Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Evi koelt af!

24 June
x
Wat is dit?

Poeh! Hebben jullie het ook zo warm? Ik ben normaal al niet zo van de lange wandelingen, maar met dit warme weer blijf ik helemaal liever thuis. Ik heb een behoorlijk dikke vacht en met dit weer loop ik liever niet met mijn pootjes over die warme stenen en gras. Maar ja, ik moet toch mijn energie kwijt en ik wil tegelijkertijd ook een beetje afkoelen.

Bad in de tuin

Nu heeft mijn vrouwtje wel een badje staan, maar die gebruik ik liever als drinkbak en soms om mijn pootjes af te koelen. Daarnaast zwem ik het liefst in vieze en stinkende sloten. Daarom hebben we bij ons thuis een oplossing gevonden waarbij ik moet nadenken EN kan afkoelen! Hey, hoe leuk is dat? Ik raak op deze manier toch mijn energie kwijt en ik kan spelen met water.

Lekker afkoelen

Ja ja, ik hoor het je denken tijdens het lezen “Evi, waar heb je het over?”. Nou, dat zal ik vertellen. Ik heb het over de All For Paws Chill Out – Water fontein. Wat een fantastisch apparaat! In het begin moest ik even goed uitzoeken hoe het werkte, maar ik kan dus zelf bepalen wanneer ik wat water drink en ik vind het ook leuk om met mijn pootje op het pedaal te trappen en mijn kop nat te maken. Uiteraard schud ik me daarna uit bij mijn baasjes, zodat zij ook wat verkoeling hebben! En mentale training omdat ik moet nadenken en lekker afkoelen met het water.

Evi met waterfontein voor de honden

Waterfontein voor de hond – tip!

Zorg er wel voor dat je baasjes de tuinslang in de schaduw leggen, anders komt er na een tijdje warm water uit en dat is niet lekker. Als dat niet lukt, zorg er dan voor dat ze het water even door laten lopen voordat je het gebruikt, zodat je weer heerlijk cool water hebt.

Ik heb hier een tijdje terug ook een filmpje van gedeeld op mijn Instagram

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Evi

Een nieuwe (poep)plek Geef koekje! x

Een nieuwe (poep)plek

2 December Door: Evi

Aan het einde van de afgelopen zomer vertelde ik jullie dat het iets rustiger was (online) en overigens nog steeds. Dit had onder andere te maken met de verhuis- ...

Lees het hele artikel
Neem maar vast afscheid, want ze heeft niet lang meer Geef koekje! x

Neem maar vast afscheid, want ze heeft niet lang meer

30 September Door: Evi

Dat is niet een zin die je wilt horen, maar wel de zin die wij te horen kregen toen Evi net 1 jaar was. Wij waren in alle staten ...

Lees het hele artikel
Het zit niet altijd mee Geef koekje! x

Het zit niet altijd mee

2 September Door: Evi

Het is de laatste tijd wat rustiger rondom Evi, op zowel hier bij The Dog Pen pagina als op haar Instagram pagina. Niets ernstigs, maar jullie kennen het (misschien) ...

Lees het hele artikel
Evi test de KONG AirDog Squeaker Bone! Geef koekje! x

Evi test de KONG AirDog Squeaker Bone!

26 July Door: Evi

Evi is een Leonberger van rond de 65 kilo. Je kunt je voorstellen dat ze veel kracht en flinke tanden heeft. Ondanks dat ze geen sloper is met betrekking ...

Lees het hele artikel