Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Plog Het jaar 2019

11 January
x
Wat is dit?

Het is bijna einde van het jaar dat betekent dat ons laatste blog van dit jaar er aan zat te komen. Van ons laatste blog wil ik een plog maken vol met foto’s van 2019.  Maar eerst wil ik iets met jullie delen

Ik mag mezelf nu 5 maanden blogger noemen, en in die tijd heb ik al heel veel geleerd. Ik vind het bloggen erg leuk en vooral erg leerzaam. Ik merk dat ik nu heel erg onzeker ben over wat ik schrijf. Ik heb erg veel ideeën, maar ze komen eigenlijk  allemaal niet verder dan mijn word bestandje.

Ik hoop dat ik dit volgend jaar los kan laten want dat gaat het bloggen zeker leuker maken en vooral voor jullie om het te lezen.

Nu gaan we dit jaar mooi afsluiten, en terugkijken op alle mooie foto’s. Ik heb uit elke maand 1 foto uitgezocht, want het zijn er te veel.

Januari

Vorig jaar zaten wij met de jaarwisseling in Friesland, daar was bijna geen vuurwerk. Bommel is erg bang voor het vuurwerk dus dit was de perfecte oplossing. Natuurlijk heel veel foto’s gemaakt, maar deze vond ik zelf erg leuk!!

Februari

Als je je foto’s gaat terug kijken zie je pas hoe ongelooflijk veel foto’s je hebt gemaakt, deze maand waren dat er 543, alleen nog maar van de honden. De foto die ik heb uitgekozen is een binnen foto, ik heb hem gekozen omdat ik bijna nooit binnen foto’s maak.

Maart

Bommel met een knotje in zijn haar, dat is toch geweldig!!

April

Wat voor omschrijving moet er nou bij deze foto?

Mei

Ik kon niet kiezen, deze zijn allebei zo schattig.

Juni

In juni is Bommel naar de trimsalon geweest, het was even wennen zo kort. Gelukkig groeit zijn haar snel.

Juli

Het was een warme zomer dit jaar, veel ijs gegeten en gezwommen.

Augustus

Augustus was onder andere de maand van de heide foto’s

September

In september zijn we voor het eerst met de honden naar Ameland geweest, ontzettend veel foto’s gemaakt. Het was voor Odin de eerste keer op de boot, zoals je ziet op de foto was hij helemaal niet onrustig.

Oktober

Foto van Odin en vosje samen

November

In november hebben we lekker rustig aangedaan, het weer was ook lekker regenachtig. Als je een hond met lang haar hebt zul je dit wel herkennen, vieze modderpootjes.

December

Bedankt voor het lezen van deze blog hebben jullie nog goede voornemens voor volgend jaar?? Laat het ons in de reacties weten of natuurlijk op Instagram.

Liefs Brigitte, Odin & Bommel

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Odin & Bommel

Geblokkeerd door Instagram? Wat nu? Geef koekje! x

Geblokkeerd door Instagram? Wat nu?

28 January Door: Odin & Bommel

Oh nee, tijdens het liken op Instagram komt er een melding in beeld dat je actie tijdelijk is geblokkeerd.  Hoe kan dat nou? Je hebt toch helemaal niks verkeerds ...

Lees het hele artikel
Lieve Bommel Geef koekje! x

Lieve Bommel

26 January Door: Odin & Bommel

Lieve Bommel, je bent een maand geleden elf jaar geworden. Dit is een leeftijd waarin ik samen met jou met de dag ben gaan leven in plaats van vooruitkijken ...

Lees het hele artikel
Herfst foto's 2020 van Odin en Bommel Geef koekje! x

Herfst foto's 2020 van Odin en Bommel

23 December Door: Odin & Bommel

Lente, zomer, herfst en de winter. Vier prachtige seizoenen, maar ons lievelingsseizoen blijft toch de herfst. De dagen worden korter en kouder, de regen is wel een nadeel. Maar ...

Lees het hele artikel
De liefde tussen hond en paard Geef koekje! x

De liefde tussen hond en paard

24 November Door: Odin & Bommel

Hey allemaal Odin hier, jullie weten misschien wel dat ik heel erg verliefd ben op Vosje. Vosje is een shetlander van mijn vrouwtje, en super lief. In dit blog ...

Lees het hele artikel