Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Even voorstellen!

1 February
x
Wat is dit?

Hoi allemaal!

Ik ben Mila, een Cavalier King Charles Spaniël, en ik ben geboren op 6 juli 2018. Sinds 1 september woon ik bij mijn baasje en haar familie in Limburg, en ik ben het allereerste hondje van het gezin. Op 10 september heb ik zelfs mijn eigen Instagrampagina gemaakt en sindsdien deel ik al mijn avonturen en ervaringen met mijn volgers.

Leuke weetjes

Ik ben een klein, lief, schattig hondje dat zo nu en dan lekker eigenwijs is naar jan en alleman. Ik houd van wandelen, spelen en knuffelen. Ook ga ik elke week samen met mijn baasje naar de hondencursus voor gevorderden. Het allerliefste ga ik op playdate en daag ik de Newfy Brothers uit, om er vervolgens als een haas vandoor te gaan als ze met mij willen spelen. Maar zoals ik iedereen om mijn vinger kan winden, lukt dat ook met de jongens. Ze hebben zelfs een oogje op mij ?.

Hopelijk hebben jullie nu een indruk gekregen van wie wij zijn en gaan jullie genieten van onze avonturen, die wij regelmatig hier zullen opschrijven. Als jullie vragen hebben, stel ze dan gerust.

Tot snel op onze pagina!

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Mila de Cavalier

Dierenarts story: trauma of patella luxatie? Geef koekje! x

Dierenarts story: trauma of patella luxatie?

3 August Door: Mila de Cavalier

Hoi allemaal! Wellicht hebben jullie meegekregen dat Mila een tijd geleden een ongelukje heeft gehad tijdens het wandelen. Tijdens het wandelen is ze gevallen en is haar knieschijf uit ...

Lees het hele artikel
Cavalier-wandeling Geef koekje! x

Cavalier-wandeling

28 April Door: Mila de Cavalier

Het was eindelijk zo ver, na het lange wachten was het eindelijk tijd voor een Cavalier-wandeling! De wandeling was van Cavaliers Limburg, helemaal in België. We waren helemaal daarheen ...

Lees het hele artikel
Playdates! Geef koekje! x

Playdates!

31 March Door: Mila de Cavalier

Hey! Hier ben ik weer. Jullie hebben alweer een tijdje niets van mij gehoord, maar mijn baasje heeft het heel druk. Buiten werk en school wil ik natuurlijk ook ...

Lees het hele artikel