Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only

Plog Het jaar 2019

11 januari
x
Wat is dit?

Het is bijna einde van het jaar dat betekent dat ons laatste blog van dit jaar er aan zat te komen. Van ons laatste blog wil ik een plog maken vol met foto’s van 2019.  Maar eerst wil ik iets met jullie delen

Ik mag mezelf nu 5 maanden blogger noemen, en in die tijd heb ik al heel veel geleerd. Ik vind het bloggen erg leuk en vooral erg leerzaam. Ik merk dat ik nu heel erg onzeker ben over wat ik schrijf. Ik heb erg veel ideeën, maar ze komen eigenlijk  allemaal niet verder dan mijn word bestandje.

Ik hoop dat ik dit volgend jaar los kan laten want dat gaat het bloggen zeker leuker maken en vooral voor jullie om het te lezen.

Nu gaan we dit jaar mooi afsluiten, en terugkijken op alle mooie foto’s. Ik heb uit elke maand 1 foto uitgezocht, want het zijn er te veel.

Januari

Vorig jaar zaten wij met de jaarwisseling in Friesland, daar was bijna geen vuurwerk. Bommel is erg bang voor het vuurwerk dus dit was de perfecte oplossing. Natuurlijk heel veel foto’s gemaakt, maar deze vond ik zelf erg leuk!!

Februari

Als je je foto’s gaat terug kijken zie je pas hoe ongelooflijk veel foto’s je hebt gemaakt, deze maand waren dat er 543, alleen nog maar van de honden. De foto die ik heb uitgekozen is een binnen foto, ik heb hem gekozen omdat ik bijna nooit binnen foto’s maak.

Maart

Bommel met een knotje in zijn haar, dat is toch geweldig!!

April

Wat voor omschrijving moet er nou bij deze foto?

Mei

Ik kon niet kiezen, deze zijn allebei zo schattig.

Juni

In juni is Bommel naar de trimsalon geweest, het was even wennen zo kort. Gelukkig groeit zijn haar snel.

Juli

Het was een warme zomer dit jaar, veel ijs gegeten en gezwommen.

Augustus

Augustus was onder andere de maand van de heide foto’s

September

In september zijn we voor het eerst met de honden naar Ameland geweest, ontzettend veel foto’s gemaakt. Het was voor Odin de eerste keer op de boot, zoals je ziet op de foto was hij helemaal niet onrustig.

Oktober

Foto van Odin en vosje samen

November

In november hebben we lekker rustig aangedaan, het weer was ook lekker regenachtig. Als je een hond met lang haar hebt zul je dit wel herkennen, vieze modderpootjes.

December

Bedankt voor het lezen van deze blog hebben jullie nog goede voornemens voor volgend jaar?? Laat het ons in de reacties weten of natuurlijk op Instagram.

Liefs Brigitte, Odin & Bommel

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Odin & Bommel

Top 5: Wandelplekken in Overijssel Geef koekje! x

Top 5: Wandelplekken in Overijssel

15 april Door: Odin & Bommel

Hallo allemaal, dit is onze eerste top 5 blog. Vandaag over onze top 5 wandelplekken in Overijssel, wij wonen namelijk in een provincie met prachtige natuurgebieden. Ga je met ...

Lees het hele artikel
Corona update Geef koekje! x

Corona update

15 april Door: Odin & Bommel

Daar zijn wij weer, vandaag met een update hoe het met ons gaat in deze moeilijke tijd. Precies een maand geleden ging ik met een verontrustend gevoel in me ...

Lees het hele artikel
Waarom graaft een hond? Geef koekje! x

Waarom graaft een hond?

26 september Door: Odin & Bommel

Hoi Bommel hier, ik hoop dat jullie allemaal van de zomer genoten hebben. De zomer is helaas weer voorbij, maar nu komt ons lievelingsseizoen: de herfst. Bijna alle hondenbezitters ...

Lees het hele artikel
Odin en Bommel stellen zich voor Geef koekje! x

Odin en Bommel stellen zich voor

23 juli Door: Odin & Bommel

Hallo allemaal, wat leuk dat jullie op onze blogpagina terecht zijn gekomen, en al onze avonturen, reviews, tips en nog veel meer gaan lezen. Natuurlijk moeten jullie wel weten ...

Lees het hele artikel