Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Genieten genieten genieten!

23 December
x
Wat is dit?

De leukste dag ooit!

We zijn eerst een heel stuk gaan wandelen helemaal in België! Daar deden we mee aan een wandeling met alle soorten honden (en mensen;)) Het was geweldig we liepen een heel stuk door het bos lekker in de modder en in de plassen spelen! En onderweg was er iemand gevallen omdat haar hond niet kon wachten om de sloot in te springen!

Wie zijn die blauwe mannen

Halverwege kregen mijn baasjes een lekker glaasje chocomelk! En ik kreeg mijn favoriete zelfgemaakte koekje!!

Daarna moesten we een heel gevaarlijke weg oversteken! Ze zeiden nog tegen ons “rood is stoppen en groen is doorlopen” geen idee wat ze daarmee bedoelden. Maar toen we op het gevaarlijke punt aankwamen stonden daar allemaal mannen met blauwe petjes en in blauwe uniformen. Eentje had er zelfs een lampje bij, ik kreeg hem bijna te pakken hij stond er zo leuk mee te zwaaien! Maar mijn baasjes zeiden dat dat echt niet mocht, het was het speelgoed van die meneer denk ik?

Kerstshop(pen) till you drop!

Nadat we ons opgewarmd hadden aan een warme tomatensoep en ik kon genieten van het hondenbuffet (en jazeker heb ik dat gedaan!) gingen we na wat kletsen dan eindelijk naar Life and Garden! Dat is een tuincentrum bij ons in de buurt!
We gingen kerstshoppen en ik mocht gewoon mee naar binnen! Wat was het geweldig al die lichtjes, al die aandacht, cadeautjes en snoepjes het was fantastisch! Ik heb nog een mooie nieuwe lijn gekregen voor onder de kerstboom ofzo?

Geluk zit in de kleine dingen

Mijn baasjes waren toch een partijtje trots op me vandaag! Ik heb tijdens de wandeling tegen niemand opgesprongen! En in het tuincentrum, waar ik van iedereen aandacht kreeg bleef ik gewoon staan. Zelfs toen de man vanachter zijn balie stond! Ik heb genoten en mijn baasjes zijn nog steeds aan het genieten!

Tip van de dag

Als je twijfelt of je je hond mee kunt nemen naar bijvoorbeeld een druk tuincentrum. Probeer dit dan eerst op te bouwen. Als je hond het niet leuk vind is het voor jou als baasje ook niet leuk om je hond mee te nemen.

Heel veel liefs,

&Joy!

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Toller Joy

Toller Joy eet een hapje mee op Animal Event Geef koekje! x

Toller Joy eet een hapje mee op Animal Event

20 May Door: Toller Joy

Dat is het geluk dat mijn baasje en ik schrijven voor The Dog Pen. Want daardoor mochten wij naar Animal Event. Voor mijn baasje de eerste keer dat ze ...

Lees het hele artikel
Hondenfestival Geef koekje! x

Hondenfestival

27 October Door: Toller Joy

Festival Als hondeneigenaar ben je altijd op zoek naar leuke festivals om de laatste nieuwe koopjes te scoren! Zo gingen ook wij vandaag op zoek naar leuke acties voor ...

Lees het hele artikel
Gezondheidsonderzoeken voor het fokken Geef koekje! x

Gezondheidsonderzoeken voor het fokken

21 October Door: Toller Joy

Als je zelf een hond hebt herken je dit gevoel vast. Je houdt je hond voor de eerste keer vast en je weet gewoon dit is mijn maatje voor ...

Lees het hele artikel
Joy’s gekke gewoontes top 5 Geef koekje! x

Joy’s gekke gewoontes top 5

13 February Door: Toller Joy

De 5 gekke gewoontes op een rijtje: Meegaan naar de wc Zoals veel andere honden houdt ook Joy van gezelligheid. En wat is er nou gezelliger dan meegaan naar ...

Lees het hele artikel