Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Allemaal lekkere en leuke dingen!

26 november
x
Wat is dit?

Een paar weken geleden stond de postbode voor de deur. “Ik heb een pakketje voor Nuka.” Mijn baasje nam het pakketje aan en bedankte de postbode vriendelijk. Ik ging al meteen kijken wat er te halen viel, want een pakketje voor mij is natuurlijk altijd leuk! Mijn baasje maakte het pakketje open en er zaten heel veel dingen in die lekker roken en waarmee ik kon spelen. Wij hebben alles op een rijtje gezet voor jullie.

Lakse Kronch

Als eerste hadden we de zalmsnoepjes van Lakse Kronch. Deze roken al superlekker en ze waren dan ook binnen een paar dagen al op! Oeps! Ik houd al heel erg van zalm, dus het was natuurlijk logisch dat ik deze ook lekker vond.

Wolf of Wilderness

Daarna ging mijn neus naar het bakje met de gevriesdroogde lamslong van Wolf of Wilderness. Een hele fijne hersluitbare verpakking vond mijn baasje, maar voor mij was de smaak belangrijker! Ze zijn redelijk zacht en daardoor lekker als snelle beloning tussendoor. De smaak was natuurlijk ook heel goed! Yum!

Zoolove

Verder hadden we nog kleine beloningssnoepjes van Zoolove die mijn baasje gebruikt als trainers. Deze mag ze vaker gebruiken als beloning! Ze ruiken goed waardoor ik heel erg mijn best doe om de beloning te krijgen van mijn baasje als we gaan oefenen met gehoorzaamheid of behendigheid.

Terra Carnis

Als laatste eetbare product zat er een blik van Terra Carnis in het pakket. Dit heb ik als avondeten erbij gekregen om me een beetje te verwennen. (Want dat gebeurt niet vaak genoeg vind ik zelf!) Hoewel het een beetje waterig was, vond ik het heel lekker om zo eens te krijgen als avondeten. Maar ik heb toch liever mijn KVV elke dag.

Kong

Er zat ook nog een speeltje verstopt in het pakketje. Ik zag al dat het van Kong was, en dat is meestal een goed teken. Speeltjes van Kong haalt mijn baasje namelijk ook altijd, omdat deze veel steviger zijn dan de meeste speeltjes en ik hier dan lang mee kan spelen zonder dat ze kapot gaan. De Kong Wubba Weaves had ik nog niet, dus ik was tevreden! Ik kan er zelf lang mee spelen en frunniken, maar het leukste is als mijn baasje hem weggooit en ik hem mag gaan halen! Wij zijn heel erg blij met het pakketje en hebben er veel plezier van. Het is zeker dat ik de komende tijd nog fijn mag genieten van al dat lekkers!

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Husky Nuka

Dryland Mushing Geef koekje! x

Dryland Mushing

12 november Door: Husky Nuka

In mijn voorstelblog heb ik jullie verteld dat ik samen met mijn baasje aan Dryland Mushing doe, maar wat is dat nou precies? Dat ga ik jullie in deze ...

Lees het hele artikel
Even voorstellen Geef koekje! x

Even voorstellen

7 november Door: Husky Nuka

We kunnen natuurlijk geen blog beginnen zonder onszelf even voor te stellen! Mijn naam is Nuka. Ik ben een Siberische Husky en ik ben geboren op 5-10-15 (mooie datum, ...

Lees het hele artikel