Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only

Odin en Bommel stellen zich voor

23 juli
x
Wat is dit?

Hallo allemaal, wat leuk dat jullie op onze blogpagina terecht zijn gekomen, en al onze avonturen, reviews, tips en nog veel meer gaan lezen. Natuurlijk moeten jullie wel weten wie wij zijn, daarom stellen wij ons graag in deze blog voor. Oh ja, voor dat we beginnen moeten wij nog iets uitleggen. Als er in onze blogs vrouwtje staat bedoelen wij onze lieve Dogmom Brigitte.

Odin de labrador voorstel blog

Odin

Ik ben Odin, ondertussen alweer 4 jaar oud. Mijn moeder is een echte labrador, ze weten niet wie mijn vader is. Hoe mijn baasjes aan mij zijn gekomen? Nou mijn vrouwtje heeft een shetlander, genaamd vosje, die op een mooie boerderij woont. Op de boerderij wonen ook nog 10 labradors, en daar is mijn moeder er 1 van. Toen vrouwtje hoorde dat er puppy’s waren geboren, was ze meteen verkocht. Ik was de eerste en de grootste uit het nest. Ik zag mijn vrouwtje vaak, toen ik 7 weken oud was mocht ik met haar mee naar huis.

En nu

Nu ben ik een grote zwarte labrador geworden. Ik ben gek op knuffels, daar ren ik graag mee door het huis, maar ik sloop ze niet. Als pup woonde ik al bij vosje de shetlander, vosje en ik zijn daarom nu beste vrienden. Ik ben gek op zwemmen, en jagen. Met jagen is mijn vrouwtje niet zo blij mee, maar nu ik ouder word begin ik haar te snappen.

Bommel voorstelblog

Bommel

Ik ben Bommel, een 9 jaar oude Bearded Collie die al heel veel heeft gedaan in zijn leven.  Bearded Collies staan bekend om hun lange haar en ze kunnen heel goed schapendrijven. Als ik niet met mijn vrouwtje op avontuur ben, dan lig ik het liefste heel dag in mijn kuil. Ik heb namelijk een eigen kuil gegraven in de hoek van de tuin, in de schaduw natuurlijk.

Als het regent moet ik van mijn vrouwtje naar binnen, Wat een onzin!! Haha

Ik heb vroeger veel aan Agility gedaan, maar omdat ik nu alweer 9 jaar ben doe ik het niet meer elke week. Naast de fiets rennen vind ik bijna het leukste wat er is. Als we naar vosje gaan op de fiets mogen Odin en ik bijna altijd mee. Soms moet mijn vrouwtje mij inhouden omdat ik zo hard ga. Maar er is maar een ding wat ik het liefste doe en dat is mee op de kar, wordt ook wel mennen genoemd.

Mennen doen wij ongeveer 1 keer per week, dan mag ik altijd achter op de kar en Odin voorop.  We maken altijd prachtige ritjes. Heerlijk met de wind in mijn haar!!! Over onze avonturen met Vosje de shetlander gaan wij zeker nog een blog schrijven!!

Wij hopen dat wij ons voor nu voldoende hebben voorgesteld. Heb je tips of suggesties voor onze blogs? Laat het dan vooral weten in de comments.

Tot snel! Liefs Odin & Bommel

‘Dogs for life’

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Odin & Bommel

Maand Plog: Juni Geef koekje! x

Maand Plog: Juni

30 juni Door: Odin & Bommel

Ons vrouwtje kwam op het idee om elke maand een Plog te schrijven, met de hoogtepunten van de maand. Natuurlijk met veel foto’s! Maar ook hoe ondeugend wij waren, ...

Lees het hele artikel
Top 5: Wandelplekken in Overijssel Geef koekje! x

Top 5: Wandelplekken in Overijssel

15 april Door: Odin & Bommel

Hallo allemaal, dit is onze eerste top 5 blog. Vandaag over onze top 5 wandelplekken in Overijssel, wij wonen namelijk in een provincie met prachtige natuurgebieden. Ga je met ...

Lees het hele artikel
Corona update Geef koekje! x

Corona update

15 april Door: Odin & Bommel

Daar zijn wij weer, vandaag met een update hoe het met ons gaat in deze moeilijke tijd. Precies een maand geleden ging ik met een verontrustend gevoel in me ...

Lees het hele artikel
Plog Het jaar 2019 Geef koekje! x

Plog Het jaar 2019

11 januari Door: Odin & Bommel

Het is bijna einde van het jaar dat betekent dat ons laatste blog van dit jaar er aan zat te komen. Van ons laatste blog wil ik een plog ...

Lees het hele artikel