Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Speuren in de tuin

17 October
x
Wat is dit?

Woof,

Vorige week heb ik een intake gehad voor een privéschool! Zo cool!!!  Toen we daar met de auto aankwamen, kwam er een man voorbijgefietst met een heel gek geel pak aan en een karretje achter de fiets.Daar  moest ik natuurlijk heel hard tegen blaffen, want dat doe ik tegen alle gekke dingen die ik op straat zie…

Groot terrein:

Eenmaal op het terrein werd ik losgelaten en mocht ik doen wat ik wilde. Eerst wilde ik die aardige mevrouw begroeten en haar even laten zien hoe leuk ik het vond om haar te zien. Ik heb echt alles uit de kast gehaald; springen, pootjes geven, blaffen… Daarna ben ik eens gaan verkennen wat er allemaal op dat terrein te doen was. Er lagen allemaal leuke speeltjes die ik verplaatst heb, ik heb flink gesnuffeld, want volgens mij komen er ook wel eens andere hondjes, en ik heb heel veel rondjes gerend.

speuren in de tuin

Gesprek:

Mijn vrouwtje en die aardige mevrouw waren vanaf het eerste moment met elkaar in gesprek. Vond ik wel best, kon ik lekker mijn gang gaan! Wel zaten ze de hele tijd naar me te kijken en hoorde ik mijn naam regelmatig voorbij komen, daar heb ik alleen totaal geen aandacht aan besteed. 🙂

Lady Rebel prive les

Oefening:

Na de vakantie van mijn baasjes gaan we echt beginnen met school, ik heb er wel heel veel zin in! Vrouwtje kreeg al een hele goede tip om mijn gedrag bij ons in de tuin (stokken uit de schutting trekken) positief te beïnvloeden. Ik ben namelijk een echte golden retriever en ik vind het leuk om te speuren en uitgedaagd te worden.

De eerste keer dat baasje mijn allerlekkerste zalmkoekjes pakte en me bij zich riep, kon mijn dag niet meer stuk, maar toen deed hij hele gekke dingen! Ik moest gaan zitten, wachten, en toen  gooide hij de koekjes zo maar in de tuin op heel veel verschillende plekjes. Ik dacht echt dat hij gek geworden was. Je gooit toch niet zo maar zulke lekkere zalmkoekjes in de tuin? ‘Rebel, zoek,’ hoorde ik ineens… Nou, toen moest ik dus koekjes zoeken.

Ik snapte niet helemaal wat de bedoeling was, want normaal geeft hij ze gewoon zonder dat ik er moeite voor moet doen. Uiteindelijk ben ik zeker een halfuur aan het zoeken geweest en ik denk dat ik ze allemaal gevonden heb. Misschien heb ik er stiekem wel eentje laten liggen zodat ik ook nog een keer achter een kat kan aanrennen die de zalmpjes ruikt. 🙂

We hebben dit nu al een paar keer gedaan & het is zooo leuk om te doen, ik heb sinds het dagelijks speuren tot nu toe nog geen stok meer uit de schutting getrokken.

Baasjes zijn supertrots op me.

Curaçao:

We hebben ook al veel kunnen verzamelen voor de hondjes in Curacao, zoals  knuffels, speeltjes, halsbandjes, koekjes, anti-wormmiddel, anti-vlo & euro’s. Maar er kan nog meer bij!! Er is nog ruimte in de koffer en anders kunnen we ook nog een  koffer extra meenemen, dus alles is nog zeer welkom!!!

Het zou fijn zijn als het vóór 22-10 bij The Dog Pen binnen is, zodat zij het nog naar me kunnen doorsturen. Alvast bedankt aan iedereen die gedoneerd heeft!! Laten we hopen dat ieder hondje zo’n gouden mandje krijgt als ik heb…

Je mag het  sturen naar:

The Dog Pen
T.a.v. inzamelactie Lady Rebel
Postbus 165
2210 AD Noordwijkerhout
Nederland

 

Woof

Lady Rebel

 

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Lady Rebel

Dog Influencer Geef koekje! x

Dog Influencer

21 March Door: Lady Rebel

Een dog influencer? Wat is dat? Ik ga het je in deze blog vertellen. Anderhalf jaar geleden heeft mijn vrouwtje mijn eigen Instagram account aangemaakt: @ladyrebelsmit  Instagram account hond ...

Lees het hele artikel
Rebel van de klas Geef koekje! x

Rebel van de klas

10 May Door: Lady Rebel

Woef, Toen ik een kleine pup was van 10 weken ben ik voor het eerst naar school gegaan. Omdat ik een Golden Retriever ben, dachten mijn mensen dat een ...

Lees het hele artikel
Date met Guus Geef koekje! x

Date met Guus

30 December Door: Lady Rebel

Woof Op zondag 10 november ben ik met mijn vriendje Guus gaan spelen op het hondenstrand in Noordwijk aan Zee. We moesten even naar een parkeerplek zoeken (het was ...

Lees het hele artikel
Lachende Lady Rebel Geef koekje! x

Lachende Lady Rebel

7 September Door: Lady Rebel

Woof Mensen en honden zijn al heel lang met elkaar verbonden, er is aangetoond dat dit al langer is dan 5000 jaar. Door de jaren heen is de mens ...

Lees het hele artikel