Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only

Celtic Connection hondenbrok: vers en verantwoord

17 mei
x
Wat is dit?
Niet 1 product, nee Joy mag van Hondjekoek en Celtic Connection alle 4 de smaken van hun brokken proeven!

Al van kleins af aan is Joy een gevoelige hond geweest. We merken dat ze het het beste doet op producten zonder gluten en granen. Dit in combinatie met de toevoeging van glucosamine, chondoritine en MSM wat bijdraagt aan een optimale functie van de organen en zorgt voor soepele gewrichten. Celtic Connection voldoet helemaal aan onze eisen! Joy vindt alle smaken zijn ook nog eens super lekker, wij zijn verkocht!

Review Celtic Connection hondenbrok

Je ruikt wat je proeft

Ik doe de zak open en de geur komt je tegemoet, het ruikt ook echt naar datgene wat op de verpakking staat. Elke smaak heeft zijn eigen vorm brokken, wat fijn is want zo is er voor elk wat wils. Het zijn vrij kleine brokken waardoor alle hond van elke leeftijd ervan kan eten.
De brokken worden in kleine hoeveelheden bereid, zodat elk product vers is. De brokken worden bereid via TCM een traditionele Chinese geneeswijze waarin gebruik gemaakt wordt van de balans tussen koud en warm. Celtic Connection brokken worden op een lage temperatuur gebakken door middel van stoom.

Ontwikkeld door osteopaat Linda M. Gold

Wist je dat Celtic hondenbrokken ontwikkeld zijn door Linda M. Gold, o.a. een osteopaat voor honden en katten? Zij komt dagelijks in de praktijk tegen hoe belangrijk evenwichtige voeding is voor de gezondheid en welzijn van je huisdier. Ze ziet haar honden (zoals ik denk iedereen) als onderdeel van het gezin. Om vitaal oud te worden is verantwoorde voeding noodzakelijk, Celtic Connection sluit daar perfect bij aan met hun product.

Verantwoorde keuze

Alle smaken van Celtic hondenvoer zijn samengesteld uit 70% dierlijke eiwitten en 30% fruit, groente en kruiden. Verantwoord en lekker dus met een laag koolhydraat gehalte.

Ze hebben de volgende smaken:

  1. eend/ gans
  2. lam/ geit
  3. zalm/ witvis
  4. kip/ kalkoen

Verantwoorde verpakking

Wist je dat zelfs het verpakkingsmateriaal helemaal verantwoord is? De zak is volledig biologisch afbreekbaar en zelfs de inkt is op waterbasis.

Voor we het vergeten, heb je thuis een kat? Celtic Connection heeft ook heerlijk verantwoorde kattenbrokken!

Smakelijk eten!

Heel veel liefs,
&JOY!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hondjekoek, deze review is zoals altijd objectief

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Toller Joy

Jouw bal is beter dan die van mij Geef koekje! x

Jouw bal is beter dan die van mij

11 oktober Door: Toller Joy

Jeetje wat een dag, wat begon als een goed idee liep een beetje uit de hand. Ik werd uitgenodigd door mijn vriendjes Luna en Zoey om met zijn allen ...

Lees het hele artikel
Visolie een wondermiddel? Geef koekje! x

Visolie een wondermiddel?

11 augustus Door: Toller Joy

Zoals je in mijn vorige blog kon lezen ben ik stout geweest. Ik ben namelijk in het water gesprongen op een plek waar dat niet mocht vanwege de verslechterde ...

Lees het hele artikel
Marathon maat S past alleen op de KONG S Geef koekje! x

Marathon maat S past alleen op de KONG S

4 augustus Door: Toller Joy

Wat ben ik een bofkont Wat hebben mijn baasjes gelachen met de collega’s van The Dog Pen! Ik mocht namelijk de Kong Marathon uittesten in de smaken pindakaas en ...

Lees het hele artikel
Review Kong Extreme, wat is hij extreem leuk! Geef koekje! x

Review Kong Extreme, wat is hij extreem leuk!

26 juni Door: Toller Joy

Wat waren we blij, ja je leest het goed we want mijn baasjes zijn er ook heel blij mee! We hebben al veel gehoord over het Kong speelgoed en ...

Lees het hele artikel