Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only

Review! Ziwi snacks

5 juli
x
Wat is dit?

Deze blog bevat producten die ter beschikking zijn gesteld voor deze review

Sennah mocht de Ziwi Good Dog Rewards proberen! Ik had nog nooit van Ziwi Peak gehoord, maar dat maakte het testen extra leuk. Van de Dog Pen kregen wij de New Zealand Beef (rund) en de New Zealand Venison (hert) opgestuurd.

Goedgekeurd

Het pakketje met de snacks werd bezorgd op de dag dat we naar een training gingen. Precies op tijd want dan kon ik ze gelijk gebruiken! Toen ik de zakjes uit het pakketje haalde zat Sennah al naast mij. Ik heb gelijk een zakje opgemaakt en een stukje aan Sennah gegeven. Hij nam het mee naar zijn bench om het daar op te eten. Daarna kwam hij gelijk weer aan dribbelen om er nog een te halen. Ze waren goed gekeurd!

Kleine stukjes

Ik was benieuwd of ik de stukjes, ik zou de stukjes vergelijken met grote vlokken, zou kunnen breken. Bij training is het namelijk de bedoeling om een beloning te geven waar de hond niet al te lang op moet kauwen. Ik was blij verrast! De Ziwi ‘vlokken’ zijn heel gemakkelijk te breken! Heel fijn want zo kon ik de stukjes net iets kleiner maken. Ik stopte van beide smaken wat stukjes mijn tasje voor bij de training.

Volle aandacht

Tijdens de training merkte ik dat Sennah wat meer aan mijn rechter hand snuffelde en likte. Ik geef met mijn rechterhand de koekjes dus het leek er op dat de geur bleef hangen. Verder merkte ik tijdens de training geen verschil tussen de Ziwi snack en de andere koekjes. Sennah doet voor alle snacks even veel zijn best.

Eindoordeel

Ik ben zeer verrast door deze snack en ga het zeker vaker gebruiken bij de trainingen! Sennah is ook heel blij met deze Ziwi Peak snack. Tijdens het schrijven van deze review staan de zakjes op tafel en hij is niet van mijn zijde geweken. Hij legt zelfs af en toe zijn kop op mijn schoot, ‘Hallo, ik ben er nog! Ik kan zelfs zeggen dat hij het kraken van het zakje al herkent. Dat lijkt mij een goed teken!

Ben je benieuwd wat Goldendoodle Guus vindt van de Ziwi Peak Good Dog Rewards?

3 x winnen!

Willen jij en jouw hond deze Ziwipeak snacks ook uitproberen? The Dog Pen mag 3 pakketjes weggeven met 2 smaken per pakket. Geef in de comments hieronder aan welke 2 smaken jij zou willen winnen en waarom. De smaken waar je uit kunt kiezen zijn: rund, hert en lam.
Deze winactie is afgelopen, de 3 winnaars zijn per mail benaderd.

 

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Sennah

Sennahs eerste treinreis Geef koekje! x

Sennahs eerste treinreis

12 oktober Door: Sennah

Sennahs eerste keer in de trein. Op een speciaal stukje spoor in een speciale trein! Sennahs eerste treinreis was met een stoom locomotief van de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij (ZLSM) ...

Lees het hele artikel
Sennah heeft diarree, alweer Geef koekje! x

Sennah heeft diarree, alweer

1 september Door: Sennah

Maandag ochtend vroeg stonden wij onze woonkamer te poetsen. Sennah had diarree gekregen ’s nachts. Sennah gaf aan, door bij de achterdeur te gaan staan, dat hij naar buiten ...

Lees het hele artikel
Review! Braaaf Geef koekje! x

Review! Braaaf

27 juni Door: Sennah

Via The Dog Pen kreeg Sennah een pakket met snacks van Braaaf opgestuurd om uit te proberen! Wat Sennah van de snacks vind lees je in deze review. Braaaf ...

Lees het hele artikel
Sennahs speelgoedmand Geef koekje! x

Sennahs speelgoedmand

2 juni Door: Sennah

Sennah heeft heel veel speelgoed. Maar wat zit er in zijn speelgoedmand? Wat is zijn favoriet en wat kan ik beter niet voor hem kopen. In deze blog krijgen ...

Lees het hele artikel