Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Onze eerste blog!

4 June
x
Wat is dit?

Hallo allemaal, wij zijn nieuw hier!

Met wij bedoel ik mijn vrouwtje; Nola en ik de Amerikaanse Stafford; Kenzo

Hoe zijn wij terecht gekomen bij The Dog Pen?

Skye is mijn grootste honden vriendin. Samen met haar vrouwtje Florianne schrijven zij hier ook de leukste verhalen. Ben je mij toevallig als eens tegen gekomen in 1 van haar blogs? Stiekem hebben zij ons overgehaald om ook te gaan bloggen, bedankt daarvoor!

Wie ben ik?

Wellicht heb je net mijn pagina bekeken en al een klein stukje over mij gelezen. Ik ben Kenzo een aardige grote ( uit de kluiten gewassen ) Amerikaanse Stafford. 4 jaar jong en sinds januari dit jaar komen wonen bij mijn nieuwe baasjes Jurjen en Nola. 

Ik ben hun eerste hond, wat een uitdaging vind je ook niet? 🙂 Een hele leuke uitdaging beamen zij dan altijd. Want ik heb natuurlijk wel de juiste opvoeding en aanpak nodig. 

Ik hoor je denken, nieuwe baasjes?

Liefdevol ben ik opgegroeid bij mijn vorige baasjes. Helaas ging het steeds minder klikken tussen mij en mijn grote zus Keasha. Dus zeiden mijn baasjes; als we ooit een ander liefdevol gezin tegen het lijf lopen dan willen we Kenzo graag daar het geluk bieden. En dat is gelukt!

Met heel veel liefde en plezier woon ik nu hier, Ouderkerk aan den IJssel heerlijk in de polder. Het vrouwtje noemt mij daarom ook vaak de “polder hond”

Volg ons

Vond je dit verhaal leuk? Houdt dan vooral onze pagina in de gaten. En misschien vind je het leuk om ons te volgen op Instagram

Tot snel

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Kenzo

Kenzo houdt van water Geef koekje! x

Kenzo houdt van water

25 June Door: Kenzo

Kenzo en zijn “liefde” voor water daar kunnen we al vele verhalen over schrijven. Kenzo springt het liefst in iedere sloot die hij tegen komt. En dan eruit komen, ...

Lees het hele artikel
Kenzo’s favoriete Kong’s Geef koekje! x

Kenzo’s favoriete Kong’s

9 June Door: Kenzo

Kenzo is ook groot fan van Kong! Wij hebben 3 varianten: de Kong extreme, Kong Stuff-a-ball en Kong Traxx. Allen zeer geliefd. LEESTIP: Wat is een Kong? Kong (classic) ...

Lees het hele artikel