Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Fenders verjaardagsfeestje!

4 november
x
Wat is dit?

Afgelopen zaterdag, 3 november 2018, was het eindelijk zo ver: Fender werd vier jaar oud!
Het was zijn eerste verjaardag sinds hij bij ons woont, en ik moet zeggen dat ik er erg naar heb uitgekeken.
Ik geloof dat ik hem de afgelopen twee weken ongeveer drie keer per dag heb verteld dat hij bijna jarig was.
O ja, ik houd van verjaardagen 🙂

Cadeaustress

Online shoppen en dierenwinkels afstruinen is een van mijn favoriete bezigheden. 9/10 keer vertrek ik ook met volle handen, mandjes of karretjes. Aangezien Fendertje jarig was, wilde ik voor iets speciaals gaan. Iets waar hij even mee vooruit kon en wat niet meteen kapot ging. Hij vindt knuffels absoluut fantastisch, maar binnen vijf minuten zijn ze stuk. Iets lekkers? Dat is eigenlijk altijd hap, slik en weg. Met zijn verjaardagscadeau moest hij toch even wat langer kunnen doen dan een aantal minuutjes. Na lang tobben had ik het idee: een nieuw tuig!

Fender begint ontzettend op te leven, en hoe langer hij hier is, hoe liever en gekker hij wordt.
Vooral tijdens onze ochtendwandeling is hij erg actief en wil hij graag rennen. Nu is dat niet bepaald mijn hobby in de ochtend, maar ja.. Hij loopt dan naast me, begint me aan te kijken en uit te dagen en uiteindelijk heb ik toch nog ochtendgymnastiek. Die oogjes, tja… hard to resist zullen we maar zeggen.

Party time!

Toen het eindelijk zaterdag was heb ik hem eerst eens in de ochtend laten uitslapen. We zijn momenteel aan het verbouwen, dus door alle machines komen de jongens niet aan hun middagdutje toe. Ze moeten tenslotte toch opzichter spelen. Toen meneer klaar was om op te staan, heeft hij lekker ontbeten met Bumpertje en hebben we heerlijk gewandeld.  Na ons vaste rondje was het tijd voor een lekkere borstelbeurt. Dat was genieten zeg! Even lekker knuffelen en ervoor zorgen dat meneertje piekfijn uitzag.

De dag van tevoren was er al een doos binnengekomen. Normaliter mogen ze hier direct in kijken, maar dit keer moest deze nog even bewaard blijven voor Fen zijn dag. Nu mochten ze eindelijk hun pakketje openmaken! Hierin zat het nieuwe tuigje van Fender maar natuurlijk ook een bijpassend exemplaar voor Bumper. De nieuwe tuigjes zijn van Haqihana. Ze laten de gewrichten helemaal vrij, zodat de jongens heerlijk kunnen rennen zonder dat ze belemmerd worden in hun doen en laten.

Fender is jarig

Daarna was het tijd om in de auto te stappen, we gingen namelijk naar de dierenwinkel! Wie kan er nu beter een cadeau uitzoeken voor Fender dan Fender zelf? In de winkel kwamen we echt de schattigste pup ooit tegen. Ik vermoed een Malteser pup of iets dergelijks van een week of 12. Hij kwam de hele tijd bij ons kijken en Fender vond het echt het einde! Zo leuk ook om te zien hoe blij hij wordt van puppy’s en hoe lief en voorzichtig hij dan is.

Fender en pup

Daarna zijn we nog even op de weegschaal gaan staan. Eens kijken hoe het staat met het gewicht van meneer. Afgerond 62 kg. Dat is een mooi gewicht voor mijn manneke, al mogen die weegschalen tegenwoordig toch wel iets vergroot worden. Hij past er nog maar net op!

Fender op de weegschaal

Uiteindelijk zijn we natuurlijk ook nog een leuk speeltje gaan uitzoeken. Een fluffy botje vond Fender het mooist.
Daarbij nog een lekker maaltijd van Smolke, een gestoomde vismaaltijd om precies te zijn. Genieten geblazen!
Eenmaal thuis hebben we eerst even samen lekker gedut met Bumpertje en nog een heerlijke wandeling gemaakt met zijn allen. Al met al een geslaagde dag dus,  met veel plezier en lekker eten!

Fender moe

Hoe vieren jullie je verjaardag? We zijn benieuwd naar jullie verhalen!

Vonden jullie ons blog leuk? Geef ons dan lekkere botjes door op de knop te duwen.

Pootjes van Bumper & Fender!

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Bumper & Fender

Wij zijn gestart met canicross! Geef koekje! x

Wij zijn gestart met canicross!

20 januari Door: Bumper & Fender

In de maanden april tot en met oktober zijn we actief bezig met waterwerken. Hiervoor trainen we twee keer per maand op de Betuwe. In de overige maanden had ...

Lees het hele artikel
Plog: onze hoogtepunten van 2018 Geef koekje! x

Plog: onze hoogtepunten van 2018

5 januari Door: Bumper & Fender

En dan is het alweer zo ver: 2018 is voorbij en 2019 volop aan de gang. Toch willen we graag nog even terugblikken op vorig jaar, een jaar wat ...

Lees het hele artikel
Wat lag er onder onze kerstboom? Geef koekje! x

Wat lag er onder onze kerstboom?

27 december Door: Bumper & Fender

Yay! Het is kerst en dat betekent: lekker eten, gezellig samenzijn, maar vooral CADEAUTJES!  Dan rest natuurlijk als allereerste de vraag, waren ze lief genoeg dit jaar om daadwerkelijk ...

Lees het hele artikel
Mijn eerste Newfy-liefde Geef koekje! x

Mijn eerste Newfy-liefde

14 december Door: Bumper & Fender

Een jaar of negen geleden zag ik haar voor het eerst, Ghani. Een prachtige verschijning, een bruine beer met een koppie waar je gewoon verliefd op moest worden. Wauw, ...

Lees het hele artikel