Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Even voorstellen: Saartje

10 June
x
Wat is dit?

Hoi! Ik ben Saartje, ze noemen mij ook wel eens ‘SAAR’, ‘dondersteen’ of ‘komnumeteenhier’ maar zelf weet ik niet waarom. Ik woon samen met mijn baasjes sinds kerst 2018 in Zwolle en het meeste ben ik bij mijn baasje Misa van 18. Samen gaan wij veel wandelen en ze neemt me ook zeer regelmatig mee met de bus of de fietskar naar spannende plekken. Als alle baasjes vrij zijn ga ik ook vaak mee naar het bos of naar de paardjes (die ik heel spannend vind).

Saar op tafel

In de volgende blogs zul je hier van alles over lezen, maar nu eerst wat weetjes over mij:

Ik ben nu een pup van 8 maanden oud en mijn baasjes denken dat ik al bijna uitgegroeid ben terwijl ik nog niet zo heel erg groot ben en pas 17 kilo. Al mijn broertjes en zusjes zijn al groter dan ik, de grootste zelfs al 35 kilo! Gelukkig kan ik nu nog wel lekker op schoot.

Als we gaan wandelen in de buurt hoop ik altijd dat we mijn hondenvrienden tegenkomen, want spelen met andere honden vind ik (bijna) het leukste wat er bestaat. Ik vergeet mijn baasje dan helemaal en ga volledig los! Vaak spring ik dan ook in de sloot, maar echt met de pootjes van de grond zwemmen durf ik nog niet.

We zijn net weer begonnen met een vervolgcursus na de puppycursus en hier heb ik heel veel zin in, want de puppycursus vond ik ook heel leuk. In de toekomst wil mijn baasje ook agility met mij proberen.

Omdat ik zo’n druk leven heb slaap ik thuis eigenlijk meestal het liefst, bezoekers denken ook vaak dat ik een hele rustige hond ben maar dat is dus slechts schijn 🙂

Verder heb ik nog een paar eigenschappen die mijn baasjes een beetje gek vinden: ik houd héél erg van likken, het liefst van hoofden, handen of tenen. Ook ben ik dol op M&M’s maar die mag ik nooit en ten slotte wil ik nooit mee naar buiten lopen als we gaan wandelen (maar als we buiten zijn is het toch altijd leuk).

Bedankt voor het lezen en jullie horen snel van mij in de volgende blogs! Pootjes van Saar.

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Saar

Hulphond Saartje Geef koekje! x

Hulphond Saartje

23 September Door: Saar

De afgelopen tijd zijn er bij The Dog Pen een aantal hulphondenbloggers bij gekomen, heel erg leuk! Ook voor Saartje zit er een hulphondenavontuur aan te komen, en het ...

Lees het hele artikel
Honden opvoeden en trainen voor dummies Geef koekje! x

Honden opvoeden en trainen voor dummies

17 June Door: Saar

auteurs: Jack Volhard en Wendy Volhard  Over het boek De omschrijving van het boek door de schrijvers zelf is veelbelovend: een motivatietraining voor baasjes die van hun hond houden ...

Lees het hele artikel
Hoe tem je een Saar? Geef koekje! x

Hoe tem je een Saar?

27 May Door: Saar

Het lijkt een grap als je haar lieve kop ziet, een beetje scheef, bruine puppyogen en een hijgend tongetje (zie foto hieronder). Maar kijk iets beter en je ziet ...

Lees het hele artikel
Voor als de corona verveling toeslaat Geef koekje! x

Voor als de corona verveling toeslaat

29 March Door: Saar

Op dit moment zitten veel van ons in dezelfde situatie. Alles is afgelast, werken gebeurt thuis, horeca is dicht en de verveling kan wel eens toeslaan. Ikzelf zat in ...

Lees het hele artikel