Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Dromen kunnen uitkomen bij The Dog Pen

20 November
x
Wat is dit?

The beginning

Jeetje, waar moet ik beginnen met het schrijven van deze blog over… het schrijven van een blog! Ik moet helemaal terug naar mijn kindertijd. Al vanaf het moment dat ik kon schrijven schreef ik kleine fantasieverhaaltjes (geweldig om terug te lezen, trouwens. Altijd bewaren, die dingen uit de kindertijd!). En toen ik nog niet kon lezen of schrijven, kletste ik mijn ouders de oren van hun hoofd.

 

The Dog Pen

Dan ga je bij jezelf na waar je graag over zou willen schrijven. Wat zouden mensen nu leuk vinden om te lezen en wat past bij mij om over te schrijven. Ik werd getagd, zoals ze dat noemen, in een berichtje van The Dog Pen! Geweldig, schrijven over alle ervaringen met je hond! Naast Kevin is Joy mijn grote liefde. Mensen met een hond zullen het begrijpen. Een hond voelt gewoon als een kind van je, en stiekem is het dat ook. Oké, een beetje dan. 🙂

 

De sollicitatie

Je wordt gevraagd een stukje in te leveren over waarom je graag voor The Dog Pen zou willen schrijven. Zo heb ik verteld dat we in Zeeland wonen en veel avonturen beleven samen. We zijn actief en ondernemen veel leuke dingen samen. Wie weet volgen in de toekomst nog verrassingen, dus blijven lezen!

Het is erg om te zeggen, maar ik was dus gewoon een beetje zenuwachtig. Stel je voor dat je een van de velen bent, of dat andere mensen leukere verhalen te vertellen hebben. Ik was al zo enthousiast dat ik iedereen vertelde dat mijn droom om schrijfster te worden misschien wel werkelijkheid werd door het schrijven van blogs. Wat was ik blij toen ik dat inderdaad mocht gaan doen!

Cadeautjes!

The Dog Pen is meer dan alleen schrijven over je hond, dat maakt het ook zo leuk. Je schrijft ook over speelgoed en snoepjes die je test voor bedrijven. Leuk om te doen met je hond en de ervaringen te delen met jullie. In onze eerste blog lezen jullie alles over ons welkomstpakket. We hebben brokjes en een speeltje mogen testen en Joy mocht proeven van een heerlijke worst! Superleuk om samen te kijken welke producten goed zijn voor onze viervoeters. Want dat hoort er ook bij als blogger bij The Dog Pen!

Geweldige ervaring

En dan heb je nog de facebookpagina waarin al je collega-schrijvers hun ervaringen en tips delen. Je krijgt er gelijk een heleboel vrienden bij, geweldig!

Je kunt alles vragen, je wordt overal mee geholpen en belandt echt in een gezellig warm bad! Binnenkort hebben we een fotoshoot waarin we elkaar gaan ontmoeten en je mooie foto’s voor op je pagina kunt laten maken. Daarnaast mogen de mensen die graag lezen reviews schrijven over boeken.

Zoals jullie weten hebben wij ook een instagrampagina, @tollerjoy, en The Dog Pen sluit daar mooi bij aan.

 

In een notendop

Dus waarom nu blogger worden bij de The Dog Pen? Mocht je nog twijfelen of slapeloze nachten hebben van de zenuwen, dat is echt niet nodig. De bedenkers achter The Dog Pen bijten niet! Ze zijn heel behulpzaam en reageren supersnel op je berichtjes.

Het schrijven van een blog helpt je ook om meer dingen te ondernemen met je hond. Iedereen wordt er gelukkig van en je krijgt echt een band met je hond. Je test producten die je misschien niet gelijk zou kiezen, maar die wel heel goed passen bij je hond. Je maakt samen foto’s en deelt je ervaringen. Ik ben nog niet zo lang blogger, maar ik print alles uit en maak er een mooi boek van! Kan niet wachten om alles terug te lezen!

 

Tip van de dag:

Heb je inspiratie, doe net als ik en schrijf twee blogs na elkaar! Je weet natuurlijk nooit wanneer je een “writer’s block” krijgt!

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Toller Joy

Toller Joy eet een hapje mee op Animal Event Geef koekje! x

Toller Joy eet een hapje mee op Animal Event

20 May Door: Toller Joy

Dat is het geluk dat mijn baasje en ik schrijven voor The Dog Pen. Want daardoor mochten wij naar Animal Event. Voor mijn baasje de eerste keer dat ze ...

Lees het hele artikel
Hondenfestival Geef koekje! x

Hondenfestival

27 October Door: Toller Joy

Festival Als hondeneigenaar ben je altijd op zoek naar leuke festivals om de laatste nieuwe koopjes te scoren! Zo gingen ook wij vandaag op zoek naar leuke acties voor ...

Lees het hele artikel
Gezondheidsonderzoeken voor het fokken Geef koekje! x

Gezondheidsonderzoeken voor het fokken

21 October Door: Toller Joy

Als je zelf een hond hebt herken je dit gevoel vast. Je houdt je hond voor de eerste keer vast en je weet gewoon dit is mijn maatje voor ...

Lees het hele artikel
Joy’s gekke gewoontes top 5 Geef koekje! x

Joy’s gekke gewoontes top 5

13 February Door: Toller Joy

De 5 gekke gewoontes op een rijtje: Meegaan naar de wc Zoals veel andere honden houdt ook Joy van gezelligheid. En wat is er nou gezelliger dan meegaan naar ...

Lees het hele artikel