Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Denzel's hondensnacks getest door onze honden

23 October
x
Wat is dit?

Het The Dog Pen testpanel test Denzel’s hondensnacks. Ben jij ook benieuwd naar de ervaring van onze bloggers met de Denzel’s kauwstaven en hapjes? Lees dan zeker verder!

Denzel’s voor de hond

Wie of wat is een Denzel eigenlijk? Denzel is een hond die in Engeland woont en naar wie deze gezonde en smakelijke hapjes en kauwstaven zijn vernoemd. Hij is de hond van één van de oprichters van Denzel’s en hij staat op alle verpakkingen. Denzel’s hondensnacks van natuurlijke ingrediënten worden in Engeland gemaakt en gebakken in houtgestookte ovens. Er zijn op dit moment 2 varianten: de bites (of in het Nederlands hapjes) en de Chews (of in het Nederlands kauwstaven). De hapjes zijn geschikt als tussendoortje en als trainingssnoepje. In het plasticvrije zakje zit 100 gram aan hapjes; ongeveer 110 stuks. De kauwstaven zitten per 3 stuks in een papieren doosje met een leuk verzamelkaartje. Op de verzamelkaartjes staan grappige weetjes over honden in het Engels.

Denzel's hondensnacks
Denzel met zijn gezonde hondensnacks

Ervaringen Denzel’s hondensnacks

Onze honden testen de Denzel’s hondensnacks. 4 van onze honden testen alle smaken kauwstaafjes en 2 van onze honden testen alle smaken van de hapjes. Juist door 6 van onze honden te laten testen kun jij goed zien wat de ervaringen zijn met Denzel’s hondensnacks. Bram is een hulphond en hij krijgt dagelijks voerbeloningen voor zijn harde werk, hij test de Denzel’s hapjes. Kion en Simba zijn kleinkeesjes en zij testen de kauwstaven. Bella is een hond met gevoelige darmen en daardoor kan ze heel goed testen of de kauwstaafjes ook geschikt zijn voor gevoelige honden. Kenzo is een flinke jongen en hij mag de Denzel’s hapjes proberen. Poes is een Boerenfox en Poes gaat de kauwstaven testen.


Kenzo mag Denzel’s Bites testen!

Mail van The Dog Pen is altijd leuk, maar vooral dit keer! Testers gezocht voor de gezonde hondensnacks van Denzel’s.  Denzel’s is een merk wat ik al een aantal keer voorbij heb zien komen op Instagram, maar zelf nog niet in handen heb gehad.  Daar geven wij ons natuurlijk graag voor op, en yes we zijn uitgekozen om te mogen testen! De postbezorger staat aan de deur en wij zijn blij. Nu is Kenzo al gauw blij met bezoek, maar zeker als het een pakketje is, want ja de meeste pakketjes die we krijgen zijn voor Kenzo!  Ook dit keer “ruikt” hij het zeker, dit is echt voor mij 🙂 Kenzo begint al met openmaken voordat ik überhaupt de tijd krijg ‘haha’

Kenzo test Denzels

Vrolijke en duurzame verpakking

Bij het zien van de zakjes word ik al dolgelukkig. De verpakking nodigt mij uit, kleurrijk, vrolijk, duurzaam, en handig hersluitbaar. Watertandend en geduldig zit er iemand voor mij te wachten. Er moest toch getest worden ?! Nou kom maar op dan met dat lekkers want volgens Kenzo ruikt de doos al verdomde goed!

Bijzondere smaken

De Denzel’s hapjes die wij mogen testen hebben allemaal bijzondere smaken. Echt smaken die je niet zo snel ziet in hondensnacks:

 1. Tropical bites: kokos, mango en witvis
 2. Superfood bites: banaan, bessen en zalm
 3. High protein bites: spinazie, kikkererwt en kip
 4. Brunch bites: avocado, honing en zalm
 5. Pure paleo bites: sinaasappel, amandel en eend
 6. Nut butter bites: pinda, cashewnoten en kip

Kenzo test Denzel's bites

Boordevol fruit, groente en noten

De snacks dragen bij aan een glanzende vacht en bevorderen een gezonde spijsvertering. Verder zijn de Denzel’s hapjes helemaal graanvrij en laag in calorieën wat het voor ons leuk maakt om mee te trainen en te gebruiken als beloning tijdens onze wandelingen. Voor de lezer ook nog een leuk weetje: de snacks worden gebakken in eco-vriendelijke ovens.

