Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only

Nacho en Chester op Animal Event

12 mei
x
Wat is dit?

Afgelopen Zondag 5 mei was ons bezoek aan het Animal Event, dit is voor mij bij uitstek echt hét dierenuitje van het jaar! Voor ons is het ongeveer een uurtje rijden, ik heb er zelf geen hekel om te rijden en met een kleine tussenstop ben je er eigenlijk zo.

Perskaart

Uiteindelijk heb ik toch besloten om beide honden mee te nemen in de hondenkar, normaal kunnen ze gewoon lopen maar Chester kan nogal reageren op andere honden dus dit leek mij een goede oefening om met allerlei prikkels om te gaan zonder dat ik alle kanten op geslingerd zou worden. Bij de ingang mocht ik mijn perskaart afhalen van The Dog Pen, super speciaal natuurlijk met je naam er op!

Nacho en Chester op Animal Event
samen de bloemetjes buiten zetten

Ontdekken

Het weer was prima te doen niet te warm maar zeker ook niet te koud en dit zorgde ervoor dat Nacho en Chester mee konden, ik ga vooral om nieuwe merken te ontdekken maar ook om de merken die ik al ken te bezoeken en nieuwe producten ervan te zien en/of te kopen en de demonstraties te bekijken. Het Animal Event is niet alleen voor honden maar ook voor katten, paarden, knaagdieren en boerderij dieren-baasjes. jaarlijks ga ik dus ook daar even langs om bij de paarden te kijken want daar heb ik toch wel zwak voor ?

Nacho en Chester Animal Event
samen bij de boerderijdieren kijken

Demonstraties

Dit jaar waren er ook super leuke demonstraties met boogschieten op paarden en de Veluwe Hunt, en ondanks dat het zonnetje weg bleef vind ik het echt een uitstraling van een festival hebben met een lekker strandje, eettentjes en veel te zien.. je bent echt niet met een uurtje weg. Na een heerlijke hamburger te hebben gegeten zijn we langs de stands gaan lopen, ik had een aardig lijstje met spulletjes die ik moest hebben en daar had ik speciaal mee gewacht voor het Animal Event.

Shoppen

Na genoeg snacks, goodiebags en zelfs een nieuwe jas voor op de hondenschool gescoord te hebben.. was de wagen aardig volgeladen en na de nodige aandacht van de voorbijgangers zijn we langzaam terug gaan lopen, inmiddels hadden we al 3 uur volgemaakt en waren wij maar ook de honden moe en voldaan. We kwamen nog een stand tegen van Welkoop waar ze een super leuke beachfoto maakte en daarmee sloten we de dag af.

Farmfood stand op Animal Event
shoppen bij Farmfood

Workshops

Volgend jaar ben ik van plan met de workshops of clinics mee te doen, wij wilden eigenlijk nog de ballenbak bij de FarmFood stand bezoeken maar de wachtrij was te lang en Chester begon een beetje kribbig te worden.

Eenmaal in de auto waren ze binnen 2 minuten uitgeteld en toen ik ook thuiskwam heb ik ook nog wel even een dutje gedaan, op naar volgend jaar!

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Nacho & Chester

Nacho en Chester spelen met voer! Geef koekje! x

Nacho en Chester spelen met voer!

5 december Door: Nacho & Chester

Vooral op van die regenachtige, koude en gure dagen heb je echt niet altijd zin om urenlange wandelingen te maken. Wat ik (en Nacho en Chester natuurlijk) dan erg ...

Lees het hele artikel
Ik ga op vakantie en ik neem mee.. Nacho & Chester!  Geef koekje! x

Ik ga op vakantie en ik neem mee.. Nacho & Chester! 

14 oktober Door: Nacho & Chester

Wij zochten al een tijdje voor in de zomer een leuk kort uitje met de honden en na veel zoeken stuitte ik op de Landal parken die speciale hondenbungalows ...

Lees het hele artikel
Hond mee op de fiets Geef koekje! x

Hond mee op de fiets

6 september Door: Nacho & Chester

Heel vaak zie ik de vraag voorbij komen ‘hoe neem je de hond mee op de fiets? Nacho en Chester neem ik wel eens mee op de fiets, dit ...

Lees het hele artikel
Nacho & Chester proberen Eat Small hondenbrokken Geef koekje! x

Nacho & Chester proberen Eat Small hondenbrokken

18 augustus Door: Nacho & Chester

Wij hadden dit keer het genoegen om de Eat Small brokken te testen, deze brokken bestaan niet uit dierlijke eiwitten maar uit eiwitten van insecten! Hondenbrok van insecten En ...

Lees het hele artikel