Zoeken
Generic filters
Exact matches only

De leukste AliExpress koopjes voor je hond

3 September
x
Wat is dit?

Net als vele anderen ben ik groot fan van AliExpress. Ik vind het heerlijk om de grote webshop urenlang af te struinen en de leukste koopjes en hebbedingetjes in mijn winkelmandje te gooien. En wat dacht je van de verrassing als er (soms eindelijk) een pakketje op je deurmat ligt? Iedereen die weleens op AliExpress besteld heeft kent het gevoel wel. Want wat had je ook al weer besteld? 😉

Goed, je moet dus vaak even op je pakketjes wachten (meestal tussen de twee en zes weken) maar in de meeste gevallen is dit zeker de moeite waard! En niet alleen voor jezelf, maar ook voor je harige vrienden zijn er meer dan genoeg leuke spullen te koop op AliExpress. In dit blog deel ik vijf leuke AliExpress koopjes voor je hond.

#1 Waterfles voor onderweg

Bron: AliExpress

Als je er van houdt om lange afstanden te wandelen met je hond, of er samen een dagje op uit te gaan, dan is deze drinkfles een must-have voor jou en je hond. Aan de fles vast zit een drinkbak die je handig uitklapt. Zo heeft je hond altijd een bak vers water mee zonder dat het jou veel ruimte in je tas kost!

De drinkfles is er in het roze en rood en kost inclusief verzendkosten omgerekend net iets meer dan een euro. Je bestelt de fles hier.

#2 Gestreept shirt

Dit gestreepte shirtje heb ik nu een tijdje en het staat Poes zo lief! Verder kan ik er niet zoveel over zeggen, haha. Het ziet er gewoon schattig uit en kan van pas komen als jouw hond het snel koud heeft. Het shirt is ook verkrijgbaar in het grijs/wit, rood/blauw en bruin/blauw. De prijs is afhankelijk van het formaat van je hond en ligt tussen de 2,39 en 3,99 USD. Bekijk het shirt hier.

#3 Donut speeltje

Hondenspeelgoed is er bij ons in huis altijd in overvloed. En het ligt ook overal. Op de bank, onder de tafel, de honden slepen het overal heen. En als het er dan toch ligt, kan het er maar beter leuk uitzien, toch? Sowieso vind ik dit donut speeltje erg leuk. Ook Poes is er gek op. Er zit namelijk een piepje in.

Je koopt de donut hier voor 0,83 USD, wat €0,75 is. Je kunt kiezen uit een blauwe, roze of bruine donut. Of je koopt ze gewoon allemaal natuurlijk!

#4 Lichtgevende halsband

Bron: AliExpress

Een lichtgevende halsband zul je in deze maanden nog niet nodig hebben. De avonden zijn nog lang en de kans is groot dat je je hond niet vaak in het donker uitlaat. In de winter is een lichtgevende band echter wel erg handig, zeker als je je hond los laat lopen en hij niet goed te zien is. Omdat de levertijden van AliExpress vaak wat lang zijn, kan het geen kwaad om nu alvast een lichtgevende halsband te bestellen. Dan heb je hem sowieso op tijd in huis voor in de donkere maanden! En voor de prijs van maximaal 1,69 USD zul je hem in de winkel niet gauw treffen.

De band is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Bestel hem hier.

#5 Schattig kraagje

Dit kraagje is mijn nieuwste AliExpress aanwinst, en ik ben er erg blij mee! Met een kraagje om haar nek ziet Poes er nog schattiger uit dan normaal.

Naast dit kraagje verkoopt dezelfde verkoper nog meer kraagjes. Bijvoorbeeld met een hotdog erop of een aardbei. Ik wil ze allemaal wel hebben! De kraagjes zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten en makkelijk te verstellen naar de gewenste maat voor jouw hond. Ze kosten maximaal 3,48 USD per stuk. Bekijk alle kraagjes hier.

Dit waren mijn vijf AliExpress tips! Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Ga jij iets uit dit lijstje bestellen? En wat is jouw beste AliExpress koopje voor je hond? Het lijkt mij leuk om over een tijdje weer een lijstje met favorieten te delen. Laat het me weten als jou dit ook leuk lijkt, en veel plezier met shoppen!

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Poes de Hond

De leukste guilty dog video's Geef koekje! x

De leukste guilty dog video's

5 January Door: Poes de Hond

Januari is voor veel mensen een sombere maand. De feestdagen zijn voorbij, het geld en lekkere eten is op en buiten is het koud en guur. Tel daar dit ...

Lees het hele artikel
Dier op Papier: een portret van jouw huisdier Geef koekje! x

Dier op Papier: een portret van jouw huisdier

19 December Door: Poes de Hond

Een portret van jouw huisdier Jouw hond heeft een bijzonder plekje in je leven. Dat blije snoetje als je thuiskomt na een vermoeiende dag werken, het warme dierenlijfje aan ...

Lees het hele artikel
5x kerstcadeaus voor je hond Geef koekje! x

5x kerstcadeaus voor je hond

12 November Door: Poes de Hond

Het duurt natuurlijk nog even, maar wat mij betreft kan het niet snel genoeg komen: kerst! In deze nare tijden kunnen we allemaal wel wat gezelligheid en warmte gebruiken. ...

Lees het hele artikel
6x onze favoriete snuffelkleden Geef koekje! x

6x onze favoriete snuffelkleden

21 May Door: Poes de Hond

Zoals je misschien wel weet is Poes dol op snuffelen. Als we een wandeling maken loopt ze vaak met haar neus over de grond, op zoek naar alles wat ...

Lees het hele artikel