Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only

Top 5 van Lady Rebel

18 januari
x
Wat is dit?

Woof…

Mijn baasje heeft in 2018 heel veel foto’s van mij gemaakt. Ik denk dat het er wel meer dan 1000 zijn geworden…. Deze foto’s heeft ze gebruikt voor Social; tegenwoordig zeggen we natuurlijk geen Social Media meer, want dat is zooo 2018… Met Social bedoel ik dus Insta & Facebook. Ik ben met een van deze foto’s doorgedrongen tot de laatste 9 van een modellenwedstrijd. Je kunt zelfs op mij stemmen ( nr. 2, Lady Rebel Smit) op de Insta-pagina van Sis&Dog. Dit kan t/m 21-1-2019.

Samen met mijn baasje heb ik een selectie gemaakt van mijn leukste foto’s uit 2018. Wat hebben we soms samen gelachen! Dit willen we heel graag met jullie delen natuurlijk. We hebben verschillende categorieën gemaakt om het een beetje overzichtelijk te houden.

Woof x Lady Rebel

Top 5 Favoriete speeltjes

Wat ben ik gek op deze speeltjes. Ik heb inmiddels een hele kist vol waar ik zelf al de deksel af kan halen om mijn speeltjes te zoeken. Dit zijn toch echt wel mijn favorieten. Zoals je kan zien ben ik gek op knuffels en zachte speeltjes.

Top 5 Leukste outfit

Mijn baasjes vinden hondenkleding allebei niet zo leuk bij mij. Ik heb wel een lichtgevende jas voor als het heel slecht weer is, maar die heb ik nog niet aan gehad. Wat ik zelf erg leuk vind zijn mijn bandana’s. Gelukkig mag ik deze van mijn baasjes wel dragen en heb ik al een leuk assortimentje in de kast liggen. ?

Top 5 leukste bandana's / strikjes

Top 5 Liefste slaapfoto’s

Een van mijn hobby’s is slapen. Dit doe ik het liefst op de bank, waar ik alleen op mag liggen als er een kleedje op ligt. Dat vond ik in het begin maar een beetje raar; ik probeerde toch altijd een plekje op te zoeken waar geen kleedje lag. Nu ben ik natuurlijk al iets ouder en kan ik me wel aan de regels houden… dat denken mijn baasjes tenminste, whoohoof…

Top 5 liefste slaapfoto's

Top 5 Blije foto

Ach, ik krijg vaak te horen dat ik zo blij kijk. Ik heb het dan ook heel vaak goed naar mijn zin. Worden jullie ook zo blij van deze top 5?

Top 5 selfies met mijn baasjes

Een selfie maken vind ik nog wel een beetje moeilijk! Mijn baasje heeft al beloofd dat we dat in 2019 nog iets meer gaan oefenen. Het is toch wel moeilijk om je poot op het juiste moment op het knopje te krijgen, vooral omdat mijn baasjes dan net de andere kant op kijken.

Top 5 gekke bekken

Als afsluiter nog even een top 5 om lekker te kunnen lachen. Ik vind het heel leuk om voor de camera een gekke bek te trekken zodat de foto mislukt. Ik zal hier zeker in 2019 mee door blijven gaan, het is zo leuk om te doen! ?

Lady Rebel gekke bekken foto top 5

 

 

 

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Lady Rebel

Zwemhond Geef koekje! x

Zwemhond

3 juni Door: Lady Rebel

Woof, Wat is het lekker weer geweest afgelopen paar dagen. Aangezien mijn vrouwtje nog steeds met haar ‘pootje’ omhoog zit en mijn baasje werkt in het weekend, hebben ze ...

Lees het hele artikel
Rebel of Tukkel? Geef koekje! x

Rebel of Tukkel?

5 mei Door: Lady Rebel

Woof Ik vind het heerlijk om te spelen, te rennen, te zwemmen maar slapen is toch wel mijn meest favoriete bezigheid. Ik kan dit ook erg goed. Soms noemt ...

Lees het hele artikel
Dog Influencer Geef koekje! x

Dog Influencer

19 april Door: Lady Rebel

Woof, Anderhalf jaar geleden heeft mijn vrouwtje mijn eigen instagram-account aangemaakt: @ladyrebelsmit  Hierop staan veel leuke, grappige en leuke foto’s uit mijn leven. Eigenlijk is het instagram-account met een ...

Lees het hele artikel
Hondenpuzzel Geef koekje! x

Hondenpuzzel

25 maart Door: Lady Rebel

Woof Een paar weken geleden heb ik een operatie gehad. Hierdoor moest ik me heel rustig houden en mocht ik niet spelen, springen, rennen en al helemaal niet zwemmen. ...

Lees het hele artikel