Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Guus zijn eerste vakantie avontuur

22 June
x
Wat is dit?

Kort geleden gingen mijn baasjes op vakantie met hun boot. De poezen mochten mee en ik ook! Super spannend want dit werd de eerste vakantie van mijn leven! De boot ligt in Friesland en de baasjes besloten om als eerst een paar dagen naar Texel te gaan. Dat is een super leuk eiland waar honden ook welkom zijn. Ik dus ook.

We moesten eerst twee dagen varen en toen waren we er.

Dat was leuk joh.

Mijn baasjes huurden daar een fiets met een speciale kar voor honden. Een Doggy Ride. Ik mocht daar dus in. Nou dat was geen probleem voor mij. De baasjes lieten heel lief een kleine voorflap open zodat ik daar lekker met mijn hoofd door heen kon kijken. Toen mijn vrouwtje met mij wilde wegfietsen sprong ik door dat gaatje heen want, “hé ik kan heus wel zelf lopen hoor”. Niet zo slim van mij want de kar viel om en ik dus ook.

Ik schrok er wel even maar ik had me gelukkig geen pijn gedaan. Na dat de baasjes mij hadden nagekeken mocht ik gelijk weer in de kar zodat ik niet bang zou worden en nu met de flap dicht. Ik ging lekker liggen en liet mijzelf nu rondrijden. Eerst hield ik mijn hoofd nog wel plat want het voelde zo gek. Maar al vrij snel deed ik mijn hoofd omhoog en keek ik door het gaas naar alles om mij heen.

Twee dagen heb ik mijzelf laten rondrijden. Ik stapte moeiteloos in en uit de kar en kwam op allerlei toffe plekjes.

Wat dacht je van het strand bij de vuurtoren. Zo mega groot en zo veel zand. Ook langs de westkust was het strand een feestje. Vooral omdat we daarna gingen uitrusten bij een strandtent. Daar stond heerlijk water voor mij en ik kreeg wat lekkers van de baasjes. Wat een feest.

Ook ben ik in Denburg geweest. Wel druk hoor dat dorp. Dat vond ik wel lastig soms omdat ik zo vreselijk enthousiast ben en zo veel indrukken opdeed. Al die hondjes waar ik het liefst steeds naar toe wilde, al die geurtjes, zo veel mensen.

Ik hoop dat ik gauw weer zoiets leuks ga doen.

Zijn jullie ook wel eens op vakantie geweest en waarheen?

Nou tot gauw. Poot van Guus.

 

Oh ja voor ik het vergeet. Nou hoorde ik net dat mijn ene baasje is gaan kijken naar zo’n doggyride. Hij wil ook voor thuis zo’n mooie kar voor mij zodat we thuis ook lekker kunnen fietsen! Ben benieuwd of het gaat lukken.

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Goldendoodle Guus

Voor het eerst logeren Geef koekje! x

Voor het eerst logeren

17 October Door: Goldendoodle Guus

Sinds ik bij mijn baasjes woon (alweer bijna 6 jaar) zijn we nog nooit zonder elkaar weggeweest. Elke vakantie ben ik mee geweest en mijn baasjes zijn zelden een ...

Lees het hele artikel
Guus houdt niet van vuurwerk Geef koekje! x

Guus houdt niet van vuurwerk

18 December Door: Goldendoodle Guus

Geen groter veel besproken onderwerp onder huisdieren eigenaren is vuurwerk. You love it or hate it. Nou ik zit er precies tussenin. Ergens een knalletje in de verte doet ...

Lees het hele artikel
Met een prikkelgevoelige hond naar Animal Event Geef koekje! x

Met een prikkelgevoelige hond naar Animal Event

16 May Door: Goldendoodle Guus

Degenen die mij kennen en mij al even volgen zullen zich nu wel achter hun oren krabben. ”Huh Guus, jij bent toch een prikkelgevoelige hond? Dan ga je toch ...

Lees het hele artikel
Guus zijn vrouwtje is vegan Geef koekje! x

Guus zijn vrouwtje is vegan

17 March Door: Goldendoodle Guus

Tijd voor een nieuw blog waarbij ik mijn vrouwtje maar weer eens aan het woord laat. Ze wil graag wat vertellen over vegan zijn met een hond in huis. ...

Lees het hele artikel