Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Odin en Bommel stellen zich voor

23 July
x
Wat is dit?

Hallo allemaal, wat leuk dat jullie op onze blogpagina terecht zijn gekomen, en al onze avonturen, reviews, tips en nog veel meer gaan lezen. Natuurlijk moeten jullie wel weten wie wij zijn, daarom stellen wij ons graag in deze blog voor. Oh ja, voor dat we beginnen moeten wij nog iets uitleggen. Als er in onze blogs vrouwtje staat bedoelen wij onze lieve Dogmom Brigitte.

Odin de labrador voorstel blog

Odin

Ik ben Odin, ondertussen alweer 4 jaar oud. Mijn moeder is een echte labrador, ze weten niet wie mijn vader is. Hoe mijn baasjes aan mij zijn gekomen? Nou mijn vrouwtje heeft een shetlander, genaamd vosje, die op een mooie boerderij woont. Op de boerderij wonen ook nog 10 labradors, en daar is mijn moeder er 1 van. Toen vrouwtje hoorde dat er puppy’s waren geboren, was ze meteen verkocht. Ik was de eerste en de grootste uit het nest. Ik zag mijn vrouwtje vaak, toen ik 7 weken oud was mocht ik met haar mee naar huis.

En nu

Nu ben ik een grote zwarte labrador geworden. Ik ben gek op knuffels, daar ren ik graag mee door het huis, maar ik sloop ze niet. Als pup woonde ik al bij vosje de shetlander, vosje en ik zijn daarom nu beste vrienden. Ik ben gek op zwemmen, en jagen. Met jagen is mijn vrouwtje niet zo blij mee, maar nu ik ouder word begin ik haar te snappen.

Bommel voorstelblog

Bommel

Ik ben Bommel, een 9 jaar oude Bearded Collie die al heel veel heeft gedaan in zijn leven.  Bearded Collies staan bekend om hun lange haar en ze kunnen heel goed schapendrijven. Als ik niet met mijn vrouwtje op avontuur ben, dan lig ik het liefste heel dag in mijn kuil. Ik heb namelijk een eigen kuil gegraven in de hoek van de tuin, in de schaduw natuurlijk.

Als het regent moet ik van mijn vrouwtje naar binnen, Wat een onzin!! Haha

Ik heb vroeger veel aan Agility gedaan, maar omdat ik nu alweer 9 jaar ben doe ik het niet meer elke week. Naast de fiets rennen vind ik bijna het leukste wat er is. Als we naar vosje gaan op de fiets mogen Odin en ik bijna altijd mee. Soms moet mijn vrouwtje mij inhouden omdat ik zo hard ga. Maar er is maar een ding wat ik het liefste doe en dat is mee op de kar, wordt ook wel mennen genoemd.

Mennen doen wij ongeveer 1 keer per week, dan mag ik altijd achter op de kar en Odin voorop.  We maken altijd prachtige ritjes. Heerlijk met de wind in mijn haar!!! Over onze avonturen met Vosje de shetlander gaan wij zeker nog een blog schrijven!!

Wij hopen dat wij ons voor nu voldoende hebben voorgesteld. Heb je tips of suggesties voor onze blogs? Laat het dan vooral weten in de comments.

Tot snel! Liefs Odin & Bommel

‘Dogs for life’

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Odin & Bommel

Geblokkeerd door Instagram? Wat nu? Geef koekje! x

Geblokkeerd door Instagram? Wat nu?

28 January Door: Odin & Bommel

Oh nee, tijdens het liken op Instagram komt er een melding in beeld dat je actie tijdelijk is geblokkeerd.  Hoe kan dat nou? Je hebt toch helemaal niks verkeerds ...

Lees het hele artikel
Lieve Bommel Geef koekje! x

Lieve Bommel

26 January Door: Odin & Bommel

Lieve Bommel, je bent een maand geleden elf jaar geworden. Dit is een leeftijd waarin ik samen met jou met de dag ben gaan leven in plaats van vooruitkijken ...

Lees het hele artikel
Herfst foto's 2020 van Odin en Bommel Geef koekje! x

Herfst foto's 2020 van Odin en Bommel

23 December Door: Odin & Bommel

Lente, zomer, herfst en de winter. Vier prachtige seizoenen, maar ons lievelingsseizoen blijft toch de herfst. De dagen worden korter en kouder, de regen is wel een nadeel. Maar ...

Lees het hele artikel
De liefde tussen hond en paard Geef koekje! x

De liefde tussen hond en paard

24 November Door: Odin & Bommel

Hey allemaal Odin hier, jullie weten misschien wel dat ik heel erg verliefd ben op Vosje. Vosje is een shetlander van mijn vrouwtje, en super lief. In dit blog ...

Lees het hele artikel