Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Even voorstellen!

18 August
x
Wat is dit?

Hoi! Wij zijn nieuw bij The dog pen en natuurlijk super trots dat wij deel uit mogen maken van het team. In onze eerste post zullen wij ons even voorstellen!

 

Wie zijn wij?

Wij zijn twee herplaats Newfoundlanders die wonen bij onze baasjes in Zuid-Limburg. We hebben een Instagram account genaamd @newfy.brothers en we hebben hier al bijna 11.900volgers en een Facebook profiel genaamd Bumper & Fender. We vinden het super leuk om onze dagelijkse bezigheden te delen met onze volgers. Verder nemen wij deel aan waterwerk. Hiervoor trainen wij twee keer per maand bij NNFC Waterwerkgroep de Betuwe en duiken wij nog vaker tussendoor het water in.

Bumper

Ik ben in augustus 2017 bij mijn nieuwe baasjes gaan wonen. Mijn oude baasje vond dat ik teveel trok aan de riem en kon mij hierdoor niet meer goed uitlaten. Ik heb er een gezellig leventje gehad en ben opgegroeid als grote broer van een Chihuahua. Mijn baas had mij op marktplaats gezet en kreeg ontzettend veel reacties op mij, een bruin met witte Newfoundlander zie je namelijk niet zo vaak! Mijn nieuwe baasjes waren direct verliefd op mij en maakten snel een afspraak. Na een keuring bij de dierenarts ben ik meegegaan naar huis en was ik direct onderdeel van hun gezinnetje.

Nu een jaar later gaat het super met mij, in plaats van een losgeslagen beer die met alles en iedereen wil spelen ben ik nu een beertje wat netjes aan de lijn kan lopen en zijn energie weet te doseren.

 

Fender

Sinds februari 2018 woon ik bij mijn nieuwe baasjes. Ik ben bij mijn fokker teruggekomen aangezien het bij mijn oude baasjes niet goed ging. Ik blafte erg veel, soms wel bijna de hele dag door! Behalve dat dit niet leuk was voor mijn baasjes was dit voor mijzelf natuurlijk ook niet erg leuk. Bij mijn fokker heb ik het erg gezellig gehad, ik woonde hier bij mijn broer Berry en een knappe dame genaamd Image. Na een gezellige tijd te hebben gehad bij kennel Van het Reeshof besloot mijn fokker dat ik er aan toe was om een nieuw huisje voor mij te vinden. Mijn fokker heeft toen contact opgenomen met mijn huidige baasje via Facebook en zij zijn de dag erna al naar mij komen kijken, samen met Bumper! We waren meteen dikke vriendjes en hadden een klik. Dus een weekje later zijn we met zijn allen bij de dierenarts op bezoek gegaan, deze keurde mij al snel goed. Sindsdien woon ik bij mijn nieuwe baasjes. Met blaffen hebben wij gelukkig geen problemen meer en voor de rest ben ik een ontzettend gezellige beer die het liefst op de schoot kruipt en je een heerlijke kus met kwijl geeft!

Op alles wat nog komen gaat!

Hopelijk hebben jullie nu een indruk gekregen over wie wij zijn! En gaan jullie genieten van onze avonturen die wij regelmatig hier zullen schrijven. Als jullie een vraag hebben aan ons, stel deze dan gerust.

 

Hopelijk nogmaals tot snel op onze pagina! Pootjes ???? van Bumper & Fender.

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Bumper & Novi

Riverwood Bite Box hondensnacks Geef koekje! x

Riverwood Bite Box hondensnacks

12 April Door: Bumper & Novi

De Riverwood Bite Box is een doos vol met verschillende natuurlijke hondensnacks. Vaak sta ik urenlang te kiezen in een winkel of verschillende websites af te struinen naar de ...

Lees het hele artikel
De beste grote broer Geef koekje! x

De beste grote broer

11 March Door: Bumper & Novi

Novi was een lichtpuntje in een hele donkere tijd voor ons gezin, met zowel mij als Bumper ging het niet goed na het overlijden van Fender. Bumper was niet ...

Lees het hele artikel
Oh, wat een jaar! Geef koekje! x

Oh, wat een jaar!

30 December Door: Bumper & Novi

Ik denk dat ik het netjes uitdruk als ik zeg dat 2021 een bewogen jaar was voor iedereen, zo ook voor ons. Nu 2021 bijna is afgelopen wil ik ...

Lees het hele artikel
Wij zijn gestart met canicross! Geef koekje! x

Wij zijn gestart met canicross!

24 December Door: Bumper & Novi

Wij zijn begonnen met canicross. In de maanden april tot en met oktober zijn we actief bezig met waterwerken. Hiervoor trainen we twee keer per maand op de Betuwe. ...

Lees het hele artikel