Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Nacho en Chester op Animal Event

12 May
x
Wat is dit?

Afgelopen Zondag 5 mei was ons bezoek aan het Animal Event, dit is voor mij bij uitstek echt hét dierenuitje van het jaar! Voor ons is het ongeveer een uurtje rijden, ik heb er zelf geen hekel om te rijden en met een kleine tussenstop ben je er eigenlijk zo.

Perskaart

Uiteindelijk heb ik toch besloten om beide honden mee te nemen in de hondenkar, normaal kunnen ze gewoon lopen maar Chester kan nogal reageren op andere honden dus dit leek mij een goede oefening om met allerlei prikkels om te gaan zonder dat ik alle kanten op geslingerd zou worden. Bij de ingang mocht ik mijn perskaart afhalen van The Dog Pen, super speciaal natuurlijk met je naam er op!

Nacho en Chester op Animal Event
samen de bloemetjes buiten zetten

Ontdekken

Het weer was prima te doen niet te warm maar zeker ook niet te koud en dit zorgde ervoor dat Nacho en Chester mee konden, ik ga vooral om nieuwe merken te ontdekken maar ook om de merken die ik al ken te bezoeken en nieuwe producten ervan te zien en/of te kopen en de demonstraties te bekijken. Het Animal Event is niet alleen voor honden maar ook voor katten, paarden, knaagdieren en boerderij dieren-baasjes. jaarlijks ga ik dus ook daar even langs om bij de paarden te kijken want daar heb ik toch wel zwak voor ?

Nacho en Chester Animal Event
samen bij de boerderijdieren kijken

Demonstraties

Dit jaar waren er ook super leuke demonstraties met boogschieten op paarden en de Veluwe Hunt, en ondanks dat het zonnetje weg bleef vind ik het echt een uitstraling van een festival hebben met een lekker strandje, eettentjes en veel te zien.. je bent echt niet met een uurtje weg. Na een heerlijke hamburger te hebben gegeten zijn we langs de stands gaan lopen, ik had een aardig lijstje met spulletjes die ik moest hebben en daar had ik speciaal mee gewacht voor het Animal Event.

Shoppen

Na genoeg snacks, goodiebags en zelfs een nieuwe jas voor op de hondenschool gescoord te hebben.. was de wagen aardig volgeladen en na de nodige aandacht van de voorbijgangers zijn we langzaam terug gaan lopen, inmiddels hadden we al 3 uur volgemaakt en waren wij maar ook de honden moe en voldaan. We kwamen nog een stand tegen van Welkoop waar ze een super leuke beachfoto maakte en daarmee sloten we de dag af.

Farmfood stand op Animal Event
shoppen bij Farmfood

Workshops

Volgend jaar ben ik van plan met de workshops of clinics mee te doen, wij wilden eigenlijk nog de ballenbak bij de FarmFood stand bezoeken maar de wachtrij was te lang en Chester begon een beetje kribbig te worden.

Eenmaal in de auto waren ze binnen 2 minuten uitgeteld en toen ik ook thuiskwam heb ik ook nog wel even een dutje gedaan, op naar volgend jaar!

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Nacho & Chester

Product review: stijlvolle leren tuigjes voor Nacho en Chester Geef koekje! x

Product review: stijlvolle leren tuigjes voor Nacho en Chester

21 October Door: Nacho & Chester

Als trotse hondenbezitter wil je natuurlijk alleen het beste voor je trouwe viervoeter. Naast voeding, training en liefde, is het belangrijk om ook te investeren in kwalitatieve hondentuigen. Als ...

Lees het hele artikel
Rally-O workshop op Animal Event 2023 Geef koekje! x

Rally-O workshop op Animal Event 2023

12 May Door: Nacho & Chester

Afgelopen 7 mei was het dan eindelijk weer zover: hét Animal Event in de Beekse Bergen! Voor hondenbezitters is dit wat mij betreft een evenement dat je niet mag ...

Lees het hele artikel
Met een reactieve hond op zoek naar een hobby Geef koekje! x

Met een reactieve hond op zoek naar een hobby

12 December Door: Nacho & Chester

Zoals jullie vast wel eerder gelezen hebben ga ik regelmatig met Nacho en Chester naar de hondenschool, wij hebben inmiddels al de puppy, junioren + junioren vervolg cursussen met ...

Lees het hele artikel
Het leven met een Franse bulldog (of 2) Geef koekje! x

Het leven met een Franse bulldog (of 2)

12 April Door: Nacho & Chester

Het leven met een Franse bulldog… Nooit saai Is nooit saai, elke dag doen ze wel iets grappigs of stoms. Ze zijn altijd druk, staan bijna altijd aan. Alhoewel ...

Lees het hele artikel