Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Celtic Connection hondenbrok: vers en verantwoord

17 May
x
Wat is dit?
Niet 1 product, nee Joy mag van Hondjekoek en Celtic Connection alle 4 de smaken van hun brokken proeven!

Al van kleins af aan is Joy een gevoelige hond geweest. We merken dat ze het het beste doet op producten zonder gluten en granen. Dit in combinatie met de toevoeging van glucosamine, chondoritine en MSM wat bijdraagt aan een optimale functie van de organen en zorgt voor soepele gewrichten. Celtic Connection voldoet helemaal aan onze eisen! Joy vindt alle smaken zijn ook nog eens super lekker, wij zijn verkocht!

Review Celtic Connection hondenbrok

Je ruikt wat je proeft

Ik doe de zak open en de geur komt je tegemoet, het ruikt ook echt naar datgene wat op de verpakking staat. Elke smaak heeft zijn eigen vorm brokken, wat fijn is want zo is er voor elk wat wils. Het zijn vrij kleine brokken waardoor alle hond van elke leeftijd ervan kan eten.
De brokken worden in kleine hoeveelheden bereid, zodat elk product vers is. De brokken worden bereid via TCM een traditionele Chinese geneeswijze waarin gebruik gemaakt wordt van de balans tussen koud en warm. Celtic Connection brokken worden op een lage temperatuur gebakken door middel van stoom.

Ontwikkeld door osteopaat Linda M. Gold

Wist je dat Celtic hondenbrokken ontwikkeld zijn door Linda M. Gold, o.a. een osteopaat voor honden en katten? Zij komt dagelijks in de praktijk tegen hoe belangrijk evenwichtige voeding is voor de gezondheid en welzijn van je huisdier. Ze ziet haar honden (zoals ik denk iedereen) als onderdeel van het gezin. Om vitaal oud te worden is verantwoorde voeding noodzakelijk, Celtic Connection sluit daar perfect bij aan met hun product.

Verantwoorde keuze

Alle smaken van Celtic hondenvoer zijn samengesteld uit 70% dierlijke eiwitten en 30% fruit, groente en kruiden. Verantwoord en lekker dus met een laag koolhydraat gehalte.

Ze hebben de volgende smaken:

  1. eend/ gans
  2. lam/ geit
  3. zalm/ witvis
  4. kip/ kalkoen

Verantwoorde verpakking

Wist je dat zelfs het verpakkingsmateriaal helemaal verantwoord is? De zak is volledig biologisch afbreekbaar en zelfs de inkt is op waterbasis.

Voor we het vergeten, heb je thuis een kat? Celtic Connection heeft ook heerlijk verantwoorde kattenbrokken!

Smakelijk eten!

Heel veel liefs,
&JOY!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hondjekoek, deze review is zoals altijd objectief

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Toller Joy

Toller Joy eet een hapje mee op Animal Event Geef koekje! x

Toller Joy eet een hapje mee op Animal Event

20 May Door: Toller Joy

Dat is het geluk dat mijn baasje en ik schrijven voor The Dog Pen. Want daardoor mochten wij naar Animal Event. Voor mijn baasje de eerste keer dat ze ...

Lees het hele artikel
Hondenfestival Geef koekje! x

Hondenfestival

27 October Door: Toller Joy

Festival Als hondeneigenaar ben je altijd op zoek naar leuke festivals om de laatste nieuwe koopjes te scoren! Zo gingen ook wij vandaag op zoek naar leuke acties voor ...

Lees het hele artikel
Gezondheidsonderzoeken voor het fokken Geef koekje! x

Gezondheidsonderzoeken voor het fokken

21 October Door: Toller Joy

Als je zelf een hond hebt herken je dit gevoel vast. Je houdt je hond voor de eerste keer vast en je weet gewoon dit is mijn maatje voor ...

Lees het hele artikel
Joy’s gekke gewoontes top 5 Geef koekje! x

Joy’s gekke gewoontes top 5

13 February Door: Toller Joy

De 5 gekke gewoontes op een rijtje: Meegaan naar de wc Zoals veel andere honden houdt ook Joy van gezelligheid. En wat is er nou gezelliger dan meegaan naar ...

Lees het hele artikel