Zoeken
Generic filters
Exact matches only

5x blauwe ballen

15 January
x
Wat is dit?

voor de hond natuurlijk…

We hebben de leukste blauwe ballen voor je opgespoord.Zoek je een hilarische blauwe bal voor jouw hond? Gevonden! We geven eerlijk toe dat we titel 5x blauwe ballen, gewoon heel graag een keer wilden gebruiken als titel voor een blog. Op de serieuze tour is een blauwe bal voor een hond aan te raden. Wist je bijvoorbeeld dat honden een blauwe bal op groen gras wel zien, maar een oranje bal slecht?

Jolly Soccer Ball Blauwe bal Jolly

De Jolly Soccer Ball is een voetbal speciaal gemaakt voor honden. De bal is stevig en gemaakt om te apporteren. De bal kan niet leeglopen en is gemaakt om de tanden van de hond te weerstaan. Ook blijft deze bal drijven. De afmeting is: 20 cm doorsnede .

Rogz grinz treat ball grinz ball hond grappig

Je kunt je vast voorstellen hoe jouw er uit ziet als hij deze bal vast heeft. De Rogz Grinz Treat Ball is geschikt om te apporteren, maar je kunt er ook snoepjes in verstoppen. Door de tanden die op de bal staan ziet jouw hond er grappig uit als hij de bal vast heeft.

Coockoo Bouncy Jumping ball

Deze blauwe bal voor de hond ziet er uit als een gek dik vogeltje. De bal maakt geluid en stuitert alle kanten op. De bal is geschikt voor binnen en bevat batterijen. Die volgens de review wel snel leeg kunnen gaan.

Kong Hopz Ball

De Kong Hopz Ball is een hondenbal, waar je snoepjes in verstopt. Door de ronde rubberen rand die om de bal heen zit wiebelt de bal en blijft jouw hond geïnteresseerd.

Kong Jumbler Ball kong jumbler bal

De Kong Jumbler Ball is een grote bal met handvat waar een tennisbal in zit. De Jumbler piept en door de handvaten kan je hem makkelijk pakken en er mee schudden. Ideaal voor interactief spel en apporteren.

Heeft jouw hond ook veel ballen? Wat is de favoriete bal van jouw hond en is deze toevallig ook blauw?

Wanneer je via 1 van de links in deze blog iets koopt, ontvangen wij een klein percentage van jouw aankoop. Zo help jij ons hondenbloggersplatform online te houden en jij betaalt natuurlijk niets extra’s.

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Redactie

Cannabis voor honden? CBDA nader toegelicht! Geef koekje! x

Cannabis voor honden? CBDA nader toegelicht!

27 September Door: Redactie

Je hebt wellicht al eens gehoord over het gebruik van cannabis (hennep) in natuurlijke behandelingen voor honden. In deze blog nemen we je mee in de wereld van de ...

Lees het hele artikel
De voor- en nadelen van hypoallergeen hondenvoer Geef koekje! x

De voor- en nadelen van hypoallergeen hondenvoer

19 January Door: Redactie

Hypoallergeen hondenvoer wordt vaak beschouwd als een goede oplossing voor honden die lijden aan voedselovergevoeligheid of allergieën. Het is speciaal ontworpen om de symptomen van deze aandoeningen te verminderen ...

Lees het hele artikel
De 10 beste beloningstasjes voor de hondentraining Geef koekje! x

De 10 beste beloningstasjes voor de hondentraining

19 September Door: Redactie

De 10 beste beloningstasjes voor de hondentraining. Wat zijn nu de allerhandigste beloningstasjes? Zelf gebruik ik dagelijks een beloningstas. Bij iedere wandeling en training (en zelfs in de tuin) ...

Lees het hele artikel
Past een Akita Inu wel bij mij? Geef koekje! x

Past een Akita Inu wel bij mij?

26 July Door: Redactie

Past een Akita wel bij mij? “Zo één wil ik ook!”, hoor ik mensen op straat zeggen als ze mij met mijn honden zien lopen, wijzend naar 1 van ...

Lees het hele artikel