Zoeken
Generic filters
Exact matches only

De allerleukste Valentijns cadeaus voor de hond

11 February
x
Wat is dit?

Valentijns cadeaus voor de hond. Hoewel Valentijn van oudsher een dag is voor geliefden, kun je jouw geliefde viervoeter ook verrassen op Valentijnsdag.

Valentijnsdag hond

Valentijnsdag is een mooie reden om een cadeau te kopen voor jouw hond. Dat Valentijn en jouw hond helemaal niets met elkaar te maken hebben, wil niet zeggen dat je niet een geweldig cadeau kunt kopen voor jouw hond. Een anoniem kaartje kan jouw hond niet lezen en chocola daar kan hij dood aan gaan. Een Valentijns cadeau is het!

Leukste Valentijns cadeaus voor de hond

Wij delen de allerleukste cadeaus voor honden die helemaal passen bij Valentijnsdag. Ik laat je mijn favorieten zien;

Beeztees XL-Hartjesknuffel

Een extra grote knuffel voor jouw hond om mee te spelen of lekker tegenaan te liggen. Deze schattige Beeztees hondenknuffel met hartjes neus gaat jouw hond (van groot tot klein) zeker blij maken deze Valentijn!

Hondenknuffel Valentijn
Beeztees hondenknuffel Valentijn

Valentijnscadeau snuffelkleed

Als je honden laat kiezen of ze moeten werken voor voer of het zo zonder extra moeite voorgeschoteld krijgen, kiezen ze voor werken voor hun voer. In dit snuffelkleed in de vorm van een hart, kan jouw hond aan het werk om snoepjes of brokken te zoeken. Het snuffelkleed heeft verschillende snuffeluitdagingen. Het hondensnuffelkleed in de vorm van een hart is online te bestellen bij Alsa Nature. Tijdens Valentijnsdag heeft Alsa Nature altijd een mooie korting, dit jaar ook! Gebruik kortingscode: VALENTINE22 voor 14% korting en gratis verzending.

Valentijn snuffelkleed hond
Valentijn snuffelkleed voor de hond

Valentijn Snackpakket + bandana

Goood maakte dit geweldige Valentijn Snackpakket met een Valentijn bandana voor jouw hond. Het Love-ly snackpakket bevat 3 heerlijke en gezonde hondensnacks. Je kunt alleen voor dit pakket gaan en dan is jouw hond al heel erg blij. Maar bestel je de bandana mee (voor maar 2,95) dan maakt dat het pakket wel helemaal af! Voor €11,90 krijg je het snackpakket inclusief bandana al thuisgestuurd en je betaalt geen verzendkosten. Ik zeg: goede deal!

Goood Valentijn bandana
Goood Valentijn bandana

Hondenspeeltje P.L.A.Y. hart

Een hondenspeeltje echt helemaal in Valentijns thema. Het hondenspeeltje van P.L.A.Y. Hart is een speeltje met 2 rode pluche hartjes met een pijl er doorheen. Zo schattig! Het P.L.A.Y. hart bestel je voor €9,95.

Valentijnshondenspeeltje PLAY
Hondenspeeltje Valentijn

Liefde gaat door de (honden)maag

In dit overzicht van de allerleukste Valentijns cadeaus voor honden, mag hondensnacks niet ontbreken. Want bij de meeste honden gaat de liefde toch echt door de maag. Wij hebben gekozen voor dit Alsa Nature snackpakket kauwmix, dan kun je steeds iets anders geven om te snacken. Het pakket is van Alsa Nature en bevat alleen natuurlijke snacks zoals; buffeloren, pens, runderhuid en lam en rijssticks. Dit pakket kost €25,90, maar je krijgt korting rond Valentijn met kortingscode: VALENTINE22.

Alsa Nature snackpakket
Liefde gaat door de maag: Alsa Nature snackpakket met 5 heerlijke snacks

Champagne op bed

Verwen jouw hond met zijn eigen fles Muttscato op Valentijnsdag. Dit grappige roze speeltje mag natuurlijk niet in de collectie hondenspeeltjes van jouw hond ontbreken. Het speeltje is van het merk P.L.A.Y. en deze bestel je online voor 9,95 bij Hondjekoek.

Champagne speeltje hond
Champagne op bed voor de hond op Valentijnsdag.

Valentijns wandellaarzen

Niet echt een cadeautje voor jouw hond, maar voor jou. Jouw hond profiteert wel mee, want je kunt met deze hippe wandellaarzen natuurlijk niet wachten om het bos in te gaan. En de meeste honden maak je toch echt blij met een heerlijke wandeling. Deze vrolijke wandellaarzen zijn ook nog eens waterdicht. De laarzen kosten 215 euro (momenteel met 10% korting) en shop je online bij Zoo Adventure.

Roze wandellaarzen
Geweldige roze wandellaarzen van Zoo Adventure

Valentijn cadeau voor de hond

Doe jij liever mee op Instagram om een leuk Valentijnscadeau voor jouw te winnen? Volg dan zeker het The Dog Pen Instagram account in aanloop naar 14 februari. Wij delen de beste winacties voor de hond met je! Want wat is er nu leuker dan een geweldig cadeautje kopen voor jouw hond voor Valentijnsdag? Juist! Een geweldig cadeautje winnen voor jouw hond.

 

Eerste publicatie 12-02-2021 – update: 11-2-2022

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Redactie

Anido vakbeurs: interessante producten (+ sneak preview!) Geef koekje! x

Anido vakbeurs: interessante producten (+ sneak preview!)

2 February Door: Redactie

Afgelopen 25 en 26 februari vond in de Kortrijk Xpo (België) de ANIDO plaats: een vakbeurs voor de markt van huisdierverzorging. Hier treffen dierenspeciaalzaken en winkels met een dierenafdeling ...

Lees het hele artikel
🎶Baby, It's Dark Outside 🎶 Tijd voor een hondenlampje! Geef koekje! x

🎶Baby, It's Dark Outside 🎶 Tijd voor een hondenlampje!

9 January Door: Redactie

Sinds de Winterwende van afgelopen 22 december worden de dagen langzaam, heel langzaam, steeds weer wat langer en de nachten weer wat korter. Maar het is nog steeds flink ...

Lees het hele artikel
Vuurwerkangst? Tips om stress te verminderen tijdens Oud en Nieuw! Geef koekje! x

Vuurwerkangst? Tips om stress te verminderen tijdens Oud en Nieuw!

13 December Door: Redactie

Vind jouw trouwe metgezel de feestdagen spannend? Dat is helemaal niet gek. De laatste dagen van het jaar zijn immers gevuld met allerlei verschillende prikkels voor honden. Niet alleen ...

Lees het hele artikel
Getest: handgemaakte leren tuigjes van Meola Leather Dogs Geef koekje! x

Getest: handgemaakte leren tuigjes van Meola Leather Dogs

7 November Door: Redactie

Onze hondenbloggers delen graag hun ervaring graag met je! Zo kun je op The Dog Pen alles lezen over de belevenissen van de hond(en) van de verschillende bloggers. Daarnaast ...

Lees het hele artikel