Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Beloningssnoepjes voor puppy

17 December
x
Wat is dit?

Welke beloningssnoepjes zijn geschikt voor een puppy? Na lang wachten krijgen wij er binnenkort een puppy bij (jeej!) en nu begint het grote zoeken naar de beste voeding, speelgoed en natuurlijk beloningssnoepjes oftewel trainers! We gaan namelijk met Chester (de naam hebben we al bedacht voor onze toekomstige pup) naar de hondenschool.

Puppy trainers voor de hondenschool

De beloningssnoepjes of trainers moeten klein genoeg zijn zodat ze niet zo lang hoeven te kauwen onder het trainen.  De snoepjes moeten ook niet te groot zijn, omdat de pup natuurlijk nog maar heel klein is.

LEESTIP: De juiste hondenschool voor onze pup

Natuurlijk en gezond

En dan begint de zoektocht online waar beginnen we? We willen natuurlijk zo min mogelijk chemicaliën en zo natuurlijk mogelijk dus we nemen online een kijkje bij webwinkel Hondjekoek. Alles wat ze hier verkopen is natuurlijk en vrij van geur- kleur- en smaakstoffen. Dat vinden we belangrijk voor onze nieuwe pup. Trainers voor pups zijn natuurlijk net even anders dan trainers voor volwassen honden door de samenstelling van ingrediënten en de grootte.

Lakse Kronch Viskoekjes

We zoeken dus natuurlijke en gezonde beloningssnoepjes die ook makkelijk ik kleinere stukken te breken zijn. Als eerste kom ik uit bij de Lakse Kronch Viskoekjes. Dit zijn beloningssnoepjes van 100% vis. De stukjes zijn vierkant en kun je makkelijk in kleinere stukken breken. Perfect als beloning voor een puppy dus.

Canis Purus trainertjes

Canis Purus trainertjes in de smaak Lam zijn beloningssnoepjes die juist ook geschikt zijn voor puppy’s. Deze trainers kun je in kleinere stukken breken en zijn gezond omdat ze wel 96% lamsvlees bevatten. Wat ook handig is; je kunt ze in een grote verpakking van 1 kilo bestellen. Zo kunnen wij de komende tijd vooruit.

Ziwipeak stukjes gedroogd vlees

De luchtgedroogde voeding van Ziwipeak is perfect als gezonde beloning voor de puppycursus. Het is ook geschikt als complete voeding en het bevat groenlipmossel voor gezonde spieren en gewrichten. Een perfecte beloning die de behoeften van jouw pup tegemoet komt. Ieder ‘brokje’ is een klein en plat stukje gedroogd vlees. Er zitten er dan ook heel veel in, in een zak van 454 gram of 1 kilo.

Beloningssnoepjes puppy

Alle drie deze merken zullen wij  als trainers gaan gebruiken, wij hebben op het aanrecht een grote pot staan waar we de beloningssnoepjes in mengen zodat je altijd een verschillende trainer aanbied tijdens het trainen of op de hondenschool. Zo blijft het voor de pup interessant doordat hij niet constant dezelfde beloning krijgt, zo blijft het altijd spannend wat hij krijgt!

Eerste publicatie 21 mrt 2018, update op 17-12-2021

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Nacho & Chester

Product review: stijlvolle leren tuigjes voor Nacho en Chester Geef koekje! x

Product review: stijlvolle leren tuigjes voor Nacho en Chester

21 October Door: Nacho & Chester

Als trotse hondenbezitter wil je natuurlijk alleen het beste voor je trouwe viervoeter. Naast voeding, training en liefde, is het belangrijk om ook te investeren in kwalitatieve hondentuigen. Als ...

Lees het hele artikel
Rally-O workshop op Animal Event 2023 Geef koekje! x

Rally-O workshop op Animal Event 2023

12 May Door: Nacho & Chester

Afgelopen 7 mei was het dan eindelijk weer zover: hét Animal Event in de Beekse Bergen! Voor hondenbezitters is dit wat mij betreft een evenement dat je niet mag ...

Lees het hele artikel
Met een reactieve hond op zoek naar een hobby Geef koekje! x

Met een reactieve hond op zoek naar een hobby

12 December Door: Nacho & Chester

Zoals jullie vast wel eerder gelezen hebben ga ik regelmatig met Nacho en Chester naar de hondenschool, wij hebben inmiddels al de puppy, junioren + junioren vervolg cursussen met ...

Lees het hele artikel
Het leven met een Franse bulldog (of 2) Geef koekje! x

Het leven met een Franse bulldog (of 2)

12 April Door: Nacho & Chester

Het leven met een Franse bulldog… Nooit saai Is nooit saai, elke dag doen ze wel iets grappigs of stoms. Ze zijn altijd druk, staan bijna altijd aan. Alhoewel ...

Lees het hele artikel