Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Sinterklaas cadeautips voor de hond

4 November
x
Wat is dit?

Vier je Sinterklaas en is jouw hond ook van de partij? Dan zorg je natuurlijk voor een geweldig leuk cadeautje voor jouw hond! We helpen je graag op weg met deze 5 tips voor de leukste Sinterklaas cadeautjes voor jouw hond!

Carnis Peper’nootjes’

Al dat gesnoep op Sinterklaas avond, daar snoept jouw hond ook graag een beetje van mee. Helaas zijn de gewone pepernoten nu niet echt gezond voor jouw hond. Wil je jouw hond toch verantwoord verwennen? Dan zorg je dat de Carnis Honden Pepernoten in huis hebt. Dit zijn hondensnackjes in de vorm van pepernoten, gemaakt van 100% schapenvlees. Gezond voor jouw hond!

Pepernoten voor de hond Kong Wobbler

Nu we toch bij de pepernoten zijn beland, is het strooien van pepernoten voor kinderen een feest. De Kong Wobbler strooit hondensnoepjes voor jouw hond en dat is ook echt een feestje, maar dan voor de hond. De Kong Wobbler is ook nog eens erg handig om jouw even aan het werk te zetten, terwijl jullie met echte pepernoten gaan strooien bijvoorbeeld. De Wobbler is een voerspeeltje voor de hond die je vult met snoepjes of de dagelijkse portie brokken van jouw hond. Door de Wobbler om te duwen met neus en poten komen er snoepjes uit.

Yakers

Wat is nu een Yakers? Sinds kort zijn alle kauwkluiven gemaakt van Yakmelk onder honden en hondenliefhebbers heel erg populair. Ze worden Churpi’s genoemd of Himalaya Kauwkluif voor de hond. EKO4petz heeft de Churpi van het merk Yakers in hun assortiment. De Yakers staan bekend om het lange kauwplezier en dat ze geschikt zijn voor alle honden. Ze bevatten namelijk geen vlees, geen granen, geen gluten en geen geur- kleur- en smaakstoffen. Een nieuw soort kluif waar jouw hond lang zoet mee is, is altijd een goed cadeau idee. Zowel voor jouw hond als voor jouzelf. Ook handig om te weten; de Yakers stinken niet en ze maken ook geen vlekken op bekleding op tapijt.

K9 Connectables

De ultieme hondenpuzzel. Je kunt de onderdelen in elkaar klikken met snoepjes er tussen en jouw hond moet het speeltje dan uit elkaar halen. Legitiem ‘kapot’ maken van een speeltje dus vóór snoepjes. Dat is de droom van iedere hond.

LEESTIP: Wiske test de K9Connectables

Met het K9 Connectables Starter Pack kun je jouw hond meteen aan de slag zetten. Wil je nu uitbreiden met nog meer onderdelen? Dan kan dat natuurlijk altijd nog! Heel binnenkort komt er ook een nieuw onderdeel van de K9 Connectables, voor nog meer spannend puzzelplezier. Ook goed om te weten: de K9Connectables zijn vrij van weekmakers en andere ongewenste stoffen. Jouw hond kan dus veilig aan de slag.

Carnilove Wild Zwijn hondenkoekjes

Een zakje hondenkoekjes kan geen enkele hond weerstaan en al helemaal niet als de koekjes zijn gemaakt van het vlees van wild zwijn, aangevuld met groenten, kruiden en bessen. Helemaal luxe, lekker en gezond!

Dat waren onze tips om jouw hond ook te verrassen met Sinterklaas met leuke en smakelijke cadeautjes. Vier jij ook Sinterklaas of kijk jij reikhalzend uit naar de kerst?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met EKO4petz

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Redactie

Getest: handgemaakte leren tuigjes van Meola Leather Dogs Geef koekje! x

Getest: handgemaakte leren tuigjes van Meola Leather Dogs

7 November Door: Redactie

Onze hondenbloggers delen graag hun ervaring graag met je! Zo kun je op The Dog Pen alles lezen over de belevenissen van de hond(en) van de verschillende bloggers. Daarnaast ...

Lees het hele artikel
De werking van probiotica (tegen krabben en jeuk) Geef koekje! x

De werking van probiotica (tegen krabben en jeuk)

25 October Door: Redactie

Krabben. Nagenoeg iedere hond doet dit wel eens om de frustratie van jeuk te lijf te gaan. De één vaker dan de ander. Aangenomen dat deze jeuk bij jouw ...

Lees het hele artikel
Cannabis voor honden? CBDA nader toegelicht! Geef koekje! x

Cannabis voor honden? CBDA nader toegelicht!

27 September Door: Redactie

Je hebt wellicht al eens gehoord over het gebruik van cannabis (hennep) in natuurlijke behandelingen voor honden. In deze blog nemen we je mee in de wereld van de ...

Lees het hele artikel
De voor- en nadelen van hypoallergeen hondenvoer Geef koekje! x

De voor- en nadelen van hypoallergeen hondenvoer

19 January Door: Redactie

Hypoallergeen hondenvoer wordt vaak beschouwd als een goede oplossing voor honden die lijden aan voedselovergevoeligheid of allergieën. Het is speciaal ontworpen om de symptomen van deze aandoeningen te verminderen ...

Lees het hele artikel