Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only

Genieten genieten genieten!

23 december
x
Wat is dit?

De leukste dag ooit!

We zijn eerst een heel stuk gaan wandelen helemaal in België! Daar deden we mee aan een wandeling met alle soorten honden (en mensen;)) Het was geweldig we liepen een heel stuk door het bos lekker in de modder en in de plassen spelen! En onderweg was er iemand gevallen omdat haar hond niet kon wachten om de sloot in te springen!

Wie zijn die blauwe mannen

Halverwege kregen mijn baasjes een lekker glaasje chocomelk! En ik kreeg mijn favoriete zelfgemaakte koekje!!

Daarna moesten we een heel gevaarlijke weg oversteken! Ze zeiden nog tegen ons “rood is stoppen en groen is doorlopen” geen idee wat ze daarmee bedoelden. Maar toen we op het gevaarlijke punt aankwamen stonden daar allemaal mannen met blauwe petjes en in blauwe uniformen. Eentje had er zelfs een lampje bij, ik kreeg hem bijna te pakken hij stond er zo leuk mee te zwaaien! Maar mijn baasjes zeiden dat dat echt niet mocht, het was het speelgoed van die meneer denk ik?

Kerstshop(pen) till you drop!

Nadat we ons opgewarmd hadden aan een warme tomatensoep en ik kon genieten van het hondenbuffet (en jazeker heb ik dat gedaan!) gingen we na wat kletsen dan eindelijk naar Life and Garden! Dat is een tuincentrum bij ons in de buurt!
We gingen kerstshoppen en ik mocht gewoon mee naar binnen! Wat was het geweldig al die lichtjes, al die aandacht, cadeautjes en snoepjes het was fantastisch! Ik heb nog een mooie nieuwe lijn gekregen voor onder de kerstboom ofzo?

Geluk zit in de kleine dingen

Mijn baasjes waren toch een partijtje trots op me vandaag! Ik heb tijdens de wandeling tegen niemand opgesprongen! En in het tuincentrum, waar ik van iedereen aandacht kreeg bleef ik gewoon staan. Zelfs toen de man vanachter zijn balie stond! Ik heb genoten en mijn baasjes zijn nog steeds aan het genieten!

Tip van de dag

Als je twijfelt of je je hond mee kunt nemen naar bijvoorbeeld een druk tuincentrum. Probeer dit dan eerst op te bouwen. Als je hond het niet leuk vind is het voor jou als baasje ook niet leuk om je hond mee te nemen.

Heel veel liefs,

&Joy!

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Toller Joy

Jouw bal is beter dan die van mij Geef koekje! x

Jouw bal is beter dan die van mij

11 oktober Door: Toller Joy

Jeetje wat een dag, wat begon als een goed idee liep een beetje uit de hand. Ik werd uitgenodigd door mijn vriendjes Luna en Zoey om met zijn allen ...

Lees het hele artikel
Visolie een wondermiddel? Geef koekje! x

Visolie een wondermiddel?

11 augustus Door: Toller Joy

Zoals je in mijn vorige blog kon lezen ben ik stout geweest. Ik ben namelijk in het water gesprongen op een plek waar dat niet mocht vanwege de verslechterde ...

Lees het hele artikel
Marathon maat S past alleen op de KONG S Geef koekje! x

Marathon maat S past alleen op de KONG S

4 augustus Door: Toller Joy

Wat ben ik een bofkont Wat hebben mijn baasjes gelachen met de collega’s van The Dog Pen! Ik mocht namelijk de Kong Marathon uittesten in de smaken pindakaas en ...

Lees het hele artikel
Review Kong Extreme, wat is hij extreem leuk! Geef koekje! x

Review Kong Extreme, wat is hij extreem leuk!

26 juni Door: Toller Joy

Wat waren we blij, ja je leest het goed we want mijn baasjes zijn er ook heel blij mee! We hebben al veel gehoord over het Kong speelgoed en ...

Lees het hele artikel