Denzels testpanel Kenzo

Smakelijk en ze ruiken lekker!

Maar wat vindt Kenzo er nu eigenlijk van? Hartstikke lekker! Kenzo is niet heel kieskeurig. Voor zo’n lekker snackje van Denzel’s doet hij wel beter zijn best dan voor zijn eigen brokjes. Ik vind het fijne snacks om te geven. Wij gebruiken ze tijdens het wandelen of als we bijvoorbeeld trucjes doen in huis. Fijne compacte snackjes waarvan de geur ook niet onaangenaam is. Wij zijn fan!


Poes

Ook bij ons wordt een doos met Denzel’s hondensnacks bezorgd. Het eerste wat opvalt? De ontzettend leuke verpakking van deze hondensnacks! Wij mogen de sticks testen. De sticks die wij krijgen zitten in een multipack, een grappig vormgegeven doosjes met daarin alle smaken van de Denzel’s kauwstaven.

multipack denzels

In elk doosje zitten 3 sticks en ieder doosje heeft een andere kleur en smaak. De kauwstaven hebben ingrediënten die je niet vaak in hondensnacks tegenkomt zoals avocado, kokosnoot, cashewnoten en bessen. Poes moet hier even aan wennen maar eet uiteindelijk met smaak van de sticks! Zodra ik de doos met sticks tevoorschijn haal, begint ze hard te kwispelen en is ze niet meer bij me weg te slaan. Een goed teken!

poes de hond met alle smaken denzels kauwsticks

Voordelen Denzel’s hondensnacks

Naast dat Poes de Denzel’s sticks lekker vindt, zitten er nog meer voordelen aan deze hondensnacks. Ze bevatten geen kunstmatige geur- en smaakstoffen en worden dus helemaal gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Daarnaast bevatten ze weinig suiker. Je kunt je hond hier dus met een gerust hart lekker van laten snoepen. Wij zijn enthousiast en raden deze hondensnacks zeker aan!

Alle smaken kauwstaven


Kion en Simba

We kregen thuis een leuke box opgestuurd van Denzel’s. In de box zaten 6 afzonderlijke verpakkingen met in iedere verpakking 3 kauwstaven. De verpakkingen hadden elk een andere kleur en hadden ieder een specifieke smaak. Dit is dus een leuke manier om kennis te maken met de verschillende smaken.

Rood = brunch: avocado, honing en zalm
Oranje = nutbutter: pinda, cashewnoten en kalkoen
Geel = pure paleo: sinaas, amandelen en eend
Groen = high protein: spinazie, kikkererwten en kip
Blauw = tropical: kokosnoot, mango en witte vis
Paars = superfood: banaan, bessen en zalm

Wat maakt voor ons Denzel’s verschillend met andere kauwstaven? Ik vind allereerst de verpakkingen van Denzel’s zeer leuk! Ze zijn heel kleurrijk en zijn afgebeeld met een leuke cartoon van de hond Denzel en leuke teksten. De tekst die mij is bijgebleven is die van de verpakking Superfood ‘Packed full of fresh fruit. Your dog may literally go bananas.’ Naast de verpakking vind ik dat ze een ruime keuze hebben van smaken. Zo zal er voor iedere hond wel wat lekkers tussen zitten.

kion test de Denzel's kauwstaven

Niet echt een kauwstaaf

Als ik echt een klein minpuntje moet geven dan is het enkel dat ik de naam ‘kauwstaaf’ niet de juiste benaming vind. Aangezien de kauwstaven zacht zijn. Hierdoor zijn ze ook in enkele tellen op waardoor ze er niet lang op kauwen in tegenstelling tot andere kauwstaven. Dit staat wel vermeld op de verpakking, maar ik wil dit toch graag even extra aangeven. De Denzel’s kauwstaven zijn ook semi-moist en zijn hierdoor ook geschikt voor honden die moeite hebben met kauwen. Je kunt de kauwstaven ook makkelijk in kleinere stukjes breken.

Kion met kaartjes

Verzamelkaarten

Iedere verpakking bevat een verzamelkaart met leuke weetjes over honden. In totaal zijn er zo 70 verschillende verzamelkaarten. Het is dus leuk om zo je kinderen in het gezin erbij te betrekken of zelf iets bij te leren over honden.

