine dingen

Mijn baasjes waren toch een partijtje trots op me vandaag! Ik heb tijdens de wandeling tegen niemand opgesprongen! En in het tuincentrum, waar ik van iedereen aandacht kreeg bleef ik gewoon staan. Zelfs toen de man vanachter zijn balie stond! Ik heb genoten en mijn baasjes zijn nog steeds aan het genieten!

Tip van de dag

Als je twijfelt of je je hond mee kunt nemen naar bijvoorbeeld een druk tuincentrum. Probeer dit dan eerst op te bouwen. Als je hond het niet leuk vind is het voor jou als baasje ook niet leuk om je hond mee te nemen.

Heel veel liefs,

&Joy!

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Toller Joy

Review ZIWI New Zealand Beef Weasand (Slokdarm) Geef koekje! x

Review ZIWI New Zealand Beef Weasand (Slokdarm)

9 oktober Door: Toller Joy

Wij gaan op vakantie naar Texel en wat nemen we mee? Inderdaad dit geweldige product van ZIWI. Een pure, simpele liefde voor onze honden en onze producten, dat is ...

Lees het hele artikel
Celtic Connection hondenbrok: vers en verantwoord Geef koekje! x

Celtic Connection hondenbrok: vers en verantwoord

17 mei Door: Toller Joy

Niet 1 product, nee Joy mag van Hondjekoek en Celtic Connection alle 4 de smaken van hun brokken proeven! Al van kleins af aan is Joy een gevoelige ...

Lees het hele artikel
Trekken aan de lijn, deel 1: de korte lijn Geef koekje! x

Trekken aan de lijn, deel 1: de korte lijn

19 april Door: Toller Joy

Eerst even dit Ja het is weer zo’n dag, mijn baasje Kimberley heeft zin om te schrijven. Maar ik moet echt even in de zon liggen, werken aan mijn ...

Lees het hele artikel
Laatste deel GGA: IK BEN... Geef koekje! x

Laatste deel GGA: IK BEN...

28 maart Door: Toller Joy

Nachtenlang heb ik wakker gelegen, uren heb ik gezweet en toen was het zover: de dag des oordeels. Op 18 maart 2019 heb ik mijn eerste examen gedaan, GGA ...

Lees het hele artikel