Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only

Nacho en Chester op Animal Event

12 mei
x
Wat is dit?

Afgelopen Zondag 5 mei was ons bezoek aan het Animal Event, dit is voor mij bij uitstek echt hét dierenuitje van het jaar! Voor ons is het ongeveer een uurtje rijden, ik heb er zelf geen hekel om te rijden en met een kleine tussenstop ben je er eigenlijk zo.

Perskaart

Uiteindelijk heb ik toch besloten om beide honden mee te nemen in de hondenkar, normaal kunnen ze gewoon lopen maar Chester kan nogal reageren op andere honden dus dit leek mij een goede oefening om met allerlei prikkels om te gaan zonder dat ik alle kanten op geslingerd zou worden. Bij de ingang mocht ik mijn perskaart afhalen van The Dog Pen, super speciaal natuurlijk met je naam er op!

Nacho en Chester op Animal Event
samen de bloemetjes buiten zetten

Ontdekken

Het weer was prima te doen niet te warm maar zeker ook niet te koud en dit zorgde ervoor dat Nacho en Chester mee konden, ik ga vooral om nieuwe merken te ontdekken maar ook om de merken die ik al ken te bezoeken en nieuwe producten ervan te zien en/of te kopen en de demonstraties te bekijken. Het Animal Event is niet alleen voor honden maar ook voor katten, paarden, knaagdieren en boerderij dieren-baasjes. jaarlijks ga ik dus ook daar even langs om bij de paarden te kijken want daar heb ik toch wel zwak voor ?

Nacho en Chester Animal Event
samen bij de boerderijdieren kijken

Demonstraties

Dit jaar waren er ook super leuke demonstraties met boogschieten op paarden en de Veluwe Hunt, en ondanks dat het zonnetje weg bleef vind ik het echt een uitstraling van een festival hebben met een lekker strandje, eettentjes en veel te zien.. je bent echt niet met een uurtje weg. Na een heerlijke hamburger te hebben gegeten zijn we langs de stands gaan lopen, ik had een aardig lijstje met spulletjes die ik moest hebben en daar had ik speciaal mee gewacht voor het Animal Event.

Shoppen

Na genoeg snacks, goodiebags en zelfs een nieuwe jas voor op de hondenschool gescoord te hebben.. was de wagen aardig volgeladen en na de nodige aandacht van de voorbijgangers zijn we langzaam terug gaan lopen, inmiddels hadden we al 3 uur volgemaakt en waren wij maar ook de honden moe en voldaan. We kwamen nog een stand tegen van Welkoop waar ze een super leuke beachfoto maakte en daarmee sloten we de dag af.

Farmfood stand op Animal Event
shoppen bij Farmfood

Workshops

Volgend jaar ben ik van plan met de workshops of clinics mee te doen, wij wilden eigenlijk nog de ballenbak bij de FarmFood stand bezoeken maar de wachtrij was te lang en Chester begon een beetje kribbig te worden.

Eenmaal in de auto waren ze binnen 2 minuten uitgeteld en toen ik ook thuiskwam heb ik ook nog wel even een dutje gedaan, op naar volgend jaar!

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Nacho & Chester

Flexi.. Handig of prul?? Geef koekje! x

Flexi.. Handig of prul??

29 juli Door: Nacho & Chester

Iedereen kent ze wel, de Flexi lijnen. De een is er helemaal weg van en de ander vindt het meuk, een maak het of kraak het situatie 🙂. Nu ...

Lees het hele artikel
Snacking time! Geef koekje! x

Snacking time!

13 juni Door: Nacho & Chester

Al een hele tijd stond er al een voedseldroger op mijn lijstje, maar omdat ik er weinig vanaf wist en het avontuur dan niet zo goed aan durf te ...

Lees het hele artikel
Nacho en Chester's favo speeltjes Geef koekje! x

Nacho en Chester's favo speeltjes

20 april Door: Nacho & Chester

Nu we bijna allemaal in quarantaine zitten en zoveel mogelijk thuis moeten blijven, had ik het geniale idee om eens te laten zien wat nou echt de favoriete hondenspeeltjes ...

Lees het hele artikel
Chester 2 jaar! Geef koekje! x

Chester 2 jaar!

27 maart Door: Nacho & Chester

Op 13 Maart is het al weer 2 jaar geleden dat Chester geboren werd! Buiten het bijzondere feit dat ik hem geboren heb zien worden, blijft het altijd ...

Lees het hele artikel