Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only

Even voorstellen: Saartje

10 juni
x
Wat is dit?

Hoi! Ik ben Saartje, ze noemen mij ook wel eens ‘SAAR’, ‘dondersteen’ of ‘komnumeteenhier’ maar zelf weet ik niet waarom. Ik woon samen met mijn baasjes sinds kerst 2018 in Zwolle en het meeste ben ik bij mijn baasje Misa van 18. Samen gaan wij veel wandelen en ze neemt me ook zeer regelmatig mee met de bus of de fietskar naar spannende plekken. Als alle baasjes vrij zijn ga ik ook vaak mee naar het bos of naar de paardjes (die ik heel spannend vind).

Saar op tafel

In de volgende blogs zul je hier van alles over lezen, maar nu eerst wat weetjes over mij:

Ik ben nu een pup van 8 maanden oud en mijn baasjes denken dat ik al bijna uitgegroeid ben terwijl ik nog niet zo heel erg groot ben en pas 17 kilo. Al mijn broertjes en zusjes zijn al groter dan ik, de grootste zelfs al 35 kilo! Gelukkig kan ik nu nog wel lekker op schoot.

Als we gaan wandelen in de buurt hoop ik altijd dat we mijn hondenvrienden tegenkomen, want spelen met andere honden vind ik (bijna) het leukste wat er bestaat. Ik vergeet mijn baasje dan helemaal en ga volledig los! Vaak spring ik dan ook in de sloot, maar echt met de pootjes van de grond zwemmen durf ik nog niet.

We zijn net weer begonnen met een vervolgcursus na de puppycursus en hier heb ik heel veel zin in, want de puppycursus vond ik ook heel leuk. In de toekomst wil mijn baasje ook agility met mij proberen.

Omdat ik zo’n druk leven heb slaap ik thuis eigenlijk meestal het liefst, bezoekers denken ook vaak dat ik een hele rustige hond ben maar dat is dus slechts schijn 🙂

Verder heb ik nog een paar eigenschappen die mijn baasjes een beetje gek vinden: ik houd héél erg van likken, het liefst van hoofden, handen of tenen. Ook ben ik dol op M&M’s maar die mag ik nooit en ten slotte wil ik nooit mee naar buiten lopen als we gaan wandelen (maar als we buiten zijn is het toch altijd leuk).

Bedankt voor het lezen en jullie horen snel van mij in de volgende blogs! Pootjes van Saar.

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Saar

Saartje in Denemarken (deel 1) Geef koekje! x

Saartje in Denemarken (deel 1)

18 augustus Door: Saar

Als we beginnen met plannen van onze vakantie, is in ieder geval één criterium gelijk duidelijk: de hond gaat mee. We vinden het gezelliger met onze hond en bovendien ...

Lees het hele artikel
Wat heb jij over voor je hond? Geef koekje! x

Wat heb jij over voor je hond?

11 augustus Door: Saar

Hoewel we natuurlijk allemaal onze hond het leukste, grappigste en allerschattigste wezen op aarde vinden, zal elke hondeneigenaar kunnen beamen dat je af en toe dingen doet voor je ...

Lees het hele artikel
De streken van Saar Geef koekje! x

De streken van Saar

14 juli Door: Saar

Geïnspireerd door een oude blog van medeblogger Nacho over zijn blunders, doe ik vandaag een boekje open over de meest blunderige, stoute of grappige puppystreken van Saartje. Anders dan ...

Lees het hele artikel
De hondenschool (deel 1) Geef koekje! x

De hondenschool (deel 1)

24 juni Door: Saar

Hoi! Pas geleden heeft Saartje de puppycursus samen met mij afgerond, en nu we onze weg naar een goede samenwerking voortzetten met een cursus Elementaire Gehoorzaamheid (EG) leek het ...

Lees het hele artikel