Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Op visite bij opa en oma S.

10 August
x
Wat is dit?

Opa & oma S.

Woof!

Het is iedere keer weer een feestje om bij ‘opa & oma S. op visite te gaan. Ja,  ik zeg maar opa en oma want dat zegt mijn hele familie tegen ze…

We zijn dol op elkaar, oma heeft altijd hele lekkere koekjes in huis en soms krijg ik allemaal lekkere honden-dingen in de keuken. Zoals jullie wel kunnen begrijpen vind ik het dus altijd erg gezellig om in de keuken te liggen als oma daar bezig is. Het liefst wil ik altijd aan oma laten zien dat ik heel blij ben, maar omdat ik nog een beetje te enthousiast ben en oma een hele dunne huid heeft, moet ik altijd heel voorzichtig zijn en kan ik het beste maar op de grond gaan liggen.

Tuin

Opa & oma hebben best een grote tuin, deze tuin ligt aan een rivier. Wat ik vooral zo leuk vind is dat ze samen met de buren alle tuinen hebben gekoppeld, waardoor ze een mega-tuin hebben en ik nooit weet waar ik het eerste naar toe moet. Het lijkt wel een speeltuin!! Ik kan via een zandstrandje  zo de rivier in rennen (dit is wel een veilig stukje, namelijk precies tussen 2 steigers in waardoor er geen grote stroming is).

Ik kan via de rotsen omhoog klimmen, met hoog water van de steiger afspringen, onder de trampoline liggen, soms gaan we varen en wat ik misschien nog wel het grappigst vind is dat ik door de allermooiste bloementuin van de Alblasserwaard ( die van de buren) kan rennen en een duik kan nemen in een vijver met hele bijzondere waterlelies….. woof! Wie kan dat nou ook doen 😉

Helaas is dat niet helemaal de bedoeling hoorde ik de buren tegen mijn baasje zeggen, zeker nu  niet omdat er heel veel mensen met de fiets langskomen om naar die mooie tuin te komen kijken…..

Lief blind hondenvriendinnetje

Ach de buren zijn niet echt boos op me geweest hoor, ik mag alleen niet meer in de vijver springen. Ik kan beter een voorbeeld aan hun hond Tessa nemen, die heeft dat namelijk nog nooit gedaan. Tessa is een bruine labrador van nu 8 jaar. Zo’n lief vriendinnetje.

Ik heb Tessa leren kennen toen ik 10 weken oud was. Toen was ze al zo lief voor me en bleef me de hele dag in de gaten houden. Toen ik zo jong was vond ik de rivier ook al heel leuk, dit was in mijn eentje echt wel te gevaarlijk vond Tessa, dus als ik al in de buurt kwam ging ze met me mee en zorgde dat ik alleen natte pootjes kon krijgen, maar niet dieper het water in kon omdat ze gewoon voor me ging staan.

Wat ik wel heel zielig voor haar vind,  is dat Tessa binnen een jaar helemaal blind geworden is. Gelukkig vindt ze het nog wel heel leuk om met me te spelen, alleen moet ik een beetje rustig aan doen. Stiekem vind ik het heel leuk om zachtjes in haar oortjes te bijten en over haar heen te springen, maar als baasje dat ziet wordt hij wel een beetje boos op me, dus doe ik dat niet al te vaak meer. Ik vind het altijd wel heel grappig dat Tessa mijn speeltje pakt en mee naar haar huis neemt, gelukkig laat ze zelf ook wel eens iets liggen en pak ik dat gewoon terug. Als we weer naar huis gaan, ruilen onze baasjes altijd weer de speeltjes om zodat we het de volgende keer gewoon weer van elkaar kunnen afpakken ????

Het is altijd weer een feestje om op visite te gaan, fijn dat jullie altijd zo lief voor me zijn ☺️

Woof Lady Rebel

 

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Lady Rebel

Dog Influencer Geef koekje! x

Dog Influencer

21 March Door: Lady Rebel

Een dog influencer? Wat is dat? Ik ga het je in deze blog vertellen. Anderhalf jaar geleden heeft mijn vrouwtje mijn eigen Instagram account aangemaakt: @ladyrebelsmit  Instagram account hond ...

Lees het hele artikel
Rebel van de klas Geef koekje! x

Rebel van de klas

10 May Door: Lady Rebel

Woef, Toen ik een kleine pup was van 10 weken ben ik voor het eerst naar school gegaan. Omdat ik een Golden Retriever ben, dachten mijn mensen dat een ...

Lees het hele artikel
Date met Guus Geef koekje! x

Date met Guus

30 December Door: Lady Rebel

Woof Op zondag 10 november ben ik met mijn vriendje Guus gaan spelen op het hondenstrand in Noordwijk aan Zee. We moesten even naar een parkeerplek zoeken (het was ...

Lees het hele artikel
Lachende Lady Rebel Geef koekje! x

Lachende Lady Rebel

7 September Door: Lady Rebel

Woof Mensen en honden zijn al heel lang met elkaar verbonden, er is aangetoond dat dit al langer is dan 5000 jaar. Door de jaren heen is de mens ...

Lees het hele artikel