Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Anti-trektuig van Meola

11 February
x
Wat is dit?

Woof,

Wat ben ik blij met mijn nieuwe leren tuig van Meola Leather! Mijn baasjes hebben heel lang gezocht naar een geschikte halsband of tuig omdat ik zo ontzettend sterk ben.

Keuzestress

Mijn baasje heeft echt last gehad van keuzestress. Dat kwam eigenlijk doordat er zo enorm veel keuze is. Er zijn veel verschillende soorten tuigen en misschien nog wel meer soorten halsbanden en materialen waar ze uit kon kiezen.

Toen ik pup was had ik een heel klein leren halsbandje, ik denk dat daar nu net 2 poten in kunnen… 🙂

Sterke hond

Ik ben nu 20 maanden oud en ik vind zelf dat ik uitgegroeid ben tot een grote sterke hond. Ook al zeggen veel mensen dat ze vinden dat ik een kleintje ben. Ik weeg nu 26 kg en ik vind het heerlijk om mijn gewicht in de strijd te gooien als ik iets zie waar ik graag naartoe wil. Hierdoor was het voor mijn vrouwtje soms best pittig om me uit te laten. Ik heb haar zelfs een keertje omver getrokken, waar ik heel erg van schrok natuurlijk…

Anti-trektuig

Mijn vrouwtje en ik hebben samen heel veel geleerd op de hondenschool. Ik weet nu veel beter hoe ik mijn aandacht bij mijn vrouwtje (en de koekjes) moet houden, maar toch lijkt het alsof ik een natuurlijke drang heb om aan de riem te trekken. Op de hondenschool werd uitgelegd dat er ook anti-trektuigen bestaan. Mijn vrouwtje was eerst een beetje terughoudend, omdat ze dacht aan een soort martelwerktuig (al zou onze hondenschool dat echt NOOIT voorschrijven), maar ze is toch maar eens gaan Googelen.

 

Meola Leather

Een anti-trektuig zorgt ervoor dat ik op een simpele manier stop met trekken. Dit komt doordat de ring waar de lijn aan vastzit, aan de voorkant zit. Als ik nu aan de lijn trek, trek ik mezelf uit balans, en dat vind ik niet zo fijn.

Net voordat mijn baasje van een anti-trektuig had gehoord, kreeg ze bericht dat het leren tuig van Meola klaar was en dat Lady Rebels  naam er zoooo mooi opstond… Dat was natuurlijk supercool, maar mijn vrouwtje baalde wel een beetje dat ze niet eerder van een anti-trektuig had gehoord.

Superservice

Ze heeft toch maar even gebeld naar Amy van Meola, met de vraag of er een ring aan de voorkant bevestigd zou kunnen worden. Dit was geen probleem! Het tuigje is gelijk aangepast. Toen het bij ons thuis bezorgd werd, waren we direct enthousiast. Helaas was het tuigje toch iets te wijd en heeft mijn vrouwtje het smaller moeten laten maken. Ze vond het zo leuk om te zien hoe professioneel Amy dat deed, dat ze ook nog met een hele mooie bijpassende halsband met mijn naam erop thuiskwam. Whoohoof, ik ben daar zo blij mee! Nu maar hopen dat mijn vrouwtje ook nog een set laat maken in een andere kleur. Ik moet natuurlijk wel af en toe kunnen afwisselen als hondenmodel 🙂

Baasje blij, hondje blij

Wat was mijn vrouwtje blij toen ze me voor het eerst met het nieuwe tuigje ging uitlaten. In plaats van de lijn stevig met 2 handen te moeten vasthouden, kon ze heel relaxed naast me lopen. Daar word ik ook heel blij van, en we vinden het nu allebei een stuk gezelliger om samen uit te gaan. We lachen samen heel wat af en ik heb zelfs ‘de twist’ geleerd!

Dank je wel Meola Leather voor de superservice!

Woof Lady Rebel

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Lady Rebel

Dog Influencer Geef koekje! x

Dog Influencer

21 March Door: Lady Rebel

Een dog influencer? Wat is dat? Ik ga het je in deze blog vertellen. Anderhalf jaar geleden heeft mijn vrouwtje mijn eigen Instagram account aangemaakt: @ladyrebelsmit  Instagram account hond ...

Lees het hele artikel
Rebel van de klas Geef koekje! x

Rebel van de klas

10 May Door: Lady Rebel

Woef, Toen ik een kleine pup was van 10 weken ben ik voor het eerst naar school gegaan. Omdat ik een Golden Retriever ben, dachten mijn mensen dat een ...

Lees het hele artikel
Date met Guus Geef koekje! x

Date met Guus

30 December Door: Lady Rebel

Woof Op zondag 10 november ben ik met mijn vriendje Guus gaan spelen op het hondenstrand in Noordwijk aan Zee. We moesten even naar een parkeerplek zoeken (het was ...

Lees het hele artikel
Lachende Lady Rebel Geef koekje! x

Lachende Lady Rebel

7 September Door: Lady Rebel

Woof Mensen en honden zijn al heel lang met elkaar verbonden, er is aangetoond dat dit al langer is dan 5000 jaar. Door de jaren heen is de mens ...

Lees het hele artikel