Op 13 Maart is het al weer 2 jaar geleden dat Chester geboren werd!
Buiten het bijzondere feit dat ik hem geboren heb zien worden, blijft het altijd leuk om daar even bij stil te staan dat Chester weer een jaartje ouder is geworden.
Eigenlijk neem ik altijd wel een half dagje vrij om gezellig iets samen te gaan doen, dit doe ik ook met Nacho omdat het gewoon leuk is 🙂
Aan speeltjes is bij ons geen te kort maar omdat bij jarig zijn wel een cadeautje hoort had ik wel wat leuks voor hem besteld, een mega krijtje van ZippyPaws en een kauwbot van paardenhuid.
Ook hoort daar wel een taartje bij dus die heb ik de vorige dag voor hem gemaakt en toevallig bedacht ik mij dat de feestwinkel om de hoek leuke ballon decoraties maakt, ik kon mij niet inhouden dus heb ik een super coole 2 voor hem laten maken en bij de Action een glitter strik met slingers en confetti gehaald. Het feest was compleet!
Na een ochtendje gewerkt te hebben ben ik naar huis gegaan om een flinke wandeling te maken met Chester en toen we thuiskwamen heb ik de foto’s gemaakt.
Helaas was het niet al te best weer dus zijn we binnen gebleven, we hebben wat snuffel spelletjes gedaan en lekker op de bank gehangen.
Voor Chester was het een geslaagde dag en we hebben ons goed vermaakt, op nog naar vele jaren!

Gerelateerde artikelen

Tags