Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only

Celtic Connection hondenbrok: vers en verantwoord

17 mei
x
Wat is dit?
Niet 1 product, nee Joy mag van Hondjekoek en Celtic Connection alle 4 de smaken van hun brokken proeven!

Al van kleins af aan is Joy een gevoelige hond geweest. We merken dat ze het het beste doet op producten zonder gluten en granen. Dit in combinatie met de toevoeging van glucosamine, chondoritine en MSM wat bijdraagt aan een optimale functie van de organen en zorgt voor soepele gewrichten. Celtic Connection voldoet helemaal aan onze eisen! Joy vindt alle smaken zijn ook nog eens super lekker, wij zijn verkocht!

Review Celtic Connection hondenbrok

Je ruikt wat je proeft

Ik doe de zak open en de geur komt je tegemoet, het ruikt ook echt naar datgene wat op de verpakking staat. Elke smaak heeft zijn eigen vorm brokken, wat fijn is want zo is er voor elk wat wils. Het zijn vrij kleine brokken waardoor alle hond van elke leeftijd ervan kan eten.
De brokken worden in kleine hoeveelheden bereid, zodat elk product vers is. De brokken worden bereid via TCM een traditionele Chinese geneeswijze waarin gebruik gemaakt wordt van de balans tussen koud en warm. Celtic Connection brokken worden op een lage temperatuur gebakken door middel van stoom.

Ontwikkeld door osteopaat Linda M. Gold

Wist je dat Celtic hondenbrokken ontwikkeld zijn door Linda M. Gold, o.a. een osteopaat voor honden en katten? Zij komt dagelijks in de praktijk tegen hoe belangrijk evenwichtige voeding is voor de gezondheid en welzijn van je huisdier. Ze ziet haar honden (zoals ik denk iedereen) als onderdeel van het gezin. Om vitaal oud te worden is verantwoorde voeding noodzakelijk, Celtic Connection sluit daar perfect bij aan met hun product.

Verantwoorde keuze

Alle smaken van Celtic hondenvoer zijn samengesteld uit 70% dierlijke eiwitten en 30% fruit, groente en kruiden. Verantwoord en lekker dus met een laag koolhydraat gehalte.

Ze hebben de volgende smaken:

  1. eend/ gans
  2. lam/ geit
  3. zalm/ witvis
  4. kip/ kalkoen

Verantwoorde verpakking

Wist je dat zelfs het verpakkingsmateriaal helemaal verantwoord is? De zak is volledig biologisch afbreekbaar en zelfs de inkt is op waterbasis.

Voor we het vergeten, heb je thuis een kat? Celtic Connection heeft ook heerlijk verantwoorde kattenbrokken!

Smakelijk eten!

Heel veel liefs,
&JOY!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hondjekoek, deze review is zoals altijd objectief

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Toller Joy

Genieten genieten genieten! Geef koekje! x

Genieten genieten genieten!

23 december Door: Toller Joy

De leukste dag ooit! We zijn eerst een heel stuk gaan wandelen helemaal in België! Daar deden we mee aan een wandeling met alle soorten honden (en mensen;)) Het ...

Lees het hele artikel
Review ZIWI New Zealand Beef Weasand (Slokdarm) Geef koekje! x

Review ZIWI New Zealand Beef Weasand (Slokdarm)

9 oktober Door: Toller Joy

Wij gaan op vakantie naar Texel en wat nemen we mee? Inderdaad dit geweldige product van ZIWI. Een pure, simpele liefde voor onze honden en onze producten, dat is ...

Lees het hele artikel
Trekken aan de lijn, deel 1: de korte lijn Geef koekje! x

Trekken aan de lijn, deel 1: de korte lijn

19 april Door: Toller Joy

Eerst even dit Ja het is weer zo’n dag, mijn baasje Kimberley heeft zin om te schrijven. Maar ik moet echt even in de zon liggen, werken aan mijn ...

Lees het hele artikel
Laatste deel GGA: IK BEN... Geef koekje! x

Laatste deel GGA: IK BEN...

28 maart Door: Toller Joy

Nachtenlang heb ik wakker gelegen, uren heb ik gezweet en toen was het zover: de dag des oordeels. Op 18 maart 2019 heb ik mijn eerste examen gedaan, GGA ...

Lees het hele artikel