Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Allemaal lekkere en leuke dingen!

26 november
x
Wat is dit?

Een paar weken geleden stond de postbode voor de deur. “Ik heb een pakketje voor Nuka.” Mijn baasje nam het pakketje aan en bedankte de postbode vriendelijk. Ik ging al meteen kijken wat er te halen viel, want een pakketje voor mij is natuurlijk altijd leuk! Mijn baasje maakte het pakketje open en er zaten heel veel dingen in die lekker roken en waarmee ik kon spelen. Wij hebben alles op een rijtje gezet voor jullie.

Lakse Kronch

Als eerste hadden we de zalmsnoepjes van Lakse Kronch. Deze roken al superlekker en ze waren dan ook binnen een paar dagen al op! Oeps! Ik houd al heel erg van zalm, dus het was natuurlijk logisch dat ik deze ook lekker vond.

Wolf of Wilderness

Daarna ging mijn neus naar het bakje met de gevriesdroogde lamslong van Wolf of Wilderness. Een hele fijne hersluitbare verpakking vond mijn baasje, maar voor mij was de smaak belangrijker! Ze zijn redelijk zacht en daardoor lekker als snelle beloning tussendoor. De smaak was natuurlijk ook heel goed! Yum!

Zoolove

Verder hadden we nog kleine beloningssnoepjes van Zoolove die mijn baasje gebruikt als trainers. Deze mag ze vaker gebruiken als beloning! Ze ruiken goed waardoor ik heel erg mijn best doe om de beloning te krijgen van mijn baasje als we gaan oefenen met gehoorzaamheid of behendigheid.

Terra Carnis

Als laatste eetbare product zat er een blik van Terra Carnis in het pakket. Dit heb ik als avondeten erbij gekregen om me een beetje te verwennen. (Want dat gebeurt niet vaak genoeg vind ik zelf!) Hoewel het een beetje waterig was, vond ik het heel lekker om zo eens te krijgen als avondeten. Maar ik heb toch liever mijn KVV elke dag.

Kong

Er zat ook nog een speeltje verstopt in het pakketje. Ik zag al dat het van Kong was, en dat is meestal een goed teken. Speeltjes van Kong haalt mijn baasje namelijk ook altijd, omdat deze veel steviger zijn dan de meeste speeltjes en ik hier dan lang mee kan spelen zonder dat ze kapot gaan. De Kong Wubba Weaves had ik nog niet, dus ik was tevreden! Ik kan er zelf lang mee spelen en frunniken, maar het leukste is als mijn baasje hem weggooit en ik hem mag gaan halen! Wij zijn heel erg blij met het pakketje en hebben er veel plezier van. Het is zeker dat ik de komende tijd nog fijn mag genieten van al dat lekkers!

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Husky Nuka

Gezinsuitbreiding! Geef koekje! x

Gezinsuitbreiding!

8 april Door: Husky Nuka

Jaja! Iets meer dan een week geleden hebben wij gezinsuitbreiding gekregen! Mijn baasje was die dag ook al zó lang weg, dat er wel iets moest zijn! Wat het ...

Lees het hele artikel
Tripje naar Finland Geef koekje! x

Tripje naar Finland

14 maart Door: Husky Nuka

Hallo allemaal! Zoals mijn baasje in een vorig blog heeft geschreven, zou ze naar Finland gaan. De afgelopen twee weken is ze daar geweest! Helaas zonder mij, maar ze ...

Lees het hele artikel
Het hebben van een Husky: Expectation vs Reality Geef koekje! x

Het hebben van een Husky: Expectation vs Reality

3 februari Door: Husky Nuka

Kennis van het ras Veel mensen vallen voor het uiterlijk van een Husky. Logisch, het zijn natuurlijk ook prachtige honden om te zien. Met hun dikke, zachte vacht, krullende ...

Lees het hele artikel
Wat te doen in 2019? Geef koekje! x

Wat te doen in 2019?

11 januari Door: Husky Nuka

Het nieuwe jaar is begonnen, dat betekent dat ons weer een jaar vol nieuwe avonturen en verrassingen te wachten staat! Wat gaan we allemaal doen komend jaar? We hebben ...

Lees het hele artikel