Zoeken
Generic filters
Exact matches only

De leukste kerstcadeautjes voor de hond 2018

13 December
x
Wat is dit?

Deze blog is geschreven in 2018, wil jij de allerleukste kerstcadeautjes zien die er in 2020 te koop zijn voor jouw hond? Deze kerstcadeau blog vind je op deze pagina

Liggen er bij jou ook kerstcadeautjes onder de kerstboom voor je hond? Misschien ga je juist op bezoek bij mensen met een hond en zoek je inspiratie. Hoe dan ook: wij helpen je graag op weg met de leukste kerstcadeautjes voor de hond.

Foute kersttrui

Wil je samen met je hond in stijl aan het kerstdiner? Dan is een foute kersttrui voor je hond natuurlijk onmisbaar.

Wat dacht je van deze kersttrui van Doglife (1)? De trui heeft een print van Rudolf mét glitterende neus. Hij is te koop bij Medpets.nl en kost €15,95 – € 25,95 afhankelijk van hoe groot jouw hond is.

De schattige grijze sweater voor de hond van Sötnos met de tekst “I’m snow cute”(2) is online te bestellen bij Medpets.nl en kost tussen de €15,95 en € 25,95.

De rode hoodie van Flamingo (3) heeft Ledlichtjes die jouw hond feestelijk oplichten in de donkere kerstavonden. Hij is online te bestellen via Bol.com. De trui kost tussen de 31,99 en € 35,99.

foute kersttruien voor de hond

Christmas Stocking

Een sok gevuld met cadeautjes voor jouw hond is natuurlijk ook wel erg leuk. Zeker omdat je dan meteen verschillende kleine cadeautjes in 1 feestelijke verpakking hebt. Er zijn verschillende gevulde kerstsokken voor de hond online te vinden. We hebben de Christmas Stockings voor de hond voor je op een rijtje gezet.

De Good Boy Christmas Stocking (1) bevat 1 grappig speeltje – natuurlijk in kerststijl – en 3 verschillende smakelijke kipsnackjes voor een extra lekker hapje op 1e of 2e kerstdag. Deze kerstsok is erg leuk om cadeau te doen aan jouw hond of als kerstcadeau voor een hondenliefhebber en kost €6,25.

Christmas Stockings voor de hond

De Gevulde kerstsok met opdruk van een Golden Retriever (2) bevat 5 beefsticks en is natuurlijk een geweldig leuk cadeau voor iedereen met een Golden Retriever. Er zijn ook sokken van andere rassen beschikbaar zoals de Franse Bulldog, Beagle of de Westie. Deze gevulde sok is te bestellen bij bol.com voor €17,95.

De Cupid & Comit Kerstdiner Kerstsok (3) bevat 2 speeltjes en 3 zakjes snacks. De snackjes zijn Salmon Bites, Turkey Bites en Cheese Crackers. Daar worden honden blij van! Deze kerstsok is online te bestellen bij TIM’s en kost €6,49

Stijlvolle voerbak

Bij het kerstdiner heeft jouw hond natuurlijk ook een stijlvolle voerbak nodig. Wat dacht je van deze mooie voerbak van Modapet? (1) Deze uitgesproken rode voerbak is gemaakt van stevig en BPA-vrij plastic. De voerbak mag in de vaatwasser en de magnetron en is voorzien van een anti-slip onderzijde. Wij vielen eigenlijk gewoon voor de mooie look.

Met de robuuste voerbak standaard inclusief 2 RVS bakken (2) van Lex & Max ben je gelijk klaar. Jouw hond kan zo beginnen aan zijn kerstdiner. De Lex & Max voerbak standaard is online te bestellen bij TIM’s en kost €99,-

Superchique is deze met koper afgewerkte voerbak van Lord Lou (3). Met recht dineren in stijl voor jouw hond. De voerbak is online te bestellen bij Petsonline en kost €79 – €99 euro afhankelijk van welke maat je kiest.

Kersthapjes

Ja bij kerst hoort eten, voor jouw hond natuurlijk ook! Deze verschillende smakelijke hapjes hebben we alle drie online gevonden bij Medpets.nl. De Smoofl kerstkoekjes zijn smakelijke en knapperige kerstkoekjes met kalkoen en cranberry (1).

Het kuipje kerstdiner is van Edgard & Cooper (2). Zij hebben wel een erg smakelijk kerstdiner gekookt voor jouw hond; hertenvlees met spruitjes en spekjes.

Wil je toch liever een blik vol met smakelijk rendiervlees? Dan is het Winter Forest menu van Terra Canis (3) de beste keuze.

Hopelijk heb je leuke inspiratie opgedaan voor de kerstdagen 2018 samen met jouw hond!

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Redactie

Anido vakbeurs: interessante producten (+ sneak preview!) Geef koekje! x

Anido vakbeurs: interessante producten (+ sneak preview!)

2 February Door: Redactie

Afgelopen 25 en 26 februari vond in de Kortrijk Xpo (België) de ANIDO plaats: een vakbeurs voor de markt van huisdierverzorging. Hier treffen dierenspeciaalzaken en winkels met een dierenafdeling ...

Lees het hele artikel
🎶Baby, It's Dark Outside 🎶 Tijd voor een hondenlampje! Geef koekje! x

🎶Baby, It's Dark Outside 🎶 Tijd voor een hondenlampje!

9 January Door: Redactie

Sinds de Winterwende van afgelopen 22 december worden de dagen langzaam, heel langzaam, steeds weer wat langer en de nachten weer wat korter. Maar het is nog steeds flink ...

Lees het hele artikel
Vuurwerkangst? Tips om stress te verminderen tijdens Oud en Nieuw! Geef koekje! x

Vuurwerkangst? Tips om stress te verminderen tijdens Oud en Nieuw!

13 December Door: Redactie

Vind jouw trouwe metgezel de feestdagen spannend? Dat is helemaal niet gek. De laatste dagen van het jaar zijn immers gevuld met allerlei verschillende prikkels voor honden. Niet alleen ...

Lees het hele artikel
Getest: handgemaakte leren tuigjes van Meola Leather Dogs Geef koekje! x

Getest: handgemaakte leren tuigjes van Meola Leather Dogs

7 November Door: Redactie

Onze hondenbloggers delen graag hun ervaring graag met je! Zo kun je op The Dog Pen alles lezen over de belevenissen van de hond(en) van de verschillende bloggers. Daarnaast ...

Lees het hele artikel