Onze favoriete Denzel’s smaken

Wij zijn na deze testfase helemaal verkocht van de Denzel’s kauwstaven en wij raden de Denzel’s aan. Kauwstaven zijn voor Kion en Simba een lekkernij na hun ochtendwandeling maar ik vind het belangrijk dat het wel gezond is. Ze vinden iedere smaak lekker maar ze hebben ieder toch hun favoriet. Kion zijn favoriet is de ‘High protein’ en Simba zijn favoriet de ‘Tropical’. Ik heb eindelijk de perfecte kauwstaven gevonden voor mijn 2 jongens waar ze met plezier aan snoepen. En ikzelf kan lekker beginnen te verzamelen met de verzamelkaarten van Denzel’s.


Bella Pepper

Bella is gék op snacks, op kauwstaven en… nou ja, eigenlijk alles wat ze kan eten! Dus regelmatig geven wij haar iets om te kauwen, maar dan wel het liefst zonder ‘troep’ erin. Dus toen The Dog Pen op zoek was naar testers voor de nieuwe Denzel’s snacks leek me dit een mooie kans om een (voor ons) nieuw, gezond merk voor snacks te ontdekken.

Denzels kauwstaven

Bella en ik mogen het Denzel’s Variety Pack dog chews testen. Hierin zitten 6×3 verschillende smaken kauwstaven met leuke namen zoals “Brunch” en “Tropical”. Alle sticks zijn graanvrij, suikervrij en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. Voor Bella een hele grote plus, aangezien zij redelijk gevoelige darmen heeft!

verpakking Denzels kauwstaven

Aantrekkelijke verpakking

Het kan zijn dat het door mijn werk komt (visual marketing) maar ik vind het altijd heel erg fijn als een verpakking er aantrekkelijk uitziet! Natuurlijk gaat het om de sticks & Bella, maar stiekem mag het voor baasjes ook een feestje zijn om uit te pakken, toch!?

Wat ook fijn is, is dat de smaken in verschillende doosjes verpakt is. Zo kun je…

 1. het makkelijk opbergen,
 2. het makkelijk meenemen
 3. afwisselen met smaken.

Het enige minpuntje – maar wat misschien nodig is – vind ik dat de sticks ook nog in plastic verpakt zitten. Voor mij zou het helemaal top zijn als ook dit een milieuvriendelijkere oplossing heeft.

Bella met Denzels snacks

Denzel kauwsticks ruiken heerlijk!

Bella ruikt de sticks al van ver, zelfs als ze nog in de verpakking zitten! Ze heeft meteen door dat dit iets lekkers voor haar is. Ik denk dat dit zeker een pre is wanneer je de trainingssnacks van Denzel’s zou gebruiken – er vanuit gaande dat deze ook zo lekker ruiken!

Smaakvol en gezond!

Al is Bella niet een heel kritische snacker – lijkt op d’r humom, haha – toch is ze bij Denzel’s sticks direct verkocht! Ze heeft een beetje moeite om niet meteen de stick uit mijn handen te pakken en de snack was met een paar happen weg. We hebben nu bijna alle smaken getest en er is er niet een die ze minder snel opeet.

Echt een treat dus voor Bella!

Bella kauwt op Denzels hondensnacks

Geschikt voor gevoelige darmen

Doordat Bella wat gevoelige darmpjes heeft hebben we afgelopen maanden (ze is pas 6 maanden bij ons!) gemerkt dat ze van sommige snacks een borrelend buikje – inclusief de vieze windjes – krijgt. Na het eten van Denzel’s sticks geen borrelende buik, dus wij zijn blij!


Hulphond Bram

Als hulphondenteam gebruiken wij veel voerbeloningen, dus bij de Denzel’s bites test zijn wij van de partij. Wij hebben al veel soorten en maten hondensnacks geprobeerd. Veel snacks voldoen niet. Veel trainingssnacks voor honden bevatten heel veel granen. Stinken enorm waardoor je handen de hele dag naar hondensnacks ruiken of zijn niet kleiner te maken. De Denzel’s bites zijn tot nu toe een van de beste beloningssnoepjes die we hebben geprobeerd.

Hulphond Bram met Denzel's

Formaat en gebruik

de snoepjes zijn perfect voor middelgrote tot grote honden, maar zelfs voor de kleintjes zijn ze goed te gebruiken omdat ze makkelijk door midden te snijden zijn, zonder te breken of kruimelen. De snoepjes ruiken sterk voor de hond, maar mild voor mensen. De geur blijft ook amper op de handen zitten en is na een paar minuten al niet meer te ruiken, waardoor je er geen last van hebt.

