Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Review! Ziwi snacks

5 July
x
Wat is dit?

Deze blog bevat producten die ter beschikking zijn gesteld voor deze review

Sennah mocht de Ziwi Good Dog Rewards proberen! Ik had nog nooit van Ziwi Peak gehoord, maar dat maakte het testen extra leuk. Van de Dog Pen kregen wij de New Zealand Beef (rund) en de New Zealand Venison (hert) opgestuurd.

Goedgekeurd

Het pakketje met de snacks werd bezorgd op de dag dat we naar een training gingen. Precies op tijd want dan kon ik ze gelijk gebruiken! Toen ik de zakjes uit het pakketje haalde zat Sennah al naast mij. Ik heb gelijk een zakje opgemaakt en een stukje aan Sennah gegeven. Hij nam het mee naar zijn bench om het daar op te eten. Daarna kwam hij gelijk weer aan dribbelen om er nog een te halen. Ze waren goed gekeurd!

Kleine stukjes

Ik was benieuwd of ik de stukjes, ik zou de stukjes vergelijken met grote vlokken, zou kunnen breken. Bij training is het namelijk de bedoeling om een beloning te geven waar de hond niet al te lang op moet kauwen. Ik was blij verrast! De Ziwi ‘vlokken’ zijn heel gemakkelijk te breken! Heel fijn want zo kon ik de stukjes net iets kleiner maken. Ik stopte van beide smaken wat stukjes mijn tasje voor bij de training.

Volle aandacht

Tijdens de training merkte ik dat Sennah wat meer aan mijn rechter hand snuffelde en likte. Ik geef met mijn rechterhand de koekjes dus het leek er op dat de geur bleef hangen. Verder merkte ik tijdens de training geen verschil tussen de Ziwi snack en de andere koekjes. Sennah doet voor alle snacks even veel zijn best.

Eindoordeel

Ik ben zeer verrast door deze snack en ga het zeker vaker gebruiken bij de trainingen! Sennah is ook heel blij met deze Ziwi Peak snack. Tijdens het schrijven van deze review staan de zakjes op tafel en hij is niet van mijn zijde geweken. Hij legt zelfs af en toe zijn kop op mijn schoot, ‘Hallo, ik ben er nog! Ik kan zelfs zeggen dat hij het kraken van het zakje al herkent. Dat lijkt mij een goed teken!

Ben je benieuwd wat Goldendoodle Guus vindt van de Ziwi Peak Good Dog Rewards?

3 x winnen!

Willen jij en jouw hond deze Ziwipeak snacks ook uitproberen? The Dog Pen mag 3 pakketjes weggeven met 2 smaken per pakket. Geef in de comments hieronder aan welke 2 smaken jij zou willen winnen en waarom. De smaken waar je uit kunt kiezen zijn: rund, hert en lam.
Deze winactie is afgelopen, de 3 winnaars zijn per mail benaderd.

 

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Sennah

Hersenwerken met je hond Geef koekje! x

Hersenwerken met je hond

8 April Door: Sennah

Hersenwerken met je hond. Sennah doet aan Hersenwerken. Een leuk en uitdagende manier van werken met je hond. Maar wat is dat nou eigenlijk, Hersenwerk voor honden? En hoe ...

Lees het hele artikel
Van houten puzzels naar Hersenwerken Geef koekje! x

Van houten puzzels naar Hersenwerken

1 March Door: Sennah

Sennah is De Blije Braverd als het gaat om de manier van Hersenwerken. Maar waren wij wel echt aan het Hersenwerken? Wat is Hersenwerken? En wat is een Blije ...

Lees het hele artikel
Djairo had een levershunt Geef koekje! x

Djairo had een levershunt

21 December Door: Sennah

Dit keer geen blog over Sennah maar over onze vorige hond Djairo. Een hondje met een speciaal plekje in mijn hart. Djairo heeft op jonge leeftijd en in een ...

Lees het hele artikel
Vuurwerk, het is weer zover Geef koekje! x

Vuurwerk, het is weer zover

25 November Door: Sennah

Hoe is het dit jaar met Sennah en zijn vuurwerk angst? Tijdens de jaarwisseling van 2018 -2019 bleek Sennah heel angstig. Met wat hulpmiddelen kwamen we de maanden door. ...

Lees het hele artikel