Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only

Guus zijn eerste vakantie avontuur

22 juni
x
Wat is dit?

Kort geleden gingen mijn baasjes op vakantie met hun boot. De poezen mochten mee en ik ook! Super spannend want dit werd de eerste vakantie van mijn leven! De boot ligt in Friesland en de baasjes besloten om als eerst een paar dagen naar Texel te gaan. Dat is een super leuk eiland waar honden ook welkom zijn. Ik dus ook.

We moesten eerst twee dagen varen en toen waren we er.

Dat was leuk joh.

Mijn baasjes huurden daar een fiets met een speciale kar voor honden. Een Doggy Ride. Ik mocht daar dus in. Nou dat was geen probleem voor mij. De baasjes lieten heel lief een kleine voorflap open zodat ik daar lekker met mijn hoofd door heen kon kijken. Toen mijn vrouwtje met mij wilde wegfietsen sprong ik door dat gaatje heen want, “hé ik kan heus wel zelf lopen hoor”. Niet zo slim van mij want de kar viel om en ik dus ook.

Ik schrok er wel even maar ik had me gelukkig geen pijn gedaan. Na dat de baasjes mij hadden nagekeken mocht ik gelijk weer in de kar zodat ik niet bang zou worden en nu met de flap dicht. Ik ging lekker liggen en liet mijzelf nu rondrijden. Eerst hield ik mijn hoofd nog wel plat want het voelde zo gek. Maar al vrij snel deed ik mijn hoofd omhoog en keek ik door het gaas naar alles om mij heen.

Twee dagen heb ik mijzelf laten rondrijden. Ik stapte moeiteloos in en uit de kar en kwam op allerlei toffe plekjes.

Wat dacht je van het strand bij de vuurtoren. Zo mega groot en zo veel zand. Ook langs de westkust was het strand een feestje. Vooral omdat we daarna gingen uitrusten bij een strandtent. Daar stond heerlijk water voor mij en ik kreeg wat lekkers van de baasjes. Wat een feest.

Ook ben ik in Denburg geweest. Wel druk hoor dat dorp. Dat vond ik wel lastig soms omdat ik zo vreselijk enthousiast ben en zo veel indrukken opdeed. Al die hondjes waar ik het liefst steeds naar toe wilde, al die geurtjes, zo veel mensen.

Ik hoop dat ik gauw weer zoiets leuks ga doen.

Zijn jullie ook wel eens op vakantie geweest en waarheen?

Nou tot gauw. Poot van Guus.

 

Oh ja voor ik het vergeet. Nou hoorde ik net dat mijn ene baasje is gaan kijken naar zo’n doggyride. Hij wil ook voor thuis zo’n mooie kar voor mij zodat we thuis ook lekker kunnen fietsen! Ben benieuwd of het gaat lukken.

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Goldendoodle Guus

Guus zet zijn speurneus op Geef koekje! x

Guus zet zijn speurneus op

15 november Door: Goldendoodle Guus

Als je zoals ik prikkelgevoelig bent zijn hondenscholen best een uitdaging. Alle geuren van het gras, andere honden, baasjes. Probeer dan maar eens om aandacht te hebben en wat ...

Lees het hele artikel
Een nieuwe huisgenoot Geef koekje! x

Een nieuwe huisgenoot

25 augustus Door: Goldendoodle Guus

Toen ik drieënhalf jaar geleden bij mijn baasjes kwam wonen, woonden er ook drie katten. Banjer, Kyra en Sofie. Als pup vond ik dat best spannend en wennen. Soms ...

Lees het hele artikel
Varen met Guus Geef koekje! x

Varen met Guus

28 juni Door: Goldendoodle Guus

Net als elk jaar is juni de maand dat ik samen met de baasjes op vakantie ga met onze boot. Helaas is poes Kyra afgelopen december overleden dus poes ...

Lees het hele artikel
Guus is een prikkelgevoelige hond Geef koekje! x

Guus is een prikkelgevoelige hond

23 april Door: Goldendoodle Guus

Wist je dat wij honden de hele dag door prikkels opdoen? We horen ruiken en zien van alles. Dat slaan wij allemaal op. Door bijvoorbeeld te rusten of te ...

Lees het hele artikel