Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Ik ben hulphond Tynke

31 August
x
Wat is dit?

Waf woef,

We zullen ons even voorstellen, ik ben Hulphond Tynke, een abrikooskleurig koningspoedel teefje van 4 jaar oud; geboren op 26 juni 2016. Ik ben de ADL hulphond (Hulphond voor de Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen) van mijn baasje Mindy.

Hulphond Nederland

Mijn baasje is ziek, wat als ‘voordeel’ heeft.. dat ze … mij nu heeft! Ik koos heel bewust mijn baasje uit en sinds Augustus 2018 vormen we een hecht team. We zijn aan elkaar gematcht door Hulphond Nederland, waar ik het eerste deel van het traject heb doorlopen. We worden nog steeds begeleid door Hulphond Nederland

Zelfvertrouwen

Stiekem ben ik namelijk best wel vaak onzeker, maar door het zelfvertrouwen wat mijn baasje me geeft, ben ook ik enorm gegroeid! De afgelopen twee jaar heeft ze me super veel nieuwe dingen geleerd en een stukje bij beetje groei ik in mijn zelfvertrouwen en maak ik reuze ontwikkelingssprongen. Super bijzonder en fijn! We helpen elkaar! Samen lopen we stapje voor pootje het leven door. We maken van elke dag, hoe moeilijk soms ook, samen iets moois en bijzonders!

Zichtbaarheid

Misschien hebben jullie ons al eerder online gespot, op een van onze social media kanalen, in artikelen of in het interview dat Goldendoodle Guus voor ’The Dog Pen’ bij ons afnam! Samen met mijn baasje probeer ik namelijk op diverse manieren ‘het onzichtbaar ziek zijn’ en de hulphond‘ een gezicht’ te geven. Een écht kijkje achter de schermen, een kijkje  in ons leven achter de voordeur. Leuk hè!

Dagelijks leven

Onze dagelijkse bezigheden? Lekker samen chillen, kroelen, knuffelen, ijsjes eten, genieten van de mooie Brabantse natuur, spelen met mijn hondenvriendjes, nieuwe taken en vaardigheden aanleren, rondracen op de scootmobiel van mijn baasje, puzzelen, stoeien, gekke poedelsprongen maken en natuurlijk… lekker eigenwijs zijn! Dát kan ik als de beste! Want hey, ik ben natuurlijk wel een rasechte poedel hè! Verder ondersteun ik mijn baasje natuurlijk als een echte hulphond in van alles in haar dagelijkse leven, van deuren openen en sluiten, tot haar helpen uitkleden, dingen oprapen, aangeven en nog veeeeel meer… maar daar zullen we jullie later meer over vertellen!

Oh ja.. sssttt.. ook ben ik *stiekem* ontzettend verliefd op mijn grote vriend Hector.. mijn grote liefde!

Tot snel!
Heel veel liefs,
Mindy en Hulphond Tynke

 

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Hulphond Tynke

Product review: hulphond Tynke test handgemaakt (leren) tuigje Geef koekje! x

Product review: hulphond Tynke test handgemaakt (leren) tuigje

21 October Door: Hulphond Tynke

Mijn baasje en ik hadden de eer om een tuigje te mogen laten maken / ontwerpen door Amy van Meola Leather. We hadden bij een lief collega hulphondje haar ...

Lees het hele artikel
Hulphonden, een grote hulp en ondersteuning Geef koekje! x

Hulphonden, een grote hulp en ondersteuning

19 March Door: Hulphond Tynke

Wat woef! Hallo allemaal! Zoals de meeste van jullie weten, ben ik -Tynke- de ADL Hulphond van mijn baasje. Haar lieve ‘hulp op pootjes’. Maar wat is dat nou ...

Lees het hele artikel
Top 5 hondenspeelgoed – lievelingsspeeltjes van Tynke Geef koekje! x

Top 5 hondenspeelgoed – lievelingsspeeltjes van Tynke

26 July Door: Hulphond Tynke

Waf woef, hallo.. het duurde eventjes maar.. hier ben ik weer! Ik geef jullie een kijkje in mijn speelgoed en speeltjes en laat jullie weten waar ik dol op ...

Lees het hele artikel
Mishandeld tijdens mijn werk als hulphond Geef koekje! x

Mishandeld tijdens mijn werk als hulphond

9 July Door: Hulphond Tynke

Zoals jullie allemaal weten ben ik een ADL Hulphondje. Ik ondersteun mijn baasje met de Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen daar zij een invaliderende multisysteemziekte heeft. De taken die ik voor ...

Lees het hele artikel