Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Een kijkje in een hondenmeisje haar tas

12 August
x
Wat is dit?

Wat mannen altijd willen weten

Elke man heeft het altijd al willen weten, wat zit er toch allemaal in jullie tassen?
In deze blog geef ik je een kijkje in mijn tas, die mijn baasjes altijd voor me dragen, ik zeg goed geregeld!

Eigenlijk geldt dat je voor elke situatie andere dingen mee kunt nemen, maar zoals elke vrouw neem ik gewoon altijd alles mee!

Water

Zeker met die warme dagen in het vooruitzicht is het goed een fles water mee te nemen. Wij hebben er een van K9, die hebben een fles ontwikkeld waarvan je de dop kunt gebruiken om uit te drinken. Daarnaast blijft het water lekker fris, ideaal en onmisbaar! Als we naar het strand gaan doen we extra ijsblokjes in het water op warme dagen.

Hondensnoepjes

Mijn baasjes zeggen altijd, je kunt nooit genoeg snoepjes bij je hebben. Mocht zijn dat je ergens heen gaat waar ik los mag lopen, dan kom je er toch altijd te kort.

P.S. ze nemen voor mij altijd degene mee die ik erg lekker vind (met zalm erin!) dan luister ik extra goed op vreemde plekken.

Terras

Wat is nou lekkerder na een lange wandeling in het bos dan samen met je baasjes een terrasje pakken. Wat dan niet mag ontbreken is je favoriete botje. Ik kan al goed blijven liggen, maar soms zijn andere dingen net iets interessanter. Met een botje erbij ben ik gewoon wat rustiger. We nemen ook altijd een handdoek mee, deze is van de Action en wordt eigenlijk gebruikt als sporthanddoek of voor op vakantie. Wat het handige is aan deze handdoek is dat hij makkelijk in de tas past omdat hij lekker klein is.

Hondenlijn

Lange lijn, korte lijn altijd lastig. Mijn baasjes lopen liever met een korte lijn, maar nemen een flexilijn mee. Op plekken waar ik niet los mag lopen kan ik toch mijn benen strekken.

Bal

Deze MOET mee! Ik hou van alle ballen vooral tennisballen die liggen zo lekker in de mond. Maar deze oranje bal is toch echt mijn favoriet! Hij blijft drijven als we naar het strand gaan en door het gewicht kunnen mijn baasjes hem lekker ver weg gooien!

Heel veel liefs,

&JOY!

Wij vinden het ideaal om de probeerzakjes hondenvoer mee te nemen die je wel eens krijgt bij een dierenwinkel. Die nemen niet zoveel plek in beslag en zo heb je steeds een ander snoepje.

En vergeet zeker ook de poepzakjes niet!

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Toller Joy

Toller Joy eet een hapje mee op Animal Event Geef koekje! x

Toller Joy eet een hapje mee op Animal Event

20 May Door: Toller Joy

Dat is het geluk dat mijn baasje en ik schrijven voor The Dog Pen. Want daardoor mochten wij naar Animal Event. Voor mijn baasje de eerste keer dat ze ...

Lees het hele artikel
Hondenfestival Geef koekje! x

Hondenfestival

27 October Door: Toller Joy

Festival Als hondeneigenaar ben je altijd op zoek naar leuke festivals om de laatste nieuwe koopjes te scoren! Zo gingen ook wij vandaag op zoek naar leuke acties voor ...

Lees het hele artikel
Gezondheidsonderzoeken voor het fokken Geef koekje! x

Gezondheidsonderzoeken voor het fokken

21 October Door: Toller Joy

Als je zelf een hond hebt herken je dit gevoel vast. Je houdt je hond voor de eerste keer vast en je weet gewoon dit is mijn maatje voor ...

Lees het hele artikel
Joy’s gekke gewoontes top 5 Geef koekje! x

Joy’s gekke gewoontes top 5

13 February Door: Toller Joy

De 5 gekke gewoontes op een rijtje: Meegaan naar de wc Zoals veel andere honden houdt ook Joy van gezelligheid. En wat is er nou gezelliger dan meegaan naar ...

Lees het hele artikel