Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Even voorstellen

20 March
x
Wat is dit?

Hallo allemaal, ik ben Sky. Ik ben een Siberische Husky, geboren op 19-10-2017, en ik heb nog een broertje. Op 01-12-2017 zijn mijn vrouwtje (Sandra) en baasje (Dominic) mij komen ophalen. Na 1,5 uur in de auto te hebben gezeten bij mijn vrouwtje op schoot kwamen we aan bij mijn nieuwe huisje. Niet helemaal ons nieuwe huisje, want baasje en vrouwtje hadden ons eigen huisje nog niet af en logeerden daarom bij opa en oma. Ook kwam er voor de eerste keer sneeuw! Eerst vond ik het maar niks, want het was zo koud, maar toen ik er eenmaal door heen moest lopen was het leuk. Na 2 weekjes gingen we naar ons eigen huisje verhuizen. Daar kon ik lekker rondrennen,  want er stond nog niet veel!

Ook moest ik naar de dierenarts voor mijn spuitje. Dat vond ik wel eng; toen ze mij mijn prikje gaven viel ik flauw. Oma was met mij mee en die is ervan geschrokken. Zelfs de dierenarts schrok ervan. Ik weet er helemaal niks meer van en heb er ook niks aan over gehouden. Ik ga heel graag naar de dierenarts, want daar krijg ik lekkere snoepjes. Je hebt op mijn pagina kunnen lezen dat ik ziek ben geweest als pup. Daar ga ik jullie alles over vertellen in mijn volgende blog. Mijn pootjes zijn nu moe, en mijn oogjes vallen dicht.

Pootje van Sky

 

 

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van