Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Top 5 van Lady Rebel

18 January
x
Wat is dit?

Woof…

Mijn baasje heeft in 2018 heel veel foto’s van mij gemaakt. Ik denk dat het er wel meer dan 1000 zijn geworden…. Deze foto’s heeft ze gebruikt voor Social; tegenwoordig zeggen we natuurlijk geen Social Media meer, want dat is zooo 2018… Met Social bedoel ik dus Insta & Facebook. Ik ben met een van deze foto’s doorgedrongen tot de laatste 9 van een modellenwedstrijd. Je kunt zelfs op mij stemmen ( nr. 2, Lady Rebel Smit) op de Insta-pagina van Sis&Dog. Dit kan t/m 21-1-2019.

Samen met mijn baasje heb ik een selectie gemaakt van mijn leukste foto’s uit 2018. Wat hebben we soms samen gelachen! Dit willen we heel graag met jullie delen natuurlijk. We hebben verschillende categorieën gemaakt om het een beetje overzichtelijk te houden.

Woof x Lady Rebel

Top 5 Favoriete speeltjes

Wat ben ik gek op deze speeltjes. Ik heb inmiddels een hele kist vol waar ik zelf al de deksel af kan halen om mijn speeltjes te zoeken. Dit zijn toch echt wel mijn favorieten. Zoals je kan zien ben ik gek op knuffels en zachte speeltjes.

Top 5 Leukste outfit

Mijn baasjes vinden hondenkleding allebei niet zo leuk bij mij. Ik heb wel een lichtgevende jas voor als het heel slecht weer is, maar die heb ik nog niet aan gehad. Wat ik zelf erg leuk vind zijn mijn bandana’s. Gelukkig mag ik deze van mijn baasjes wel dragen en heb ik al een leuk assortimentje in de kast liggen. ?

Top 5 leukste bandana's / strikjes

Top 5 Liefste slaapfoto’s

Een van mijn hobby’s is slapen. Dit doe ik het liefst op de bank, waar ik alleen op mag liggen als er een kleedje op ligt. Dat vond ik in het begin maar een beetje raar; ik probeerde toch altijd een plekje op te zoeken waar geen kleedje lag. Nu ben ik natuurlijk al iets ouder en kan ik me wel aan de regels houden… dat denken mijn baasjes tenminste, whoohoof…

Top 5 liefste slaapfoto's

Top 5 Blije foto

Ach, ik krijg vaak te horen dat ik zo blij kijk. Ik heb het dan ook heel vaak goed naar mijn zin. Worden jullie ook zo blij van deze top 5?

Top 5 selfies met mijn baasjes

Een selfie maken vind ik nog wel een beetje moeilijk! Mijn baasje heeft al beloofd dat we dat in 2019 nog iets meer gaan oefenen. Het is toch wel moeilijk om je poot op het juiste moment op het knopje te krijgen, vooral omdat mijn baasjes dan net de andere kant op kijken.

Top 5 gekke bekken

Als afsluiter nog even een top 5 om lekker te kunnen lachen. Ik vind het heel leuk om voor de camera een gekke bek te trekken zodat de foto mislukt. Ik zal hier zeker in 2019 mee door blijven gaan, het is zo leuk om te doen! ?

Lady Rebel gekke bekken foto top 5

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Lady Rebel

Dog Influencer Geef koekje! x

Dog Influencer

21 March Door: Lady Rebel

Een dog influencer? Wat is dat? Ik ga het je in deze blog vertellen. Anderhalf jaar geleden heeft mijn vrouwtje mijn eigen Instagram account aangemaakt: @ladyrebelsmit  Instagram account hond ...

Lees het hele artikel
Rebel van de klas Geef koekje! x

Rebel van de klas

10 May Door: Lady Rebel

Woef, Toen ik een kleine pup was van 10 weken ben ik voor het eerst naar school gegaan. Omdat ik een Golden Retriever ben, dachten mijn mensen dat een ...

Lees het hele artikel
Date met Guus Geef koekje! x

Date met Guus

30 December Door: Lady Rebel

Woof Op zondag 10 november ben ik met mijn vriendje Guus gaan spelen op het hondenstrand in Noordwijk aan Zee. We moesten even naar een parkeerplek zoeken (het was ...

Lees het hele artikel
Lachende Lady Rebel Geef koekje! x

Lachende Lady Rebel

7 September Door: Lady Rebel

Woof Mensen en honden zijn al heel lang met elkaar verbonden, er is aangetoond dat dit al langer is dan 5000 jaar. Door de jaren heen is de mens ...

Lees het hele artikel