Zoeken
Generic filters
Exact matches only

5x blauwe ballen

15 January
x
Wat is dit?

voor de hond natuurlijk…

We hebben de leukste blauwe ballen voor je opgespoord.Zoek je een hilarische blauwe bal voor jouw hond? Gevonden! We geven eerlijk toe dat we titel 5x blauwe ballen, gewoon heel graag een keer wilden gebruiken als titel voor een blog. Op de serieuze tour is een blauwe bal voor een hond aan te raden. Wist je bijvoorbeeld dat honden een blauwe bal op groen gras wel zien, maar een oranje bal slecht?

Jolly Soccer Ball Blauwe bal Jolly

De Jolly Soccer Ball is een voetbal speciaal gemaakt voor honden. De bal is stevig en gemaakt om te apporteren. De bal kan niet leeglopen en is gemaakt om de tanden van de hond te weerstaan. Ook blijft deze bal drijven. De afmeting is: 20 cm doorsnede .

Rogz grinz treat ball grinz ball hond grappig

Je kunt je vast voorstellen hoe jouw er uit ziet als hij deze bal vast heeft. De Rogz Grinz Treat Ball is geschikt om te apporteren, maar je kunt er ook snoepjes in verstoppen. Door de tanden die op de bal staan ziet jouw hond er grappig uit als hij de bal vast heeft.

Coockoo Bouncy Jumping ball

Deze blauwe bal voor de hond ziet er uit als een gek dik vogeltje. De bal maakt geluid en stuitert alle kanten op. De bal is geschikt voor binnen en bevat batterijen. Die volgens de review wel snel leeg kunnen gaan.

Kong Hopz Ball

De Kong Hopz Ball is een hondenbal, waar je snoepjes in verstopt. Door de ronde rubberen rand die om de bal heen zit wiebelt de bal en blijft jouw hond geïnteresseerd.

Kong Jumbler Ball kong jumbler bal

De Kong Jumbler Ball is een grote bal met handvat waar een tennisbal in zit. De Jumbler piept en door de handvaten kan je hem makkelijk pakken en er mee schudden. Ideaal voor interactief spel en apporteren.

Heeft jouw hond ook veel ballen? Wat is de favoriete bal van jouw hond en is deze toevallig ook blauw?

Wanneer je via 1 van de links in deze blog iets koopt, ontvangen wij een klein percentage van jouw aankoop. Zo help jij ons hondenbloggersplatform online te houden en jij betaalt natuurlijk niets extra’s.

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Redactie

Anido vakbeurs: interessante producten (+ sneak preview!) Geef koekje! x

Anido vakbeurs: interessante producten (+ sneak preview!)

2 February Door: Redactie

Afgelopen 25 en 26 februari vond in de Kortrijk Xpo (België) de ANIDO plaats: een vakbeurs voor de markt van huisdierverzorging. Hier treffen dierenspeciaalzaken en winkels met een dierenafdeling ...

Lees het hele artikel
🎶Baby, It's Dark Outside 🎶 Tijd voor een hondenlampje! Geef koekje! x

🎶Baby, It's Dark Outside 🎶 Tijd voor een hondenlampje!

9 January Door: Redactie

Sinds de Winterwende van afgelopen 22 december worden de dagen langzaam, heel langzaam, steeds weer wat langer en de nachten weer wat korter. Maar het is nog steeds flink ...

Lees het hele artikel
Vuurwerkangst? Tips om stress te verminderen tijdens Oud en Nieuw! Geef koekje! x

Vuurwerkangst? Tips om stress te verminderen tijdens Oud en Nieuw!

13 December Door: Redactie

Vind jouw trouwe metgezel de feestdagen spannend? Dat is helemaal niet gek. De laatste dagen van het jaar zijn immers gevuld met allerlei verschillende prikkels voor honden. Niet alleen ...

Lees het hele artikel
Getest: handgemaakte leren tuigjes van Meola Leather Dogs Geef koekje! x

Getest: handgemaakte leren tuigjes van Meola Leather Dogs

7 November Door: Redactie

Onze hondenbloggers delen graag hun ervaring graag met je! Zo kun je op The Dog Pen alles lezen over de belevenissen van de hond(en) van de verschillende bloggers. Daarnaast ...

Lees het hele artikel