Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Blogger bij The Dog Pen

21 november
x
Wat is dit?

Woof,

Zoals jullie weten is mijn vrouwtje verhalen aan het opschrijven over mijn avonturen hier bij The Dog Pen. Uiteraard overleggen we uitvoerig wat ze mag opschrijven over mij en wat ik liever voor me houd… 🙂 

Blogger

Tsja, als baasje van zo’n blije, lieve, enthousiaste en leergierige hond wilde ik graag alle avonturen van Lady Rebel delen, ze zijn immers te leuk om dat niet te doen. Via Facebook kwam ik in contact met The Dog Pen, waar op dat moment nog ruimte was voor nieuwe bloggers.

blogger bij The Dog Pen

 

Eerste blog

Op 21 juli stond mijn eerst blog online. Lady Rebel kreeg namelijk een Goodiebox waar we een review over mochten schrijven. Het leuke hiervan was dat we met spullen in aanraking zijn gekomen die we nog nooit eerder in huis hadden gehad. Zo zijn we erachter gekomen dat Lady Rebel echt gek is op de zalmrepen van Renske.

Kluifjes geven

Wij, de bloggers, vullen de tekst voor de blog in op een aparte pagina van The Dog Pen. Hierna worden de juiste foto’s in de blog gezet, kijkt er nog een redacteur naar de tekst, en daarna wordt de blog openbaar gemaakt. Zodra de blog online staat, kunnen de lezers kluifjes geven. Ik krijg nog wel eens de vraag:  “Waarom moeten we kluifjes geven?” Het antwoord hierop is: omdat dit heel erg leuk is voor de bloggers!

Community

The Dog Pen is eigenlijk niet zomaar een platform, maar echt een community. Er zijn op dit moment 21 bloggers & 25 honden. (Lees in de blog van de redactie hoe dit precies zit.)

Wij, de bloggers, hebben een eigen besloten facebookgroep. Hier worden nieuwe bloggers voorgesteld, items of onderwerpen besproken, ideeën uitgewisseld, etc. etc. Er is echt een wereld voor me open gegaan! Zo ben ik gaan lezen in het boek ‘Kijk eens naar je hond’ van Monique Bladder, en zo had ik nog nooit van een snuffelmat gehoord, totdat Guus (Goldendoodle Guus) een pakket kreeg van Sis & Dog met koekjes en een snuffelmat. Lady Rebel heeft het inmiddels op haar lijstje staan voor de Sint, hoor. 🙂

Review

Het leuke van speeltjes of koekjes uitproberen is dat we hier een objectieve review over mogen schrijven. Dat schrijven vind ik tenminste leuk; Lady Rebel is het allerblijste met het testen en proeven van al dat lekkers uiteraard…

Fotoshoot

Aankomend weekend mogen we zelfs meedoen met een fotoshoot op een ‘urban’ locatie van Hond in Beeld / In Beeld FotografieHier kijken wij enorm naar uit!  Uiteraard zullen jullie de foto’s zien op mijn profielpagina op The Dog Pen, op Facebook & Instagram (@ladyrebelsmit).

Woof

Lady Rebel

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Lady Rebel

’momzilla’ Geef koekje! x

’momzilla’

7 december Door: Lady Rebel

Woof, Mijn vrouwtje mag voor deze keer mijn blog schrijven. 🙂 Woof Lady Rebel Golden Retriever Ik ben Simone, vrouwtje van Lady Rebel; afgekort ook wel Rebel. Toen ik ...

Lees het hele artikel
Open haard Geef koekje! x

Open haard

4 december Door: Lady Rebel

Woof! Het is al december. Het is koud, het wordt vroeg donker, de verwarming ‘klopt’ weer (beetje irritant) en Sinterklaas is weer in het land. Ik zie die beste ...

Lees het hele artikel
Logeren Geef koekje! x

Logeren

16 november Door: Lady Rebel

Woof, Mijn baasjes zijn, zoals jullie eerder hebben kunnen lezen, op vakantie gegaan. Ik mocht naar tante Mariëlle en haar gezin toe om daar te logeren. Spullen pakken De ...

Lees het hele artikel
Westpointers op Curaçao Geef koekje! x

Westpointers op Curaçao

9 november Door: Lady Rebel

Woof, Mijn baasjes zijn op vakantie op Curaçao & ik ben bij mijn tante Mariëlle. Alle avonturen die ik daar heb beleefd lees je in mijn volgende blog. Mijn ...

Lees het hele artikel