Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Een terugblik van Poes op 2018

8 January
x
Wat is dit?

2018 was mijn eerste levensjaar. Vanaf dat ik geboren ben, heb ik al veel meegemaakt! Daarom lijkt het me leuk om samen met jou terug te kijken op het afgelopen jaar. Kijk je mee?

Op 14 mei 2018 ben ik geboren. Ik woonde op een boerderij in Overijssel, samen met mijn Boerenfox broertjes en zusjes, een nestje Jack Russell pups en een paar Bouviers. Toen ik twee weken oud (of eigenlijk beter: jong) en piepklein was, kwamen mijn baasjes op bezoek. Zoals je kunt zien waren ze toen al hartstikke verliefd op me!

Een paar weken later kreeg ik weer bezoek. Mijn broer Deeks was ook mee, en het lukte zelfs om de allereerste foto van ons samen te maken. Schattig, hè? 🙂

In juli hadden mijn baasjes zomervakantie en kon ik eindelijk bij hen gaan wonen. Ik had geluk, want ik mocht gelijk mee op vakantie! Daar leerde ik aan de riem te lopen. Ik snapte er eerst niks van, zo’n vreemd touw om mijn nek. Maar na een poosje oefenen ging het best goed.

Bij vakantie hoort natuurlijk ook luieren! Een puppy heeft veel slaap nodig, dus dat kwam goed uit.

Vanaf dag 1 was ik gek op Deeks, en hij op mij! Samen spelen is nog steeds het leukste dat er is.

Ik kreeg ineens supergrote oren! Maar of ik daarmee ook beter luister… Mijn baasjes betwijfelen het!

Mijn baasjes nemen mij het liefst overal mee naar toe. Gelukkig was ik gelijk al dol op autorijden! En zoals je ziet zijn mijn baasjes niet zo dol op het schoonmaken van de auto. 😉

Puppy’s moeten vaak worden uitgelaten. Als je tenminste niet wilt dat wij in huis plassen. Mijn baasjes lieten me gelukkig altijd heel veel uit, en dat was helemaal geen straf met dit soort plaatjes!

Toen de vakantie voorbij was, werd het tijd voor mijn eerste echte baan: kantoorhond! Zoals je ziet bracht ik het er gelijk al uitstekend vanaf.

Ook leuk aan zo’n kantoordag: de lunchwandelingen!

In de zomer speelde ik lekker buiten met mijn baasjes. Dat mis ik nu wel een beetje. Ik wil wel hoor, daar ligt het niet aan!

Waarom in de bench liggen als je ook onder het bureau op je baasjes schoot kunt liggen?

Mijn snuitje dat steeds hariger werd.

Kijk ons eens goed bij elkaar passen! En zie je hoeveel ik hier al gegroeid was? Op deze foto was ik vier maanden.

Als mijn balletje onder de kast rolde, was dat geen probleem. Ik schoof er gewoon achteraan! Tot op deze dag, toen ik opeens vast zat onder de kast. Mijn baasje heeft hard moeten trekken om me er onderuit te krijgen!

Ik maakte promotie op het werk en kreeg een hogere functie.

En toen werd het herfst. Zo grappig, al die bewegende blaadjes! Ik probeerde ze steeds te pakken, en zoals je ziet lukte dat nog ook.

In november werd ik blogger bij The Dog Pen! Ik werd gelijk verrast met een mooi welkomstpakket.

De dag dat ik me op mijn kop liet plassen. Het liefst zou ik hem gelijk weer vergeten.

Na de herfst kwam de winter. Brr… koud! Perfect om met een warme onesie aan in bed te duiken!

Ik had mijn eerste officiële fotoshoot! Een beetje spannend was het wel, maar gelukkig kreeg ik hele lekkere snoepjes. Mijn baasje zegt dat ik het goed heb gedaan.

Als het buiten koud is, maken we het binnen extra gezellig. Ik paste prima tussen de feestverlichting.

Sneeuw! Dat had ik natuurlijk nog nooit meegemaakt. Het begon ’s nachts te sneeuwen en mijn baasjes namen me gelijk mee naar buiten. Ze maakten ballen van de sneeuw en ik probeerde ze te vangen. Helaas gingen ze steeds stuk, maar het was wel leuk!

Ik kreeg een kersttrui. Aan mijn kop zie je dat ik hem niet zo mooi vond. Gelukkig liet mijn baasje de trui slingeren en toen ze boven was, heb ik hem gauw kapot gemaakt. Toen hoefde ik hem niet meer aan.

Na de feestdagen was het tijd voor een beetje sportiviteit. Ik mocht mee naar de zee! Ik heb heel veel rondjes gerend en ontzettend genoten!

Ik sloot het jaar mooi af, ik had 1000 volgers op Instagram! Ik vind het leuk om mijn avonturen met iedereen te delen en ga hier in 2019 zeker mee door! Vind je het leuk om me te volgen? Klik dan hier om naar mijn Instagramkanaal te gaan. 

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Poes de Hond

De leukste guilty dog video's Geef koekje! x

De leukste guilty dog video's

5 January Door: Poes de Hond

Januari is voor veel mensen een sombere maand. De feestdagen zijn voorbij, het geld en lekkere eten is op en buiten is het koud en guur. Tel daar dit ...

Lees het hele artikel
Dier op Papier: een portret van jouw huisdier Geef koekje! x

Dier op Papier: een portret van jouw huisdier

19 December Door: Poes de Hond

Een portret van jouw huisdier Jouw hond heeft een bijzonder plekje in je leven. Dat blije snoetje als je thuiskomt na een vermoeiende dag werken, het warme dierenlijfje aan ...

Lees het hele artikel
5x kerstcadeaus voor je hond Geef koekje! x

5x kerstcadeaus voor je hond

12 November Door: Poes de Hond

Het duurt natuurlijk nog even, maar wat mij betreft kan het niet snel genoeg komen: kerst! In deze nare tijden kunnen we allemaal wel wat gezelligheid en warmte gebruiken. ...

Lees het hele artikel
6x onze favoriete snuffelkleden Geef koekje! x

6x onze favoriete snuffelkleden

21 May Door: Poes de Hond

Zoals je misschien wel weet is Poes dol op snuffelen. Als we een wandeling maken loopt ze vaak met haar neus over de grond, op zoek naar alles wat ...

Lees het hele artikel