Laag in calorieën

De bites zijn laag in calorieën waardoor je er makkelijk meerdere kan geven tijdens training of onderweg. elk zakje bevat ongeveer 110 bites. Er zijn 6 smaken, waardoor er genoeg variatie mogelijk is. alle bites zijn gemaakt van gezonde, natuurlijke en  graanvrije, ingrediënten. Over het algemeen dus erg fijne snoepjes, makkelijk te gebruiken en super lekker. Hier een groot succes en wij zullen ze zeker vaker gebruiken!


Testresultaten Denzel’s

Door alle honden zijn de Denzel’s snacks goed tot uitstekend uit de smaaktest gekomen. Wat bij de baasjes het meeste op is gevallen, is de leuke en vrolijke verpakking en de verzamelkaartjes bij de kauwstaven. De bijzondere smaken en de puurheid van deze snacks is voor al onze bloggers een groot pluspunt. Al met al goede testresultaten voor de Denzel’s hondensnacks. De benaming kauwstaafjes kan een beetje verwarrend zijn omdat de kauwstaven vrij zacht zijn en ze dus meer een tussendoortje dan een echte kauwstaaf waar de hond lang op kauwt. De duurzame verpakking is top en misschien kan Denzel’s nog een oplossing vinden voor de plastic verpakking om de kauwsticks (binnen in het doosje).

Denzel’s kun je online bestellen, onder andere bij The Dog Lounge en bij Natuurlijk voor de hond.

 

Aanvullende informatie Denzel’s

Denzels heeft 6 verschillende smaken. Iedere smaak heeft zijn eigen kleur. De smaken van de kauwstaven zijn hetzelfde als die van de hapjes. Heeft jouw hond eenmaal een favoriete smaak? Dan kun je makkelijk steeds dezelfde kleur kiezen. De kauwstaven zijn ook beschikbaar in vrolijke multipacks met 6 pakjes van 3 Denzel’s Chews.

 • Gemaakt in Engeland
 • Zacht gebakken in eco-vriendelijke ovens
 • Alleen natuurlijke ingrediënten
 • 1 diersoort per smaak
 • In vrolijke en duurzame verpakking
 • Geen conserveermiddelen en geen geur- kleur- en smaakstoffen
 • Laag in calorieën
 • Smakelijk
 • Met bijzondere ingrediënten zoals avocado, kokos en kurkuma

In ieder pakje kauwstaven zit een grappig verzamelkaartje. De zakjes van de hapjes zijn hersluitbaar en alle snacks ruiken ook voor ons mensen best heel lekker! Ga jij proberen welke smaken jouw hond het liefste eet?

Deze blog is geschreven in samenwerking met Denzel’s, onze testpanel blogs, zijn zoals altijd volledig objectief.

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Redactie

Anido vakbeurs: interessante producten (+ sneak preview!) Geef koekje! x

Anido vakbeurs: interessante producten (+ sneak preview!)

2 February Door: Redactie

Afgelopen 25 en 26 februari vond in de Kortrijk Xpo (België) de ANIDO plaats: een vakbeurs voor de markt van huisdierverzorging. Hier treffen dierenspeciaalzaken en winkels met een dierenafdeling ...

Lees het hele artikel
🎶Baby, It's Dark Outside 🎶 Tijd voor een hondenlampje! Geef koekje! x

🎶Baby, It's Dark Outside 🎶 Tijd voor een hondenlampje!

9 January Door: Redactie

Sinds de Winterwende van afgelopen 22 december worden de dagen langzaam, heel langzaam, steeds weer wat langer en de nachten weer wat korter. Maar het is nog steeds flink ...

Lees het hele artikel
Vuurwerkangst? Tips om stress te verminderen tijdens Oud en Nieuw! Geef koekje! x

Vuurwerkangst? Tips om stress te verminderen tijdens Oud en Nieuw!

13 December Door: Redactie

Vind jouw trouwe metgezel de feestdagen spannend? Dat is helemaal niet gek. De laatste dagen van het jaar zijn immers gevuld met allerlei verschillende prikkels voor honden. Niet alleen ...

Lees het hele artikel
Getest: handgemaakte leren tuigjes van Meola Leather Dogs Geef koekje! x

Getest: handgemaakte leren tuigjes van Meola Leather Dogs

7 November Door: Redactie

Onze hondenbloggers delen graag hun ervaring graag met je! Zo kun je op The Dog Pen alles lezen over de belevenissen van de hond(en) van de verschillende bloggers. Daarnaast ...

Lees het hele artikel