Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Review: FabDog Cross Eyed Emoji Faball

5 September
x
Wat is dit?

FabDog Cross eyes Emoji Faball

In het welkomstpakket van The dog pen zat nog een leuke verrassing. De Fabdog Emoji Ball; een heerlijke zachte fluffy bal met leuke emoji gezichtjes erop, super geschikt voor de meest schattige en grappige foto’s te maken.

De eerste indruk

De bal zit met plasticjes vast in een kartonnen verpakking, het is dus even goed opletten dat ze allemaal goed uit de bal zijn om problemen te voorkomen. Het is wel een verpakking die mij eigenlijk heel erg aanspreekt.
De bal ziet er fluffy en zacht uit en met het emoji gezichtje erop tovert hij direct een glimlach op je gezicht.
Onder het leuke fluffy uiterlijk zit een, ik vermoed, plastic laag met een soort nopjes erop. Wanneer ik er in knijp komt er een ontzettend harde pieptoon naar boven, dit zorgt er voor dat ik direct twee kwispelende hondjes naast me heb staan.

Let’s give it a try!

Snel ren ik met de jongens naar het veld aangezien ze ondertussen hyperactief zijn geworden van het pieptoontje wat er in zit.
Ik zelf ben er nog iets minder gek mee maar als de jongens blij zijn, dan ben ik dat natuurlijk ook.
In het veld knijp ik in de bal en gooi hem weg, Bumper schiet er meteen achteraan en rent daarna enkele rondjes vrolijk door het veld terwijl hij in de bal is aan het knijpen. Piep, piep, Pieeep, zo klinkt het gedurende een minuut of vijf.
Bumper is in ieder geval enthousiast!

Blij verrast of toch niet?

Ik had bij deze bal verwacht dat het hij het absoluut niet zou overleven, maar hij is nog heel! Wat dat betref ben ik echt blij verrast. De bal stuitert ook leuk, wel enkel bij een harde achtergrond, en piept bij elke keer dat hij stuitert.

Een groot nadeel is wel het zachte laagje wat om de bal zit. Dit zorgt ervoor dat de bal eigenlijk na de eerste keer in Bumper zijn bek al smerig uit zag. Afspoelen en afdrogen heeft helaas dan ook geen nut, hij droogt erg langzaam en er komt snel een naar geurtje aan. Dit zou voor mij er toen leiden dat ik de bal uiteindelijk toch zal weggooien omdat hij smerig is en stinkt.

The final call

De FabDog Cross eyes Emoji Faball is een leuke bal, die qua uiterlijk absoluut past in de huidige Social media wereld met alle emoji’s. Overal is tegenwoordig wel een emoji voor en hoe leuk is het om met deze vrolijke bal foto’s te maken.

Zelf ben ik niet al te dol op speelgoed met een piep. Bumper kan er namelijk uren mee doorgaan om op een piep speeltje te kauwen of er mee te gooien. De piep wat in deze bal zit is erg hoog en vooral ook hard! Hou je dus niet van piep speeltjes, dan is dit echt een no go.
Verder vind ik het persoonlijk erg jammer dat de bal eigenlijk na 2 minuten er direct al uit ziet alsof hij al het nodige heeft meegemaakt.

Al met al zouden wij deze FabDog Cross eyes Emoji Faball waarderen met een mooie 7.

 

Like what you’ve read? Bones up! ????

???? Bumper & Fender.

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Bumper & Novi

Riverwood Bite Box hondensnacks Geef koekje! x

Riverwood Bite Box hondensnacks

12 April Door: Bumper & Novi

De Riverwood Bite Box is een doos vol met verschillende natuurlijke hondensnacks. Vaak sta ik urenlang te kiezen in een winkel of verschillende websites af te struinen naar de ...

Lees het hele artikel
De beste grote broer Geef koekje! x

De beste grote broer

11 March Door: Bumper & Novi

Novi was een lichtpuntje in een hele donkere tijd voor ons gezin, met zowel mij als Bumper ging het niet goed na het overlijden van Fender. Bumper was niet ...

Lees het hele artikel
Oh, wat een jaar! Geef koekje! x

Oh, wat een jaar!

30 December Door: Bumper & Novi

Ik denk dat ik het netjes uitdruk als ik zeg dat 2021 een bewogen jaar was voor iedereen, zo ook voor ons. Nu 2021 bijna is afgelopen wil ik ...

Lees het hele artikel
Wij zijn gestart met canicross! Geef koekje! x

Wij zijn gestart met canicross!

24 December Door: Bumper & Novi

Wij zijn begonnen met canicross. In de maanden april tot en met oktober zijn we actief bezig met waterwerken. Hiervoor trainen we twee keer per maand op de Betuwe. ...

Lees het hele artikel