Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Even voorstellen: Jip de Münsterlander

1 November
x
Wat is dit?

Hoi iedereen. Hier ben ik dan, met mijn eerste blog!

Ik ga jullie meenemen in mijn avonturen en mijn spannende wandelingen, maar zal mij nu eerst even voorstellen.

Ik ben Jip, een gemengde Münsterlander, mijn moeder is namelijk een kleine Münsterlander en mijn vader is een grote Münsterlander.

Ik woon al 4/5 jaar in Bussum, bij mijn lieve en drukke familie. Ieder weekend wandelen wij met zijn allen (wat ik superleuk vind). Mijn weekendwandelingen vind ik het allerleukst omdat ze altijd verschillen; we wandelen iedere keer weer op een andere plek. Dit maakt het voor mij extra spannend, omdat het iedere keer weer een verrassing is welk wild dier ik nu eens ga opjagen… In mijn volgende blogs zal ik jullie meer vertellen over mijn spannende wandelingen.

Maar nu eerst ga ik jullie wat weetjes over mijzelf vertellen:

Ik ben een drukke, lieve en soms gekke Münsterlander. Mijn baasjes denken dat ik in mijn vorige leven een vosje ben geweest… Ik weet het, ik vind het ook gek! Zij denken dit omdat ik mij af en toe kan gedragen als een vosje. Ik spring namelijk als een gek heen en weer over hoge bosjes, je ziet mij dan soms ineens erbovenuit  komen. Ook ren ik achter ‘elke’ schaduw aan, van vogels tot aan vallende blaadjes. Jullie zullen nu wel denken: o jee, Jip is een echte jachthond, maar nee, dit valt allemaal reuze mee. Ik ren ze alleen maar blaffend achterna, daarna laat ik de wilde dieren volledig met rust hoor (nadat ik ze lekker heb opgejaagd).

Verder ben ik een echte lieverd! Ik speel graag uitdagend met mijn vriendjes en vriendinnetjes. Ik ben ook een echte familiehond, het liefst ga ik altijd mee met mijn baasjes. Gelukkig gebeurt dat vaak ook, want ik vind alleen thuis blijven niet zo leuk.

Ik zou graag meer willen vertellen over mijzelf, maar dat bewaar ik voor in de volgende blogs!

Benieuwd naar mijn volgende blogs over mijn spannende wandelavonturen? Geef deze blog dan een koekje.

Bedankt voor het lezen en hopelijk tot snel!

 

 

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Jip de Münsterlander

‘Een nieuwe heup, wat houdt dat in?’ Geef koekje! x

‘Een nieuwe heup, wat houdt dat in?’

8 February Door: Jip de Münsterlander

Jip heeft een lange tijd last gehad van pijn rondom zijn rechter heup. Na een lange wandeling zagen wij hem af en toe huppelen nadat hij ergens van afsprong ...

Lees het hele artikel
Help, een reu Geef koekje! x

Help, een reu

22 December Door: Jip de Münsterlander

Een reutjeshond. Wat zijn ze leuk, lief en aanhankelijk en wat beleven wij een lol aan hun leuke karakter, maar wat kunnen ze toch af en toe de baas ...

Lees het hele artikel
Waarom een Heidewachtel? Geef koekje! x

Waarom een Heidewachtel?

12 November Door: Jip de Münsterlander

Waarom zijn wij voor onze Jip gegaan? Voordat wij Jip hadden, hadden wij eerst een superlieve Drentse Patrijs genaamd Saar. Saar was een lieve jachthond, maar helaas is ze ...

Lees het hele artikel